Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ποιο θα προτιμούσατε για τις καθημερινές μετακινήσεις της γυναίκας σας?

Ψήφισαν
64. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Citroen DS3 1.4

7 10,94%
  • Fiat 500 900cc Twin Air

38 59,38%
  • Όλο μαλακίες αυτό το παιδί...

19 29,69%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 100

Θέμα: Οικονομικό αυτοκίνητο πόλης

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsos_chania Εμφάνιση μηνυμάτων
    Συγγνωμη που ρωτω αλλα εχεις εμπειρια απο το πισω καθισμα του 500 και λες οτι δεν καθονται 2 ατομα με την καμια?Γιατι εγω που εχω καθημερινη μπορω να σε διαψευσω.Εκτος αν αναζητας απο το αυτοκινητο πολης την ανεση που εχει το Χ5
    Θα συμφωνησω με τον Γιαννη για τους πισω χωρους του 500ακι.

Επειδη ο κολλητος μου το εχει (1.2 σπορτ με τα 69 αλογα) και τυχαινει να το εχω κανει μερικες βολτες θα εβαζα στα πλεονεκτηματα τα εξης
    -Ειναι ντιζαινατο
    -Οικονομικο
    -Για 69 αλογα δεν περιμενα να ειναι τοσο δυνατο
    -Εχει παναλαφρο τιμονι,πιο ελαφρυ και απο την τιμονιερα μου.

Στα μειον θα εβαζα τους πισω χωρους..Ειμαι 1.85 και πισω καθομαι με δυσκολια..Αν ο οδηγος ειναι 1.55 τοτε σιγουρα χωραω αλλα 4 ατομα με υψος 1.70 +/- χωραμε ωριακα.

2. The Following User Says Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

S8N (16-08-11)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

δεν θα κατσω να συζητησω για γαλλικη-ιταλικη-ιαπωνικη αξιοπιστια γιατι παλι δεν θα βγαλουμε ακρη, ο καθενας εχει τις εμπειριες του καλως ή κακως, απλα αυτα που ξερατε εχουν αλλαξει, οο ναι τα toyota μενουν, χεχε
    το καθε αμαξι ειναι τυχη, μπορεις να παρεις το πλεον "σκυλι" αμαξι που το ειχε και ο κολλητος σου και εχει κανει 200 000κμ με τα ιδια λαδια ταπα, να το γυαλιζεις ολη μερα εσυ και να το προσεχεις σαν τα ματια σου και στα 10 000κμ να σου ξεραθει στον δρομο, γιαυτο απο το να ψαχνεται γαλλικο ιαπωνικο ταιλανδεζικο, ψαχτε εγγυησεις, ποιοτητα, και τιμες ανταλλακτικων...
    σαν επιλογη προτεινω kia ceed... χωροι,7 χρονια εγγυηση, δυνατο μοτερ, και μεσαιο αυτοκινητο κοντα στα 13 000ευρο, και βαζεις και ενα 500αρακι στο πορτ παγκαζ! επισης να κοιτατε και την ασφαλεια,(χααχαχ δες ποιος μιλαει για ασφαλεια ο τυπος με το κονσερβοκουτι), επειδη μεσα βρισκονται οι γυναικες σας και τα παιδακια σας, δειτε τι παθαινει (και μονο με την λογικη) ενα ωραιο μουρατο 500αρακι και ενα μεσαιο αυτοκινητο!

4. The Following 7 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

aristent (17-08-11), Driver M (16-08-11), ghost-rider (19-08-11), joseph (16-08-11), oldcarskickass (17-08-11), Ptboul (17-08-11), S8N (16-08-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Με την 5-ετή εγγυηση που λεει ο Μονστα ψηφιζω 500 (απο τις επιλογες σου).

...αλλα συμφωνω και με τον νεότατο αλλα σοφό spar@...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν θα κατσω να συζητησω για γαλλικη-ιταλικη-ιαπωνικη αξιοπιστια γιατι παλι δεν θα βγαλουμε ακρη, ο καθενας εχει τις εμπειριες του καλως ή κακως, απλα αυτα που ξερατε εχουν αλλαξει, οο ναι τα toyota μενουν, χεχε
    το καθε αμαξι ειναι τυχη, μπορεις να παρεις το πλεον "σκυλι" αμαξι που το ειχε και ο κολλητος σου και εχει κανει 200 000κμ με τα ιδια λαδια ταπα, να το γυαλιζεις ολη μερα εσυ και να το προσεχεις σαν τα ματια σου και στα 10 000κμ να σου ξεραθει στον δρομο, γιαυτο απο το να ψαχνεται γαλλικο ιαπωνικο ταιλανδεζικο, ψαχτε εγγυησεις, ποιοτητα, και τιμες ανταλλακτικων...
    σαν επιλογη προτεινω kia ceed... χωροι,7 χρονια εγγυηση, δυνατο μοτερ, και μεσαιο αυτοκινητο κοντα στα 13 000ευρο, και βαζεις και ενα 500αρακι στο πορτ παγκαζ! επισης να κοιτατε και την ασφαλεια,(χααχαχ δες ποιος μιλαει για ασφαλεια ο τυπος με το κονσερβοκουτι), επειδη μεσα βρισκονται οι γυναικες σας και τα παιδακια σας, δειτε τι παθαινει (και μονο με την λογικη) ενα ωραιο μουρατο 500αρακι και ενα μεσαιο αυτοκινητο!
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

6. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

S8N (17-08-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Επειδή έκανα πρόσφατα ανάλογο ψαχτήρι για την αδερφή μου, διαπίστωσα ότι οι δύο καλύτερες και συμφέρουσες λύσεις είναι το Ford fiesta και το νέο Suzuki Swift, τελικά κατέληξα στο Swift 1.2 GLX και στον λίγο καιρό που είναι στην οικογένεια και το έχω οδηγήσει έχω ξετρελαθεί. Είναι πολύ οικονομικό αλλά και αρκετά σβέλτο με τα 92 αλογάκια του.
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

8. The Following 5 Users Say Thank You to DaywalkeR For This Useful Post:

bill_m3 (17-08-11), halkida116mpack (17-08-11), nik200 (17-08-11), paganis (17-08-11), S8N (17-08-11)

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DaywalkeR Εμφάνιση μηνυμάτων
    Επειδή έκανα πρόσφατα ανάλογο ψαχτήρι για την αδερφή μου, διαπίστωσα ότι οι δύο καλύτερες και συμφέρουσες λύσεις είναι το Ford fiesta και το νέο Suzuki Swift, τελικά κατέληξα στο Swift 1.2 GLX και στον λίγο καιρό που είναι στην οικογένεια και το έχω οδηγήσει έχω ξετρελαθεί. Είναι πολύ οικονομικό αλλά και αρκετά σβέλτο με τα 92 αλογάκια του.
    ακριβως μεταξυ των 2 κατεληξα , ξαχνωντας για τον πατερα μου! το εψαξα παρα πολυ..και πιστευω πως αυτα τα δυο, ειναι οτι καλυτερο για τα λεφτα τους στην μικρη κατηγορια! εμεις βεβαια διαλεψαμε στο φιεστα...(το σουιφτ το εχει η γυναικα μου)..και η εντυπωσεις μου ειναι παρα πολυ καλες! πολυ καλος εξοπλισμος ,συμπεριλαμβανει esp και τα υπολοιπα ηλεκτρονικα, ακομα και blue tooth στον στανταρ εξοπλισμο! απο ποιοτητα κατασκευης ειναι ανω απο το μεσο ορο..και η οδικη συμπεριφορα ειναι μεγαλυτερης κατηγοριας, επισης για 1250cc...ειναι αρκετα ροπατο απο χαμηλα...λιγο στα φρενα δεν μου αρεσε στο οριο...αλλα δεν ειναι εξ ορισμου για πιστα!
    αν λοιπον θελεις κατι οικονομικο (13000 κομπλε)...με αρκετους χωρους για μικρο, αξιοπιστια ..και ασφαλεια..νομιζω το φιεστα ,αξιζει μια ματια!

10. The Following User Says Thank You to paganis For This Useful Post:

S8N (18-08-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ακριβως μεταξυ των 2 κατεληξα , ξαχνωντας για τον πατερα μου! το εψαξα παρα πολυ..και πιστευω πως αυτα τα δυο, ειναι οτι καλυτερο για τα λεφτα τους στην μικρη κατηγορια! εμεις βεβαια διαλεψαμε στο φιεστα...(το σουιφτ το εχει η γυναικα μου)..και η εντυπωσεις μου ειναι παρα πολυ καλες! πολυ καλος εξοπλισμος ,συμπεριλαμβανει esp και τα υπολοιπα ηλεκτρονικα, ακομα και blue tooth στον στανταρ εξοπλισμο! απο ποιοτητα κατασκευης ειναι ανω απο το μεσο ορο..και η οδικη συμπεριφορα ειναι μεγαλυτερης κατηγοριας, επισης για 1250cc...ειναι αρκετα ροπατο απο χαμηλα...λιγο στα φρενα δεν μου αρεσε στο οριο...αλλα δεν ειναι εξ ορισμου για πιστα!
    αν λοιπον θελεις κατι οικονομικο (13000 κομπλε)...με αρκετους χωρους για μικρο, αξιοπιστια ..και ασφαλεια..νομιζω το φιεστα ,αξιζει μια ματια!
    Έτσι ακριβώς και τα δύο είναι πολύ καλά εξοπλισμένα για να μην πω ότι έχουν τα πάντα, και παίζουν στα 12.500-13.000 χιλιάρικα, απλά η τελική επιλογή για εμένα έγινε βάση εμφάνισης μιας και στην αδερφή μου άρεσε περισσότερο το Swift
    318 I (Άει) S (Σιχτίρ)

Κάποτε αδιαφορούσα, τώρα απλά δεν με νοιάζει...
    Μου το 'χα πει!!!

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Θα μου επιτρέψετε να κάνω μία ακόμα παρατήρηση, χωρίς βέβαια να γνωρίζω τη φιλοσοφία του Άρη σε αυτό τον τομέα, ούτε αν το έχει σκεφτεί ήδη:

Το θέμα της συντήρησης.

Αν κάποια στιγμή απογοητευθείς από την αντιπροσωπεία στην οποία κάνεις σέρβις, και θες να συνεχίσεις σε κάποιο εξουσιοδοτημένο συνεργείο, υπάρχει κάποιο που μπορείς να εμπιστευτείς και για τις δύο μάρκες?

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP