Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 104

Θέμα: SOS: Τοποθέτηση Quaife, ποσοι εχουν βαλει?

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πειραιας - Μηλος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Χαιρομαι που τα πραγματα βρηκαν το δρομο τους !!!
    Αυτο σημαινει πολλα και για τον Αγγλο αλλα και για το Φλασκη!!!
    Τον Αγγλο προσωπικα δεν εχω τυχη να τον γνωρισω ,το Φλασκη ομως μια και πια ειναι μηχανικος μου{ μου τον συστησε ο VanVIC (μετα απο περιπετειες 2 περιπου χρονων με μεγαλο λαμογιο)}αυτο που εχω να πω ειναι πως,δεν ειναι τυχαιος ουτε κομητης αντιθετα ειναι ενα παιδι με ηθος, κατανοηση και συζητησιμο πανω απ'ολα ,μια και πολλοι του ειδους ειναι καβαλημενοι.
    Εξ αλλου και πολλα παιδια απο το φορουμ μας τον γνωριζουν, μια και αυτοι ειναι πελατες του και ξερουν τι πρεσβευει.
    Οσο για το Φανη χαιρομαι μια και ειναι φιλος μου και προσωπικα εγω ετρεξα μαζι του και βοηθησα οσο μπορουσα για διαλεξει αλλα και να αποκτησει το αμαξι αυτο και ετσι ειχα την ιδια αγωνια με εκεινον γιατι βεβαια τετοιες καταστασεις ειναι επιπονες απ ολες τις αποψεις για οποιονδηποτε ασχολειται με το αμαξι του ιδιαιτερα,αλλα και πολλοι λιγο πολυ απο μας εχουμε περασει διαφορες τετοιες καταστασεις !!!
    Και τα αναφερω αυτα γιατι εδω σε λιγο θα πρεπει να αποδειξουμε για το αν δεν ειμαστε ελεφαντες αλλα απλα παχζουλοκομψοι !!!!
    Αναμενουμε λοιπον τις εξελιξεις απο το Φανη για τη πορεια της Ζετας του !!!!
    www.deepbluebeachbar.com

Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
    360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
    ************** Click on the link: ****************
    https://www.paliochori.com/vt/deepblue

Instagram

2. The Following 2 Users Say Thank You to deepBLUE For This Useful Post:

fanisk (29-07-11), Kostas_1 (30-07-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα