είναι οι ίδιοι ελληνάρες που όταν χιόνισε περίμεναν τον υπουργό πεχωδε να φτυαρίσει αυτοπροσώπως το χιόνι από την εξώπορτά τους. Οι ίδιοι που αποκλείουν τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης στην ε.ο. και ωρύονται από τα κινητά τους ότι δεν ήρθε κανένας αρμόδιος να τους απεγκλωβίσει.
ένα πόντο από τον κ@λο μας και ας είναι όπου να ΄ναι ...
Οι ανίκανοι , οι άτολμοι ,οι χέστες,οι ρουφιάνοι,οι χαφιέδες,οι πουθενάδες,οι "σκύβω το κεφάλι μου και παίρνω πίπ@"...
να χουμε τόσο πλούτο και αυτοί εξαθλιώνουν το κοσμάκι
Τα ξέρουμε αλλά άλλη μια επιβεβαίωση...
"Η ύπαρξη τεραστίων κοιτασμάτων φυσικού αερίου νότια της Κρήτης, είναι βεβαιωμένη και ισοδυναμεί με τα πετρελαϊκά αποθέματα 20 -22 δισεκατομμύρια βαρελιών πετρελαίου". Τάδε έφη ο ομότιμος καθηγητής του πολυτεχνείου Κρήτης, Αντώνης Φώσκολος. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη στα Χανιά στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο και διοργανώθηκε από το Πολυτεχνείο.
Όπως δήλωσε ο καθηγητής, "Νότια της Κρήτης υπάρχουν τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων 3,5 τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αεριού το οποίο μεταφράζεται σε ισοδύναμο πετρελαίου γύρω στα 20 -22 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο".
Το κόστος αξιοποίησης των κοιτασμάτων αυτών κατά τον Αντώνη Φώσκολο είναι φθηνότερο από αυτό του Πρίνου, καθώς τα αποθέματα είναι πολύ μεγάλα, ενώ, όπως επιπλέον τόνισε, από τα αποθέματα αυτά θα μπορούσε η Ελλάδα να καλύψει ακόμα και το έλλειμμα της και μέσα σε 12 χρόνια η χώρα μας θα μπορούσε μέσω της αξιοποίησης τους να ξεπληρώσει το χρέος της.
Όπως συμπλήρωσε ο καθηγητής "Υπάρχει ένα κομμάτι που είναι νοτιοδυτικά της Γαύδου το οποίο για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι έχει, μπορεί να είναι και τεράστιο, υπάρχει ένα κομμάτι το οποίο είμαι πολύ πιο σίγουρος και είναι κάτω από τον Πλακιά 80 χιλιόμετρα από τον Πλακιά και υπάρχει και το κομμάτι του "Ηρόδοτου" το οποίο και αυτό ξέρουμε περίπου πόσο είναι. Πρέπει να πω, ότι η έκταση προς έρευνα είναι μεγαλύτερη από το άθροισμα των ΑΟΖ Κύπρου και Ισραήλ. Το κομμάτι που έχουμε εμείς είναι 2 φορές μεγαλύτερο και έχομε ίσως και παραπάνω αποθέματα από το άθροισμα Ισραήλ και της Κύπρου".
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
τούρμπο και πράσινα άλογα
Nino (09-09-13)
ποτε τακτοποιεις ενα σπιτι??οταν ξεκινας απο καπου και συμμαζευοντας καταληγεις καπου..
ετσι δεν πιανεις πρωτα τη σφουγγαριστρα,μετ ατη σκουπα μετα το ξεσκονισμα μετα τα πιατα κλπ...
αλλα συμμαζευεις τα πεταμενα,ξεσκονιζεις και παει λεγοντας...ετσι δε θα πεσει η σκονη πανω στα καθαρα κλπ κλπ κλπ κλπ.
οχι οτι οι πολιτες ειμαστε οι αγιοι ανθρωποι.το αντιθετο μαλιστα.
ομως ενας ανεντιμος ανθρωπος θα παραμεινει ανεντιμος και θα παρανομει εαν οι νομοι που υπαρχουν δεν εφαρμοζονται.ο κλεφτης θα συνεχισε ινα κλεβει αφου οταν το πιασουν θα τον αφησουν σε 4 ωρες..
οταν ομως ο καθενας απο εμας που καθημερινα κανει μικρο..απατεωνιες,μαθει πως αν τον πιασουν θα τιμωρηθει,τοτε ισως αρχισει να το ξανασκεφτεται.
και η εφαρμογη ενος συστηματος γινεται απο τη λεγομενη πολιτεια.κοινως το κρατος.
αν οι βουλευτες τρωνε με δεκα μασελες παρανομουν συνεχως διοτι εχουν ασυλεια και εξαπατουν χωρις να τιμωρουνται,τοτε μην περιμενετε κανενας πολιτης να ειναι τυπικος.
σταματη,συμφωνω οτι οι περισσοτεροι απο εμας δεν πρατουμε σωστα και συνεχως κατηγορουμε καποιον.
τουλαχιστο προσωπικα οσο περναει απο το χερι μου βοηθω ανημπορες ομαδες.αλλα ακου τι εγινε πριν τρεις μερες στο σουπερ μαρκετ της γειτονιας μου....
εξω απο το μ..τη στη πασσαλιδη καθεται ενας αλλοδαπης καταγωγης προφανως μαυριδερος με πλατη στο καδο απορριματων ζητωντας ελεημοσυνη.
πριν μπω εγω μεσα στο σουπερ βγαινει ενας κυριος και δινει στον νεαρο δυο κρουασαν(ακριβως οπως θα εδινε 50 λεπτα)ο νεαρος τα κοιταξε και μετα τον κοιταζε που εφευγε απορημενος λες και ελεγε ομως τι ειναι αυτα???εγω αυτα δεν τα θελω!!
την επομενη μερα εγω γυρνωντας απο το γραφειο (και μετα απο κουβεντα με τη μητερα μου περι θρησκευτικων κλπ) σταματαω στο φαναρι και ενας ηλικιωμενος παλι αλλοδαπης καταγωγης ζηταει ελεημοσυνη.βγαζω και δινω ενα ευρω απο τα 11 που ειχα ολα και ολα πανω μου.ο τυπος κοιταει το νομισμα και φευγει(κοιταξε το νομισμα κανοντας λογαριασμο,τοσα ειχα τοσα εδωσε τοσα εχω...).
αυτο με εξοργισε γιατι η καλη κινηση που προσπαθω να κανω ΔΕΝ πιανει τοπο.αν επιανε δεν θα το κουβεντιαζα καν.
αλλα πουθενα δεν ακουσα στη γειτονια μου οτι το ταδε σχολειο εκει γυρω μαζευει τροφιμα ετσι ωστε καποια μεσημερια τα παιδια να τρωνε στο σχολειο ωστε να παρω 20 παλετα μακαρονια και να τα παω..
οι προσκοποι που ειναι διπλα μου δεν εκαναν κατι αντιστοιχο.
οι ριζες βεβαια ειναι πολυ βαθιες για αυτο το προβλημα και δεν ευθυνεται η κυβερνηση (ειπαμε μην τα ισοπεδωνουμε)
αλλα σιγουρα κατηγορω ευθεως και κατηγορηματικα αυτον που αποφασισε οτι εγω (ο γιωργος ) με τα 804 ευρωπου επερνα μεχρι τωρα πρεπει να συνδραμω στους νεους ανεργους που εχουν δημιουργηθει οχι εξαιτιας μου (η εξαιτιας ΟΛΩΝ αυτων που βρισκονται στην ιδια μοιρα με εμενα) και πλεον παιρνω 776,83 ευρω.
τη στιγμη που ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ δεν ειπε "ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΓΩ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ"
οχι να δωρισει το μισθο του ρε παιδια...ενα μηνα μονο!!!!
και επειδη ειμαι και λιγο μεσα και εξω...τον αυγουστο βουλευτης του πασοκ ΑΠΑΙΤΗΣΕ να του βρουμε τραπεζι σε πολιτιστικη εκδηλωση(ενταξει μεχρι ενα σημειο το δεχομαι),αλλα ανοιξαν ενα μπουκαλακι ουισκακι,ΔΕΝ πληρωσαν και εφυγαν.
οχι δεν κατηγορω 10 εκατομυρια ελληνες...κατηγορω 300.αν οι 300 ηταν σωστοι τοτε οι υπολοιποι 10 εκατομυρια θα αναγκαζονταν να γινουν σωστοι!!!
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....
Το 2000 ο προϋπολογισμός της Βουλής ήταν 97 εκατομμύρια και το 2009 πήγε στα 222 (φέτος έπεσε στα 198)! Τα κόμματα το 2010 χρηματοδοτήθηκαν με 48 εκατομμύρια (11 περισσότερα από τα 37 που είχαν συμφωνηθεί - η ΝΔ έλαβε άλλα 5, το ΠΑΣΟΚ άλλα 4, το ΚΚΕ άλλα 1.3, ο ΣΥΡΙΖΑ άλλες 900 χιλιάδες και ο ΛΑΟΣ άλλες 700 χιλιάδες). Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν πάρει επιπλέον δάνεια 130 εκατομμυρίων (με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου βεβαίως). Η μείωση μόνο του αριθμού των Βουλευτών από 300 σε 200 θα εξοικονομούσε στη χώρα 1 δισεκατομμύριο ετησίως!
πηγή: fb
Ολοι ανυπαρκτοι,ολοι για κρεμαλα..Το 2000 ο προϋπολογισμός της Βουλής ήταν 97 εκατομμύρια και το 2009 πήγε στα 222 (φέτος έπεσε στα 198)! Τα κόμματα το 2010 χρηματοδοτήθηκαν με 48 εκατομμύρια (11 περισσότερα από τα 37 που είχαν συμφωνηθεί - η ΝΔ έλαβε άλλα 5, το ΠΑΣΟΚ άλλα 4, το ΚΚΕ άλλα 1.3, ο ΣΥΡΙΖΑ άλλες 900 χιλιάδες και ο ΛΑΟΣ άλλες 700 χιλιάδες). Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν πάρει επιπλέον δάνεια 130 εκατομμυρίων (με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου βεβαίως). Η μείωση μόνο του αριθμού των Βουλευτών από 300 σε 200 θα εξοικονομούσε στη χώρα 1 δισεκατομμύριο ετησίως!
Και με εκνευριζει ακομα περισσοτερο το ΚΚΕ που καλει ολους για απεργιες κλπ που μαχεται δηθεν για το λαο,που μας εχει ζαλισει τα @@ με τα καρτελ και τα προλεταριατα ή οπως λεγονται ,δεν δινει ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ τσακιστο στα ατομα που πεινανε..Δωρησε ρε τα κονδυλια που παιρνεις για να κανεις τους δρομους λοκω με τις αφισες και τα πανο,δωστα στο χαμογελο του παιδιου,δωσε δωρεαν φαγητο στους αστεγους..Δωσε τα λεφτα που παιρνεις ως βουλευτης σε ιδρυμα που καταπολεμα και βοηθα μικρα παιδια με καρκινο και πες θα προσπαθησω να τα βγαλω περα με 600 ευρω οπως προσπαθουν πολλοι ελληνες..
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skyline_IS : 13-10-11 στις 12:43
Η εκτακτη εισφορα που εγινε στα μουλοχτα ΜΟΝΙΜΗ!!!!
Η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης θα παρακρατείται από μισθούς και συντάξεις
Από μισθούς και συντάξεις των φορολογούμενων θα παρακρατείται η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, όπως δήλωσε στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Η απόφαση αναμένεται να οδηγήσει σε επιπλέον μείωση των μηνιαίων αποδοχών καθώς θα παρακρατείται ποσοστό 1% έως 4% ανάλογα με το ύψος των ετήσιων αποδοχών.
![]()
Samaro (13-10-11)
Γιάννη μόλις το άκουσα στις ειδήσεις και έχω τρελαθεί !!
Δεν υπάρχει τέλος !! Δεν υπάρχει έλεος !! Θα πεθάνουν τον κοσμάκι !!![]()