Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 306

Θέμα: [E46] πολύ κοντό διαφορικό...help...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

εγω παλι δεν βρισκω κακο αυτο που εκανε το παιδι...το 2jz..ειναι απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο τουρμπομοτερ (σε λογικα λεφτα) του πλανητη..δεν ξερω βεβαια αν θα το εκανα σε 46 αλλα σε 36αρι που χει λιγο παλιωσει ανετα..για οσους δεν ξερουν το αμαξι παει ανετα 450 "πραγματικα" αλογα κλειστο...ισως και παραπανω!!!

στο θεμα μας τωρα..μαλλον κανα σασμαν supra να κανει την δουλεια..ακριβη λυση αλλα η πιο σιγουρη θεωρω..με το καλο ευχομαι να τελειωσει το project..και πιστευω οτι πραγματι θα γαζωνει..

υγ...ραψε το πατωμα πισω...ειναι πολλη η ροπη!!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω παλι δεν βρισκω κακο αυτο που εκανε το παιδι...το 2jz..ειναι απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο τουρμπομοτερ (σε λογικα λεφτα) του πλανητη..δεν ξερω βεβαια αν θα το εκανα σε 46 αλλα σε 36αρι που χει λιγο παλιωσει ανετα..για οσους δεν ξερουν το αμαξι παει ανετα 450 "πραγματικα" αλογα κλειστο...ισως και παραπανω!!!

στο θεμα μας τωρα..μαλλον κανα σασμαν supra να κανει την δουλεια..ακριβη λυση αλλα η πιο σιγουρη θεωρω..με το καλο ευχομαι να τελειωσει το project..και πιστευω οτι πραγματι θα γαζωνει..

υγ...ραψε το πατωμα πισω...ειναι πολλη η ροπη!!!!
    νικ, δεν αμφισβήτησα την αξία του 2τζιζ...
    δε μου αρέσει σε bmw να μπαίνουν μοτέρ άλλης εταιρίας και ίσως ήμουν λίγο απότομος αρχικά...αλλά δε μπορώ να δεχτώ ότι τα μοτέρ της bmw είναι 'πατάτες' και διάφορα άλλα που βαριέμαι να ξαναλέω
    τουλάχιστόν εδώ είναι μπεμβεδοφόρουμ και μάλλον έχει μάθει τα bmw ως μούρη κι όχι ως ολοκληρωμένα αυτοκίνητα

από εκεί και πέρα είπαμε να βάλει ένα πιο μακρύ διαφορικό και θα λυθεί το πρόβλημά του

3. The Following User Says Thank You to stefm5 For This Useful Post:

nik200 (20-10-11)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stefm5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    νικ, δεν αμφισβήτησα την αξία του 2τζιζ...
    δε μου αρέσει σε bmw να μπαίνουν μοτέρ άλλης εταιρίας και ίσως ήμουν λίγο απότομος αρχικά...αλλά δε μπορώ να δεχτώ ότι τα μοτέρ της bmw είναι 'πατάτες' και διάφορα άλλα που βαριέμαι να ξαναλέω
    τουλάχιστόν εδώ είναι μπεμβεδοφόρουμ και μάλλον έχει μάθει τα bmw ως μούρη κι όχι ως ολοκληρωμένα αυτοκίνητα

από εκεί και πέρα είπαμε να βάλει ένα πιο μακρύ διαφορικό και θα λυθεί το πρόβλημά του
    φιλε stef..εξαρταται την χρηση...αν πχ..το παιδι το χει για πιστα..η αντε για κανα παιχνιδι στην γειτονια..παει στο δι@ολο...και φυσικα με roll cage!!!ειναι πολλα τα αλογα..

αν ομως το θελει για καθημερινο αμαξι θα απογοητευτει απο τα προβληματα που εχει μια τετοια μετατροπη..και δεν εχει να κανει με το μοτερ...απλα αμαξι μετατροπη= προβληματα για μια ζωη κατα 80-90%..ταπεινη μου γνωμη παντα..

υγ..φιλε stef δεν αναφερθηκα με το ποστ μου πριν καπου συγκεκριμενα..απλα ειδα πολλους αρνητικους..και απλα ειπα οτι ειναι μια ταιριαστη βελτιωση (για την χρηση που το θελει) και αρκετα αξιοπιστη (μοτερικα παντα)...εγω προσωπικα ανετα το εκανα σε 30αρι-36αρι αλλα μονο για πιστα..και πουθενα αλλου..

5. The Following 2 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

stefm5 (20-10-11), Thomelef (22-10-11)

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

αν δν ειναι πατατες τοτε ενταξει αξιζουν μονο τα ελιτρα κ τα Μ...γιατι ολα τα υπολοιπα ειναι πατατες...απο επιδοσεις εννοω...αλλιως ειναι πολυ αξιοπιστα μοτερ για καποιον που θελει να κανει καθημερινη χρηση...γιατι για tuning δν ειναι πρεπει να τα αρχισεις απο το 0....εδω ενα προγραμα τους βαζεις κ παραπανω απο 7200 αντε βια 7500 δν ανεβαζουν κοβεται ο στροφαλος σαν αγγουρι...λοιπον???ξαχασα να δωσω ενα σωρο λεφτα για να ειναι παλι bmw το μοτερ...το2jz φτανει 1000ps με τα μαμα σωθικα ...αν αυτο σ λεει κατι η μαλλον δες εδω κ κλαψε.....

7. The Following 2 Users Say Thank You to BMW2jz For This Useful Post:

panose30 (07-02-12), Thomelef (22-10-11)

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW2jz Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν δν ειναι πατατες τοτε ενταξει αξιζουν μονο τα ελιτρα κ τα Μ...γιατι ολα τα υπολοιπα ειναι πατατες...απο επιδοσεις εννοω...αλλιως ειναι πολυ αξιοπιστα μοτερ για καποιον που θελει να κανει καθημερινη χρηση...γιατι για tuning δν ειναι πρεπει να τα αρχισεις απο το 0....εδω ενα προγραμα τους βαζεις κ παραπανω απο 7200 αντε βια 7500 δν ανεβαζουν κοβεται ο στροφαλος σαν αγγουρι...λοιπον???ξαχασα να δωσω ενα σωρο λεφτα για να ειναι παλι bmw το μοτερ...το2jz φτανει 1000ps με τα μαμα σωθικα ...αν αυτο σ λεει κατι η μαλλον δες εδω κ κλαψε.....https://youtu.be/fKdp78K0Gjk
    κοιτα εμενα μου αρεσει η μετατροπη και μπραβο σου!!και ελπιζω να δουμε αναλυτικη παρουσιαση...αλλα μιας και το supra ειναι το αγαπημενο μου αυτοκινητο και κατι ξερω νομιζω οτι 1000 αλογα με μαμα σωθηκα εισαι λιγο υπερβολικος!!500 ναι 1000 νομιζω ειναι αδυνατον!! επισης μην γινεσε εριστικος!!χωρις να θελω να σε προσβαλλω ουτε να στην πω απλα οπως ο stefm5 καταλαβε οτι μιλουσε λιγο αποτομα και μπραβο του ετσι και εσυ χωρις να το θες πιστευω προκαλεις τον αλλο με τον γραπτο σου λογο!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steliose36 : 21-10-11 στις 19:48

9. The Following 4 Users Say Thank You to steliose36 For This Useful Post:

BILL007 (21-10-11), dark knight (21-10-11), joseph (21-10-11), Panos 316T (22-10-11)

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliose36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    κοιτα εμενα μου αρεσει η μετατροπη και μπραβο σου!!και ελπιζω να δουμε αναλυτικη παρουσιαση...αλλα μιας και το supra ειναι το αγαπημενο μου αυτοκινητο και κατι ξερω νομιζω οτι 1000 αλογα με μαμα σωθηκα εισαι λιγο υπερβολικος!!500 ναι 1000 νομιζω ειναι αδυνατον!! επισης μην γινεσε εριστικος!!χωρις να θελω να σε προσβαλλω ουτε να στην πω απλα οπως ο stefm5 καταλαβε οτι μιλουσε λιγο αποτομα και μπραβο του ετσι και εσυ χωρις να το θες πιστευω προκαλεις τον αλλο με τον γραπτο σου λογο!
    δν προκαλω κανενα παιδια κουβεντα κανουμε...στο κατω κατω δν εχω τπτ μαζι του απλα ειναι μαλλον ασχετος απο tuning απ'οτι καταλαβα κ του αρεσει ο μοντελισμος κ τα εργοστασιακα αυτοκινητα...περα απο αυτο ο καθενας πως το θεωρει το αυτοκινητο τ ειναι αποψη του οποτε επειδη ειχα 320 γνησιοτατο με 170 ps κ ενα rallye φιλτρο κ ενα τελικο αγανακτουσα να το πιασω....τι ειναι μηπως ειναι γρηγορο αυτοκινητο??? μια πολυ πολυ βαρια πατατα ειναι...ωραια πατατα ομως χλυδατη....

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliose36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    φτανει φιλε με καλο προγραματιστει φτανει...ψαξτο λιγο κ δες...ειναι πολυ ανθεκτικο...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 21-10-11 στις 21:36

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

σιγα το μοτερ της 320 που δεν θα φυγει για να μπει στη θεση του το supra μοτερ!το ενα ειναι γνωστο σ ολο το κοσμο.το αλλο ειναι ενα κλασικο μοτερ πολλων κυβικων.και αναβαθμιζει τη bmw του φιλου ενα τετοιο μοτερ σε σχεση με πριν...και ειναι τιμη και καμαρι του που το χει στη καροτσα του!μαγκια του.διακρινω πολυ ζηλια απο μερικους........

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο playmaker Εμφάνιση μηνυμάτων
    σιγα το μοτερ της 320 που δεν θα φυγει για να μπει στη θεση του το supra μοτερ!το ενα ειναι γνωστο σ ολο το κοσμο.το αλλο ειναι ενα κλασικο μοτερ πολλων κυβικων.και αναβαθμιζει τη bmw του φιλου ενα τετοιο μοτερ σε σχεση με πριν...και ειναι τιμη και καμαρι του που το χει στη καροτσα του!μαγκια του.διακρινω πολυ ζηλια απο μερικους........
    2jz engine no shit men

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο playmaker Εμφάνιση μηνυμάτων
    πες τα bro

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP