απάντησα σε τραβηγμενες δηλώσεις...τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο
απάντησα σε τραβηγμενες δηλώσεις...τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο
Δεν θεωρείς ότι με τις τραβηγμένες απαντήσεις σου ίσως και να θιγεις τον φίλο μας που δεν τον ξέρεις κιόλας ; Δεν είναι ότι πιο κομψό από μέρους σου να κατονομαζεις το αυτοκίνητο του απεχθή συνδιασμό ή ουρακοτανγκο...
Μπορούσες να δείξεις την δυσαρέσκεια σου με πιο λεπτό τροπο πιστεύω.
Και εγω διαφωνώ με το εγχείρημα και δεν θα το εκανα , αλλά δεν έχω λόγο να κραζω κάποιον που το έκανε στο αμάξι του, με λεφτά του!
το αμάξι του είναι μπασταρδεμένο αντικειμενικά
ο συνδυασμός, μου είναι απεχθής και το λέω στα ίσια
δεν είναι απεχθής ο ίδιος
από εκεί και πέρα στην προσπάθεια να πείσει για το δόκιμο του εγχειρήματος λέει βλακειούλες
όποιος χαλάει τα δικά του λεφτά δε σημαίνει ότι θα τον επιδοκιμάζουμε υποχρεωτικά...πάνω απ'όλα ειλικρίνεια
Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά, γιατί βγαίνουν ορισμένοι και κράζουν την εν λόγω μετατροπή.
"Μπαστάρδεμα" λέει και π@π@ριές.
Κύριοι ότι γουστάρει ο καθένας κάνει με το αμάξι του και σίγουρα δε ζήτησε την άποψη κανενός για τη μετατροπή αυτή. Γνώση ζήτησε.
Βγήκε και πόσταρε το παληκάρι "Δείτε τη μετατροπή που έκανα και πείτε γνώμες" ?
Εδώ βλέπουμε 36άρια με μηχανές απο βάρκες και γουστάρουμε, ή πλαίσια με χωροδικτύωμα και καπάκι Ε92 και λέμε "ουάου".
Πιο απεχθές και ηλίθιο θα μπορούσε να θεωρήσει κάποιος το σήμα Μ σε 316 με ατσάλινη 15αρα.
Το ποστ μου δεν έχει σκοπό να την πει σε κάποιον συγκεκριμένα, ούτε σαφώς να αποτρέψει την έκφραση των απόψεων.
Καλό θα ήταν όμως να είμαστε προσεκτικοί στους χαρακτηρισμούς μας προς προσπάθειες άλλων.
![]()
με αφορμή τα λεγόμενά σου και από τη στιγμή που εγώ είμαι αυτός που αντέδρασε θα τελειώσω την αντιπαράθεση αυτή από την πλευρά μου, εδώ
ακόμη κι αν αρέσει σε χίλιους το εγχείρημα κι εγώ είμαι ο ένας που διαφωνώ, έχω δικαίωμα να το λέω και να το υποστηρίζω
για να μη χάνουμε το νόημα των λέξεων, 'μπασταρδεμένο' είναι αυτό το οποίο δεν είναι γνήσιο...π@π@ριά; πάσο..
'απεχθές' σημαίνει κάτι που δε μου αρέσει και δεν είναι προσωπικός χαρακτηρισμός...σε ένα δημόσιο φόρουμ γίνεται κουβέντα και να με ενημερώσει κάποιος αν απαγορεύεται...στην οποία συμμετέχει και ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος με τα επιχειρήματα του
ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει με τα λεφτά του και με τα οχήματά του και δεν του απαγόρεψε κανείς να το κάνει
μπορεί να βλέπετε 36άρια με μοτέρ απο βάρκες και να γουστάρετε, να βάλετε μοτέρ από τζετ, να βάλετε εξωλέμβια σε 46αρι ή καυστήρα πετρελαίου...οτιδήποτε βρε παιδί μου...εγώ απλά θα πω 'δε μου αρέσει'
επιπλέον είναι το ίδιο απεχθές και το //Μ σήμα σε 316
επίσης μπορεί να συμφωνείτε ότι τα μοτέρ τις bmw δεν κάνουν τη δουλειά τους, δεν έχουν ροπή κι όταν την πιάνουν μπορεί να σκοτωθείς κλπ...οκ πάσο
ζητώ συγνώμη από όσους μπορεί να έθιξα, κυρίως εμμέσως, και θα είμαι πιο προσεκτικός απέναντι στο κοινό αίσθημα![]()
fast-enough (20-10-11), nik200 (21-10-11), Panos 316T (20-10-11), PANOS-E60 (20-10-11), steliose36 (20-10-11), Κωνσταντίνος (20-10-11)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PANOS-E60 : 21-10-11 στις 19:25