Σελίδα 1 από 7 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 70

Θέμα: Κλοπή BMW X6...

Rides
    0

Προεπιλογή Κλοπή BMW X6...

Καλησπέρα παιδιά,

Ελπίζω να μην ποστάρω σε λάθος μέρος. Εκλάπη το αυτοκίνητό μου και εμένα. Μια bmx X6 diesel μαύρου χρώματος από την περιοχή των βορείων προαστίων. Ευτυχώς ασφαλισμένο για ολική κλοπή. (Διάβαζα αντίστοιχες εμπειρίες και δεν περίμενα ποτέ να τύχει και σε εμένα αυτό...)

Το δήλωσα στην αστυνομία και στην ασφαλιστική φυσικά. Να έχω ελπίδες? Μου είπαν ότι σε κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων ασχολούνται επαγγελματίες και δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό να βρεθεί. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργούν αυτά τα $%@#$%^@# κυκλώματα και γιατί είναι τόσο δύσκολο για τις αρχές να τους σταματήσουν. Πραγματικά δεν ξέρω...Τα αντικλεπτικά συστήματα της bmw δεν θεωρούνται top? Σαν να είχε κλειδί ο κλέφτης και έφυγε σαν κύριος...Πως γίνεται αυτό?

Κάποιος με αντίστοιχη εμπειρία? Υπήρξε θετική εξέλιξη?

Πρέπει να το δηλώσω στην ΒΜW? Καταχωρούν μήπως τον αριθμό πλαισίου από εκεί?

Όσον αφορά την άδεια κυκλοφορίας και τα τέλη (και γενικότερα θέματα εφορίας)? Πρέπει να κάνω και για αυτά ενέργειες?

p.s. Αν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε, παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου johnder58@gmail.com

Rides
    0

Προεπιλογή

δυστυχως η κλοπη των πολυτελων αυτοκινητων δυσκολα εχει αισιο τελος για τον ιδιοκτητη.
    το θετικο για εσενα ειναι οτι το εχεις ασφαλισμενο.
    εδω στη θεσσαλονικη θα εχουμε το νου μας αν δουμε κατι,αν και το πιο πιθανο ειναι να εχει φυγαδευτει απο τη χωρα η να ταξιδευει...σε τευχη(σε ανταλλακτικα δηλαδη.)
    αδεια κυκλοφοριας απο οσο ξερω δεν σου επιστρεφουν το αναλογουμενο ποσο.απο την ασφαλεια θα εισπραξεις το ποσο της αποζημιωσης,το οποιο θα πρεπει να το δεις και με το δικηγορο σου,διοτι οι ελληνικες ασφαλιστικες σε ζητηματα ολικης κλοπης ειναι ιδιαιτερα εξονυχιστικες και ταυτοχρονα προσπαθουν να κερδισουν σε απιστευτα σημεια.
    λυπαμαι για τη κλοπη.
    και μη στεναχωριεσαι
    παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....

3. The Following User Says Thank You to GEORGE316 For This Useful Post:

johnder58 (07-09-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Σε περιπτωση που στεναχωριεσαι, να μην.

Σχετικα με την ασφαλεια τωρα.
    Ποσο καιρο ειχες το αυτοκινητο? ειχες κανει αναπροσαρμογη στο ασφαλιστηριο ?

5. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

johnder58 (07-09-11)

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα κλειδιά του αυτοκινήτου σου τα έχεις όλα ;
    Ελπίζω πως ναι (εννοώ να μην έχεις χάσει κάποιο), γιατί θα έχεις προβλήματα με την ασφαλιστική.
    Όσο για την αντικλεπτική προστασία που ρωτάς, απλά δεν υπάρχει. Αν θέλουν να το πάρουν, απλώς θα το κάνουν.
    Εύχομαι να βρεθεί και σε καλή κατάσταση.

7. The Following User Says Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

johnder58 (07-09-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

@Ntinos
    Πως να μην στενοχωριέσαι ρε γμτ..
    2 χρόνια το είχα. Έκανα μια αναπροσαρμογή πέρυσι στο ασφαλιστήριο. Κοιτάνε αυτό ή κοιτάνε την τρέχουσα αξία?

@ Κωνσταντίνος
    Το πρώτο που κοίταξα. Έχω και τα δύο. Ευτυχώς.

Έχει κάποιο νόημα να το δηλώσω στην ΒMW πιστεύετε?

Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν ξερω απο ασφαλειες, αλλα λογικα πρεπει να αποζημειωθεις βαση αυτου που πληρωνες (που γραφει το ασφαστηριο)

Φυσικα, μακαρι να το βρεις και να μην μπλεξεις πουθενα !

10. The Following User Says Thank You to ntinos For This Useful Post:

johnder58 (07-09-11)

Περιοχή
    18χμ Επανομής-Θεσσαλονίκης
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο johnder58 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα παιδιά,

Ελπίζω να μην ποστάρω σε λάθος μέρος. Εκλάπη το αυτοκίνητό μου και εμένα. Μια bmx X6 diesel μαύρου χρώματος από την περιοχή των βορείων προαστίων. Ευτυχώς ασφαλισμένο για ολική κλοπή. (Διάβαζα αντίστοιχες εμπειρίες και δεν περίμενα ποτέ να τύχει και σε εμένα αυτό...)

Το δήλωσα στην αστυνομία και στην ασφαλιστική φυσικά. Να έχω ελπίδες? Μου είπαν ότι σε κλοπές πολυτελών αυτοκινήτων ασχολούνται επαγγελματίες και δεν είναι ιδιαίτερα πιθανό να βρεθεί. Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργούν αυτά τα $%@#$%^@# κυκλώματα και γιατί είναι τόσο δύσκολο για τις αρχές να τους σταματήσουν. Πραγματικά δεν ξέρω...Τα αντικλεπτικά συστήματα της bmw δεν θεωρούνται top? Σαν να είχε κλειδί ο κλέφτης και έφυγε σαν κύριος...Πως γίνεται αυτό?

Όσον αφορά την άδεια κυκλοφορίας και τα τέλη (και γενικότερα θέματα εφορίας)? Πρέπει να κάνω και για αυτά ενέργειες?

p.s. Αν κάποιος γνωρίζει οτιδήποτε, παρακαλώ ας επικοινωνήσει μαζί μου johnder58@gmail.com

Λοιπον....νοεμβριος του 2009 εκλαπηκε απο το σπιτι μας ενα cadillac srx με τα κλειδια οτυ τα οποια παρθηκαν μεσα απο το σπιτι.αρχικα,θελω να σου πω,ελεγξε αν εχεις ολα τα κλειδια του Χ6 σου,στη συνεχεια αν υπαρχει καποια πορτα παραβιασμενη που δεν την αντιληφθηκες και τελος απ'οτι θα σου πει η ασφαλιστικη σου να επιμεινεις τουλαχιστον για συν 1/3 της τιμης,μη σου πω 1/2.οσο για το αν βρεθει δεν υπαρχει τετοια ελπιδα,οσο κ αν σε στενοχωρει,γιατι πολυ απλα αυτη τη στιγμη 1000% βρισκεται εκτος συνορων κ αυτο ειναι απο εγγυρες πηγες,που ως συνηθως καταληγουν η σκοπια η βουλγαρια.γινεται αλλαγη πλαισιου κ χαρτιων,επιστρεφονται ελλαδα η πηγαινουν ιταλια η τουρκια κ πωλουνται ως μεταχειρισμενα.οσο για ανταλλακτικα αποκλειεται.αυτα....κ κουραγιο.....τα ζησαμε κ ειναι δυσκολο....

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έχει κάποιο νόημα να το δηλώσω στην ΒMW πιστεύετε?
    Δυστηχώς κανένα απολύτως...

Κουράγιο φίλε...Μακάρι να βρεθεί...

13. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

johnder58 (07-09-11)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλησπέρα παιδιά,

αντιγραφο απο το βιβλιο συμβαντων της αστυνομιας που θα παρεις,θα επισυναψεις μια φωτοτυπια στην επομενη φορολογικη δηλωση ή πας με αυτο το χαρτι στη ΔΟΥ σου στο τμημα αυτοκινητων.
    Αν εισαι τυχερος,επειδη τα πραγματα εχουν "αλλαξει" μπορει και να βρεθει...
    αν και σε αυτη την κατηγορια δυσκολα...

15. The Following 2 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

johnder58 (07-09-11), Kostas_1 (07-09-11)

Περιοχή
    Salonica City
    Rides
    1

Προεπιλογή

Περαστικά σου και σε εσένα λοιπόν όπως και σε εμένα πέρυσι τον Μάιο.

Από την εμπειρία μου λοιπόν να σου πω τα εξής:

Τσεκάρεις ότι έχεις όλα τα κλειδιά (είπες το έκανες)
    Παζαρεύεις την τιμή της αποζημίωσης όλο τον χρόνο (3 μήνες) που θεωρητικά το αμάξι σου είναι αγνοούμενο.

Ανάλογα και με την ασφαλιστική η αποζημιωσή σου λογικά θα παίξει. Εγώ το είχα στην Alianz και αποζημιώθηκα στο 100% της ασφαλισμένης του αξίας. Βέβαια εγώ το είχα πάρει μέσω Bmw hellas (leasing) οπότε μάλλον μπήκε στη μέση η Bmw και είχαμε ευνοϊκή κατάληξη.

Όσο και αν σε στεναχωρεί η απώλεια σκέψου ότι μπορεί να τους έπερνες πρέφα να κατέβαινες κάτω φουντωμένος και να είχαμε και άλλα. Τουλάχιστον από όσα έχω μάθει και εγώ το αμάξι σου είναι κατά 99% ολόκληρο και κυκλοφορεί σε άλλη χώρα.

17. The Following User Says Thank You to yodas For This Useful Post:

johnder58 (07-09-11)

Σελίδα 1 από 7 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP