500 φορές το ελέγξα δε μπορώ να καταλάβω. Θα προσπαθήσω κ αύριο κ αμά δε τά καταφέρω θα εκτύπωσω τ φορμα του paypal κ οταν μπορέσω θα πάω απο τ τράπεζα να ρωτήσω τι γίνεται μήπως οντως δε συμπληρώνω κάτι σωστά.
500 φορές το ελέγξα δε μπορώ να καταλάβω. Θα προσπαθήσω κ αύριο κ αμά δε τά καταφέρω θα εκτύπωσω τ φορμα του paypal κ οταν μπορέσω θα πάω απο τ τράπεζα να ρωτήσω τι γίνεται μήπως οντως δε συμπληρώνω κάτι σωστά.
Eχεις ενεργοποιηση την καρτα μεσω ΑΤΜ? Ο κολλητος μου ειχε παρομοιο προβλημα και εφταιγε στο οτι δεν ειχε ενεργοποιηση την καρτα πιο πριν.
Εχω στην τραπεζα τωρα λογιστικο και διαθεσιμο υπολοιπο 56.60.
Θελω να κανω μια αγορα ενος προιοντος το οποιο κοστιζει 56.50 και δεν με αφηνει..
Νομιζω οτι μαλλον πρεπει να ισχυει αυτο που ειπε ο kloukakis..Θα πρεπει τωρα παλι ξανα μανα να κανω καταθεση για να κρατησουν το 15% και μπλα μπλα..Ποιος ο λογος?
τις έχω ενεργοποιήσει εδώ κ κάιρο μέσω αυτές πληρώνομουνα απο τ δουλειά μου δε ξέρω τι γίνεται τεσπά τλκ πήγα στ πειραιως κ εβγάλα μια χρεώστικη κ την δέχτηκε τώρα περιμένω τον κωδικό να την ενεργοποιήσω.
ακόμα μια απορία:
θέλω να αγοράσω ένα ρολόι απο αμερικα απο ebay με το τελωνείο τι γίνεται θα μεθα πληρώσω πολύ φόρο?
θα σε σκισουνε.
ziaba (06-11-11)
δηλ τι να κάνω να παραγγείλω τπτ απο γερμανία η αγγλία, απο κει αμά το πάρω τι γίνεται?
ziaba (06-11-11)
παιδία πως γίνεται να αγοράσω 2 διαφορετικά προϊόντα απο τον ίδιο πωλητή στ ebay κ να μου τα στείλει μαζί πακέτο για να μην πληρώνω 2 φορές τα μεταφορικά