Μου'χαν ξεφυγει αυτα τα video.. ΓΑΠ θελατε ε? παρτε τα @@ μας τωρα, μαζι θα τα φαμε !![]()
Μου'χαν ξεφυγει αυτα τα video.. ΓΑΠ θελατε ε? παρτε τα @@ μας τωρα, μαζι θα τα φαμε !![]()
katsaraios (11-10-11), nikos1400 (11-10-11)
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
A8hnaios (12-10-11), bill_m3 (12-10-11), E60_Arkadia (13-10-11), Eleni (12-10-11), gant (12-10-11), GEORGE316 (12-10-11), gkaras (12-10-11), Konstantinos E60 (13-10-11), Kostas_1 (12-10-11), nikos1400 (12-10-11), Nino (12-10-11), Panos 316T (13-10-11), PANOS-E60 (12-10-11), Ptboul (12-10-11), S8N (12-10-11), Samaro (12-10-11), Stathis (12-10-11)
εγω παντως λεω αφου ειμαστε ενα τεραστιο (οικος ανοχης) μπου....λο γιατι να μην το ριξουμε στις (ομαδικα σεξουαλικα παιχνιδια)π@ρ.ζες???
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
katsaraios (12-10-11)
Τη μνήμη της έχασε μια γυναίκα μετά μια βραδιά σεξ που είχε με τον άνδρα της.
Πρόκειται για μια 54χρονη που χαίρει άκρας υγείας και ζει στην Ουάσιγκτον. Ένα πρωί ύστερα από σεξουαλική επαφή που είχε με το σύντροφό της ξύπνησε αλλά διαπίστωσε πως είχε απώλεια μνήμης.
Θυμόταν το όνομά της και που βρισκόταν αλλά δυσκολευόταν να ανακαλέσει πρόσφατες μνήμες. Ύστερα από μια μέρα σύγχυσης και αμνησίας πήγε στο νοσοκομείο να δει τι ακριβώς έχει πάθει.
Οι γιατροί διαπίστωσαν πως η γυναίκα έπαθε αμνησία αμέσως μετά τη σεξουαλική επαφή που είχε με τον άνδρα της. Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που αντίκρισαν ένα τέτοιο περιστατικό.
Στην ιατρική αυτό ονομάζεται "παγκόσμια παροδική αμνησία" και τα αίτια εμφάνισής της δεν έχουν ξεκαθαριστεί. Ωστόσο, διαρκεί για λίγο και δεν είναι μόνιμο.
Ο εγκέφαλός της δεν έχει υποστεί καμία βλάβη και η μόνη της δυσκολία είναι να θυμηθεί τι έκανε λίγο πριν κάνει σεξ.
Μπορούν να επηρεαστούν και παλιότερες μνήμες όμως και σε αυτήν την περίπτωση είναι παροδικό.
Contra .gr
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
αυτο ειναι που λέμε "χάζεψε απο το πολύ γ,,,σι?"
ή
"την εκανε να ξεχασει και το ονομα της"
ή στη συγκεκριμενη περιπτωση
"την εκανε να θυμαται μονο το ονομα της"
![]()
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Καταγγελίες για λιποθυμίες μαθητών λόγω ασιτίας!
Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που περιγράφει ο Α' Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλά παιδιά σε σχολεία της πρωτεύουσας, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι οικογένειές τους.
Σε σχετική ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στη LIFO, γίνεται αναφορά σε αυτοκτονία άνεργου γονιού μαθητών από σχολείο της περιοχής, αλλά και σε κρούσματα λιποθυμίας μικρών μαθητών που έπασχαν από ασιτία σε σχολεία του 6ου Διαμερίσματος.
«Είναι η επιτακτική ανάγκη συνεργασίας και συντονισμού όλων των σωματείων και φορέων της περιοχής για την ανάσχεση της λαίλαπας των αντιλαϊκών μέτρων» αναφέρει η ανακοίνωση.
Οι Σύλλογοι εκπαιδευτικών, γονέων και κατοίκων στην περιοχή Αμπελοκήπων-Ερυθρού-Πολυγώνου οργανώνουν εκδήλωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί στην πλατεία Πανόρμου για να διαμαρτυρηθούν για τα όσα συμβαίνουν στα σχολεία.
Με πληροφορίες από τo In.gr
https://www.skai.gr/news/greece/arti...-logo-asitias/
![]()
Αντι να μαζευτουν να διμαρτυρηθουν, δεν μαζευονται να οργανωσουν κανα συσσιτιο να φανε τα παιδακια;
Εχω βαρεθει ρε πστη μου καθε μερα.
Εσεις τι κανετε εδω;
Διαμαρτυρομαι.
Γιατι διαμαρτυρεστε;
Δεν εχουν τα παιδια να φανε.
Εσεις εχετε να φατε;
Ναι κατι λιγα.
Γιατι δεν δινετε λιγακι και στα παιδακια;
Μα αυτο ειναι δουλεια του κρατους
ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΡΕ ΜΑΛΚΑ; ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ;