Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 104

Θέμα: SOS: Τοποθέτηση Quaife, ποσοι εχουν βαλει?

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

ΟΦανης λεει εδω: https://www.bmwfans.gr/forum/showpos...7&postcount=12

Παιρνω τηλ. το Χρηστο τοτε και τον ρωταω, οπως ειχα ρωτησει και απο κοντα, μηπως το λαθος ειναι δικο τους και εγινε ολο αυτο λογω κακης εγκαταστασης? Ηταν σαφης, οχι σε καμια περιπτωση. Μα βρε Χρηστο το μπλοκε ερχεται με 3 μαυρες "dummy" βιδες και αλλες 12 σε σακουλακι με πορτοκαλι loctite. Μου ειπε πως ετσι το εχουν βαλει σε 40 αμαξια και δεν ειχε κανεις προβλημα. Λεω μηπως ειναι τυχη? Ειπε πως το σπειρωμα της κασας φταιει που λασκαρε η βιδα και πως αν ηταν δικο του λαθος δεν θα με εβαζε σε αυτο το τρεξιμο, απλα θα ελεγε "φταιω εγω".
    και

Οποιος εχει βαλει μπλοκε στο αμαξι του απο τη Quaife, κρατησε τις μαυρες βιδες ή εβαλε ΚΑΙ τις 12 ασημι? Στις οδηγιες του ελεγε να πραξει ετσι ή το καναν μονοι τους? Γιατι στις οδηγιες μου λεει να γινει ετσι..
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βαγγελη δεν υποτιθεται.. επρεπε να μπουν, ειχα ρωτησει και τοτε στην εγκατασταση αλλα και τη μερα που πηγα να παρω το μπλοκε για να το στειλω Αγγλια, μαλιστα εκατσα στο pc του Χρηστου και του εδειχνα τις φωτο απο την εγκατασταση και του εδειξα τις βιδες στο σακουλακι και ρωτησα γιατι δεν μπηκαν?

Επειδη το μπλοκε μου το εχει η Quaife τωρα δεν μπορω να κανω ελεγχο στις βιδες, θα ζητησω να μου στειλουν 1 και 1 ή απλα να μου γραψουν οι ιδιοι τα στοιχεια που μαλλον θα ειναι γνωστα σε αυτους.

Εγω οπως το καταλαβαινω οχι μονο ειχε οδηγιες, αλλα του το επεσημανε και ο Φανης.

Ασε να το δει ξανα ο Φανης να το επιβεβαιωσει....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 29-07-11 στις 14:52

2. The Following 4 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

BILL007 (29-07-11), fanisk (29-07-11), Stathis (29-07-11), Thomelef (29-07-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP