ειναι κριμα να ακουμε τετοια,....αλλα δεν βλεπω να μπορει ευκολα ουτε να σταματησει αυτο το κακο αλλα ουτε και να βρεθει το κλεμμενο οχημα....καλη τυχη παντως ευχομαι ειτε στην ευρεση ειτε στην αποζημιωση...ειδικα στο τελευταιο ειναι "παιχνιδι" για γερα νευρα αφου οι περισσοτερες ασφαλιστικες προσπαθουν να "γλιτωσουν" οτι εχουν συνυπογραψει στο συμβολαιο!!!
Κουμπαρος μου, που του εχουν κλεψει εξω απο το σπιτι του, εδω στη Λαρισα,Χ5 με ενεργοποιημενο τον συναγερμο!!!,εδω και τρια χρονια δεν εχει παρει ακομη την αποζημιωση,αφου η ασφαλιστικη δεν εδινε μετα την υποχρεωτικη παρελευση 6μηνου χωρις να βρεθει το οχημα, ολο το ποσο(47,000ευρω)που ηταν ασφαλισμενο το οχημα αλλα 32,000ευρω με αποτελεσμα να μην το δεχτει ο κουμπαρος μου και να πανε στα δικαστηρια.....
...αιτια???στο car.gr εκεινο τον καιρο τοσο τα πουλουσαν!!!
..."ρε παιδια",τους ελεγε,"αυτη ειναι η χαμηλοτερη τιμη για καποιο που δεν εχει ουτε καν το μισο εξοπλισμο απ'αυτο που μου πηρανε και φυσικα δεν ηταν στην αψογη κατασταση που το ειχα!!!!"
....."αλλα τελικα τι με νοιαζει τι κανουν στο car.gr??? το συμβολαιο εχει υπογραφες απο αμφοτερους!!!"
...."και η Pamela Anderson εχει ασφαλισει τα β@ζι@ της για 1,000,000 δολλαρια!!!!.... αμα παθουν τιποτε σε ποιες αγγελιες θα κοιταξουν να τα αξιολογησουν!!!!"
τα λεει και καπως ο κουμπαρος μου!!!
με αυτα και με αλλα πολλα αστα βραστα....stand by o κουμπαρος
Τελος καλως ηρθες Γιαννη(ελπιζω να επεσα μεσα απο το jhon....)τουλαχιστον μεινε μαζι μας,γιατι περα απο τα χρησιμα πραγματα που μπορεις να μαθεις, θα χαλαρωνεις και λιγο γιατι εδω ειμαστε μια καλη παρεα που με πρωτη ευκαιρια πεφτει πολυ γελιο!!!
![]()
![]()
ΥΣ. ... υπαρχει και η μεθαυριανη συναντηση:https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=9641![]()