Σελίδα 9 από 31 ΠρώτηΠρώτη ... 789101119 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 306

Θέμα: [E46] πολύ κοντό διαφορικό...help...

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MikeT328E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Διαφωνεις με τις μετατροπες γιατι εισαι 22 χρονων κι εχεις την ανεση να παρεις και να συντηρεις Ζ4(αδιαφορω ποιο μοτερ φορας,σιγουρα πανω απο 2λιτρο),τη στιγμη που το παραλογο κρατος καθε χρονο αλλαζει τραγικα προς τα πανω τη φορολογια των κυβικων,λες και αυτα φταινε για την κατασταση που επικρατει.Την ιδια στιγμη λοιπον που εσυ κυκλοφορεις ανετος με το γνησιο αμαξακι σου,υπαρχουν ατομα απο 18 εως 50+ χρονων που αναγκαζονται να σκοτωσουν το 10+ετιας bmw τους γιατι κανανε την μ@λ@κι@ να το δηλωσουν καποτε(κι ας πληρωνουν παραπανω)για να'ναι νομιμοι....Και τωρα το ιδιο κρατος καθε χρονο αλλαζει τους φορους χωρις μετρο,ελεγχο,σκεψη για τους πολιτες του,αναγκαζοντας τους στην παρανομια.Μην κρινεις λοιπον εξ ιδιων τα αλλοτρια Στρατο..φιλικα παντα απο εναν ακομη 35αρη οικογενειαρχη,πηδηγμενο απ'το κρατος....
    Μονο φιλικα δεν φαινονται αυτα που λες...
    Για μενα οι νομοι και οι κανονες υπαρχουν για να τηρουνται. Αν ηταν δεδομενο οτι θα μας ικανοποιουσαν και θα τους ακολουθουσαμε ουτως η αλλως, θα ηταν αγραφοι.

Το να λες οτι κρινω εκ του ασφαλους ειναι ατοπο, διοτι δεν με ξερεις...
    Απλως ειπα οτι δε μου αρεσει η ολη λογικη.
    Εγω θα εχω οτι μπορω να αγορασω και να συντηρησω. Δεν θελω να κυκλοφορω με το φοβο οτι θα με σταματησουν και θα μου ανοιξουν το καπο ουτε να εχω κατι εξω απο το σπιτι μου και να το καμαρωνω γιατι πλεον μου ειναι ασυμφορο.

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο StratosZ4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θεμα ειναι οτι αν σταματησει για ελεγχο η αστυνομια εσενα, το παιδι με το bmwδοsupra και πολλους αλλους θα εχετε μεγαλο προβλημα. Και μετα θα τους βριζετε εδω μεσα...
    Δεχομαι τη διαθεση σου να το δηλωσεις και να εισαι νομιμος αν και γενικα διαφωνω με τις μετατροπες.
    φιλε στρατο..καταρχην δεν γινεται να δηλωσεις αμαξι με μοτερ αλλης εταιριας..ειναι 2 φορες παρανομο απο το να χεις ενα μεγαλυτερο απλα μοτερ, αδηλωτο!!!γιαυτο και βλεπεις αυτες τις μετατροπες και γινονται σε πιο παλια αμαξια..που ειναι συνηθως για πιστα..ομως..αυτα τα αμαξια τι πινακιδες θα βγαλουν???απο κτεο δεν παιρνανε-γιατι κανεις δεν βαζει υπογραφη σε μοτερ που παταει σε αλλες βασεις περα των μαμα...αρα τι κανεις???εγω αυτο το προβλημα το ειχα χρονια...μηπως αναγκαστικα το κρατας αδηλωτο???

βλεπεις που ειναι πολυ ευκολο να λες, οχι στις μετατροπες, αλλα αν θες ενα πισταδικο αμαξι τα προβληματα ειναι πολλα...και μπλεκεις ασχημα..δεν εναντιωνομαι μαζι σου και ναι καταδικαζω τις μετατροπες που κυκλοφορουν στο δρομο..αλλα με τα υπολοιπα τι γινεται???τι λεει ο νομος???

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    φιλε στρατο..καταρχην δεν γινεται να δηλωσεις αμαξι με μοτερ αλλης εταιριας..ειναι 2 φορες παρανομο απο το να χεις ενα μεγαλυτερο απλα μοτερ, αδηλωτο!!!γιαυτο και βλεπεις αυτες τις μετατροπες και γινονται σε πιο παλια αμαξια..που ειναι συνηθως για πιστα..ομως..αυτα τα αμαξια τι πινακιδες θα βγαλουν???απο κτεο δεν παιρνανε-γιατι κανεις δεν βαζει υπογραφη σε μοτερ που παταει σε αλλες βασεις περα των μαμα...αρα τι κανεις???εγω αυτο το προβλημα το ειχα χρονια...μηπως αναγκαστικα το κρατας αδηλωτο???

Tο ξερω αλλα ειναι περιπτωση που εγω τουλαχιστον πρωτη φορα διαβαζω εδω μεσα. Αρα λιγακι ασυνηθης τουλαχιστον συγκριτικα με τις μετατροπες "μαμα/υπερκυβισμου"
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    βλεπεις που ειναι πολυ ευκολο να λες, οχι στις μετατροπες, αλλα αν θες ενα πισταδικο αμαξι τα προβληματα ειναι πολλα...και μπλεκεις ασχημα..δεν εναντιωνομαι μαζι σου και ναι καταδικαζω τις μετατροπες που κυκλοφορουν στο δρομο..αλλα με τα υπολοιπα τι γινεται???τι λεει ο νομος???
    Μπορει το πισταδικο αμαξι να εχει αγορασθει,φτιαχτει,μελετηθ ει ωστε να ειναι οσο το δυνατον οικονομικοτερο απλα και μονο για να κανεις το γουστο-χομπυ στην πιστα. Τονιζω το πιστα που συχνα βεβαια, γινεται δημοσιος δρομος... Κοστιζει πολυ ενα τρεηλερ να το πηγαινοφερνει καποιος σε πιστα? Δεν μπορεις να το εχεις χωρις πινακιδες μονο για πιστα?

Και συνεχιζω να επιμενω οτι πολλα πιστευω πως ειναι αδικα αλλα καλως η κακως ετσι τα πραγματα.

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW2jz Εμφάνιση μηνυμάτων
    σε καταλαβαινω αδερφε...αμα δν υποστηριξεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει...
    φίλε, επειδή δεν φαίνεται σε ποιόν απαντάς, χρησιμοποίησε το κουμπί quote που βρίσκεται κάτω από το κάθε ποστ στο οποίο θέλεις να απαντήσεις. Αφού το πατήσεις, θα σου ανοίξει πεδίο και τότε αρχίζεις να γράφεις την απάντηση. Ετσι θα καταλαβαίνουμε σε ποιόν λες, ότι λες.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 21-10-11 στις 19:25

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

αν δν ειναι πατατες τοτε ενταξει αξιζουν μονο τα ελιτρα κ τα Μ...γιατι ολα τα υπολοιπα ειναι πατατες...απο επιδοσεις εννοω...αλλιως ειναι πολυ αξιοπιστα μοτερ για καποιον που θελει να κανει καθημερινη χρηση...γιατι για tuning δν ειναι πρεπει να τα αρχισεις απο το 0....εδω ενα προγραμα τους βαζεις κ παραπανω απο 7200 αντε βια 7500 δν ανεβαζουν κοβεται ο στροφαλος σαν αγγουρι...λοιπον???ξαχασα να δωσω ενα σωρο λεφτα για να ειναι παλι bmw το μοτερ...το2jz φτανει 1000ps με τα μαμα σωθικα ...αν αυτο σ λεει κατι η μαλλον δες εδω κ κλαψε.....

6. The Following 2 Users Say Thank You to BMW2jz For This Useful Post:

panose30 (07-02-12), Thomelef (22-10-11)

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    φίλε, επειδή δεν φαίνεται σε ποιόν απαντάς, χρησιμοποίησε το κουμπί quote που βρίσκεται κάτω από το κάθε ποστ στο οποίο θέλεις να απαντήσεις. Αφού το πατήσεις, θα σου ανοίξει πεδίο και τότε αρχίζεις να γράφεις την απάντηση. Ετσι θα καταλαβαίνουμε σε ποιόν λες, ότι λες.
    σ'ευχαριστω αδερφε ειμαι κ ποντιος....συγνωμη...

Περιοχή
    athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW2jz Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν δν ειναι πατατες τοτε ενταξει αξιζουν μονο τα ελιτρα κ τα Μ...γιατι ολα τα υπολοιπα ειναι πατατες...απο επιδοσεις εννοω...αλλιως ειναι πολυ αξιοπιστα μοτερ για καποιον που θελει να κανει καθημερινη χρηση...γιατι για tuning δν ειναι πρεπει να τα αρχισεις απο το 0....εδω ενα προγραμα τους βαζεις κ παραπανω απο 7200 αντε βια 7500 δν ανεβαζουν κοβεται ο στροφαλος σαν αγγουρι...λοιπον???ξαχασα να δωσω ενα σωρο λεφτα για να ειναι παλι bmw το μοτερ...το2jz φτανει 1000ps με τα μαμα σωθικα ...αν αυτο σ λεει κατι η μαλλον δες εδω κ κλαψε.....https://youtu.be/fKdp78K0Gjk
    κοιτα εμενα μου αρεσει η μετατροπη και μπραβο σου!!και ελπιζω να δουμε αναλυτικη παρουσιαση...αλλα μιας και το supra ειναι το αγαπημενο μου αυτοκινητο και κατι ξερω νομιζω οτι 1000 αλογα με μαμα σωθηκα εισαι λιγο υπερβολικος!!500 ναι 1000 νομιζω ειναι αδυνατον!! επισης μην γινεσε εριστικος!!χωρις να θελω να σε προσβαλλω ουτε να στην πω απλα οπως ο stefm5 καταλαβε οτι μιλουσε λιγο αποτομα και μπραβο του ετσι και εσυ χωρις να το θες πιστευω προκαλεις τον αλλο με τον γραπτο σου λογο!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steliose36 : 21-10-11 στις 19:48

9. The Following 4 Users Say Thank You to steliose36 For This Useful Post:

BILL007 (21-10-11), dark knight (21-10-11), joseph (21-10-11), Panos 316T (22-10-11)

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliose36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    κοιτα εμενα μου αρεσει η μετατροπη και μπραβο σου!!και ελπιζω να δουμε αναλυτικη παρουσιαση...αλλα μιας και το supra ειναι το αγαπημενο μου αυτοκινητο και κατι ξερω νομιζω οτι 1000 αλογα με μαμα σωθηκα εισαι λιγο υπερβολικος!!500 ναι 1000 νομιζω ειναι αδυνατον!! επισης μην γινεσε εριστικος!!χωρις να θελω να σε προσβαλλω ουτε να στην πω απλα οπως ο stefm5 καταλαβε οτι μιλουσε λιγο αποτομα και μπραβο του ετσι και εσυ χωρις να το θες πιστευω προκαλεις τον αλλο με τον γραπτο σου λογο!
    δν προκαλω κανενα παιδια κουβεντα κανουμε...στο κατω κατω δν εχω τπτ μαζι του απλα ειναι μαλλον ασχετος απο tuning απ'οτι καταλαβα κ του αρεσει ο μοντελισμος κ τα εργοστασιακα αυτοκινητα...περα απο αυτο ο καθενας πως το θεωρει το αυτοκινητο τ ειναι αποψη του οποτε επειδη ειχα 320 γνησιοτατο με 170 ps κ ενα rallye φιλτρο κ ενα τελικο αγανακτουσα να το πιασω....τι ειναι μηπως ειναι γρηγορο αυτοκινητο??? μια πολυ πολυ βαρια πατατα ειναι...ωραια πατατα ομως χλυδατη....

Περιοχή
    dodekanhssos
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο steliose36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    φτανει φιλε με καλο προγραματιστει φτανει...ψαξτο λιγο κ δες...ειναι πολυ ανθεκτικο...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 21-10-11 στις 21:36

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    0

Προεπιλογή

σιγα το μοτερ της 320 που δεν θα φυγει για να μπει στη θεση του το supra μοτερ!το ενα ειναι γνωστο σ ολο το κοσμο.το αλλο ειναι ενα κλασικο μοτερ πολλων κυβικων.και αναβαθμιζει τη bmw του φιλου ενα τετοιο μοτερ σε σχεση με πριν...και ειναι τιμη και καμαρι του που το χει στη καροτσα του!μαγκια του.διακρινω πολυ ζηλια απο μερικους........

Σελίδα 9 από 31 ΠρώτηΠρώτη ... 789101119 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP