Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Μετανάστευση GO WEST

Ψήφισαν
150. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Yey(ναι)

91 60,67%
  • Nay(όχι)

24 16,00%
  • Δεν εγκαταλείπω αυτή τη λαμπρή χώρα, αλλά το σκέφτομαι

24 16,00%
  • Δεν το έχω σκεφτεί ως τώρα και δεν με απασχολεί

11 7,33%
Σελίδα 33 από 59 ΠρώτηΠρώτη ... 23313233343543 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 321 έως 330 από 581

Θέμα: Μετανάστευση

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Με 75 ακίνητα ο καθένας, ένα να πουλάνε τον χρόνο, θα την βρουν την άκρη. Λες να πέσουν στην ανάγκη μας;
    Αγαπητέ μου Ptboul ίσως δε έγινα κατανοητός. Δεν λέω ότι δεν θα εχουν χρήματα. Απλώς δεν θα έχουν που να κρυφτούνε επειδή θα τους κυνηγάνε όλοι να τους λιντσάρουνε...
    Για να σου δώσουν οποιασδήποτε μορφής εξουσία πρέπει πρώτα να προσφέρεις καλές υπηρεσίες στους ανθρώπους.

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Prevezanos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αγαπητέ μου Ptboul ίσως δε έγινα κατανοητός. Δεν λέω ότι δεν θα εχουν χρήματα. Απλώς δεν θα έχουν που να κρυφτούνε επειδή θα τους κυνηγάνε όλοι να τους λιντσάρουνε...
    Μα θα πάνε όλοι Αμερική
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ptboul : 04-10-11 στις 10:23
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    α καλά...εσύ μλκ έχεις χάσει επισόδεια. ρε γιώργη!!!πλάκα πλάκα μιά και είσαι γερμανία,
    δε πα να την πέσεις στην μέρκελ να της τραβήξεις κάνα μανίκι εκ μέρους όλων των
    ελλήνων???
    Πια γερμανια ρε ΞΥΠΝΑ εχει τωρα 3 βδομαδες που γυρισα
    ΥΣ.
    μ-λ-κ ,,,,,δεν εκανα τιποτε
    συμφωνο με καπιον συμφωρουμητη μας που λεει:
    Καλυτερα που επαιξα κι'εχασα παρα να μην επαιζα ποτε.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιατί δε βρήκες δουλειά εκεί Γιώργο? Τι έγινε??? Έχω γνωστό που θέλει να τη κάνει για Γερμανία.......

Για δώσε πληροφορίες.....

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο billakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγω παντως παιδια αρχισα να το σκεφτομαι πολυ σοβαρα τον ενδεχομενο να φυγω.μεν δοξα το θεο ακομα δουλευω αλλα οπως βλεπω να πηγαινει το πραγμα.....μαυρο φαινεται το τοπιο στον οριζοντα.. ομως οχι για αμερικη γτ ειναι πολυ μακριαααα. ουτε για γερμανια γτ εκει εχω θειο κ μου λεει οτι και εκει εχει πολυ μεγαλο ποσοστο ανεργειας.
    εμεις σκεφτομαστε για καταρ με τον αδερφο μου. ηταν εκει πριν κανα διμηνο για δουλεια,κοστος ζωης παμφθηνο.. λεφτα καλα για εμας τους ''ξενους'' και υπαρχει πολυ μεγαλος ρυθμος ανοικοδομησης...
    δε μου λες για το καταρ θελει βιζα? να Υποβαλης ονλαιν? τι παιζετε?

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Prevezanos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πρώτα από όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτή η χώρα που περιγράφετε λέγεται Παράδεισος και υπάρχει μόνο στα Ουράνια.
    Αλλά και να υπήρχε δεν θέλω να πάω. Προτιμώ να διώξω τη ΧΟΥΝΤΑ του 2009 που μας ξεπουλάει και να ξαναφτιάξω το "σπίτι" μου απο την αρχή, έστω και καλύβι, φτωχικά και με στερήσεις, παρά να αφήσω τους ευρωπαίους να έρθουν να φτιάξουν βίλλες στο οικόπεδό μου.
    Και θα μου πείτε ότι αγωνίζομαι μάταια. Ναι προτιμώ να αγωνίζομαι μάταια, παρά να ζω μάταια!
    Εδώ κάθε μέρα πολεμάμε με το θάνατο, με αρρώστιες, με την επιβίωση των παιδιών μας, θα κολλήσουμε στα βολεμένα παιδάκια που το παίζουνε δημοκρατικοί δικτατορίσκοι;
    Το αντίθετο μάλιστα, σήμερα υπό τις παρούσες συνθήκες, θα πρέπει να γυρίσουν πίσω οι Ελληνες του εξωτερικού, να διευθύνουν τις επιχειρήσεις τους από εδώ και να βάλουν ένα χεράκι να διώξουμε τη ΧΟΥΝΤΑ μια ώρα γρηγορότερα.
    Υ.Γ.: Καλά ο ΓΑΠ το έχει κανονίσει, θα έχει φύγει πριν γίνει το ντου. Οι άλλοι δικτατορίσκοι και οι υπηρέτες αυτων(βουλευτίσκοι) που θα κρυφτούν, που; Να τους το λέτε κάθε μέρα, όλη μέρα. Κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα το αντιληφθούν...
    ελα ρε ενταξει και να διωξης αυτη τη χουντα το επομενο λεπτο μπαπ θα μπουν αλλοι ιδιοι,,,,,,,,,,,,,,,,πας περιπτωση μαμα το (λογια του γιαννη πουλοπουλου: δεν βρισκουμε δικιο ποτε σ αυτην τη γη) απ'το τραγουδι Σβησε το φως.

7. The Following User Says Thank You to 850CSI For This Useful Post:

Stamatis (04-10-11)

Περιοχή
    Lagadas - greece
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γιατί δε βρήκες δουλειά εκεί Γιώργο? Τι έγινε??? Έχω γνωστό που θέλει να τη κάνει για Γερμανία.......

Για δώσε πληροφορίες.....
    Κοιτα σε μια φαση η κατασταση τους ειναι ΙΔΙΑ με την δικη μας ενταξει οσοι εχουν παει εδω και 20 χρονια πριν (οπως οι δικοι μου) ειναι στο προγραμμα τους ζη η πολιτεια και αυτους που δεν δουλευουν ακομα εχει ημιαπασχοληση και για τα 900 ευρ. που δικαιουται ο πολητης αν δεν τα συμπληρωνει τσονταρη η πολιτεια τωρα αν πας φρεσκος θελει καιρο να ψαχνεσαι και τα βιογραφικα μην ξεχνας πως εχουν την σαρα και μαρα εκει απο ασια μεση ανατολη αραβες τουρκους κοσοβογιουγκοσλαβους πακιστανους και δε συμαζευετε καμια σχεση με μας,,,,,οποτε ενταξει σε μια φαση συγγενεις - συγγενεις αλλα ως ποτε! ακομα και μανα κι'αδερφια δεν μπορει να συμερηζονται αιωνια!!!! Τωρα κοιτα το παιδι ο δικος σου μπορει να παει και να δουλεψει κατ'ευθειαν δε πα να πη κατι αρνητικο επειδη δε μου την εκατσε μενα απ'οτι βλεπω πρεπει να σε σκουνταει και λιγο η τυχη σ' αυτα Η να σου το γραφει βρε αδερφε!!!

9. The Following User Says Thank You to 850CSI For This Useful Post:

S8N (04-10-11)

Περιοχή
    Πρέβεζα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μα θα πάνε όλοι Αμερική
    Αυτό ρωτάω θα προλάβουνε να την κοπανήσουνε; Ολοι; Εσείς τι λέτε θα προλάβουνε;
    Για να σου δώσουν οποιασδήποτε μορφής εξουσία πρέπει πρώτα να προσφέρεις καλές υπηρεσίες στους ανθρώπους.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    δε μου λες για το καταρ θελει βιζα? να Υποβαλης ονλαιν? τι παιζετε?
    ναι θελει φιλε μου.αν πας απο εδω μεσω καποιας εταιριας στην βγαζουν αυτοι.
    αλλιως ή την βγαζεισ εδω εσυ ή την βγαζεις στ αεροδρομιο του καταρ οταν φτασεις.την οποια την βγαζεισ μεσα σε 20 λεπτα..εκει ομως.. γτ εδω δεν ξερω ποσο καιρο θελει.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Update:

Κιμάς μοσχαρίσιος ---> $4 / κιλό
    ΜπριτΖόλες μοσχαρίσιες χωρίς κόκκαλο ---> 4 x ~700γρ ---> $18~
    Οδοντόκρεμα Crest ---> 4 x ~200 ml ---> $12

13. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Ptboul (05-10-11)

Σελίδα 33 από 59 ΠρώτηΠρώτη ... 23313233343543 ... ΤελευταίαΤελευταία