Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Μ6 vs 911

Ψήφισαν
140. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • M6

73 52,14%
  • 911

67 47,86%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 217

Θέμα: m6 ή 911

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Όχι ρε συ δεν κρίνουμε.... Τα αυτοκίνητα λυπάμαι αυτό είναι όλο.....

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jimmakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όχι ρε συ δεν κρίνουμε.... Τα αυτοκίνητα λυπάμαι αυτό είναι όλο.....
    έεεεεεεεεεεεεεεελα μωρέ...λαμαρίνες είναι και αυτά!!!δεν βαριέσαι ρε τζιμ...δεν τα βλέπουν
    όλοι ίδια τα πράγματα. ας κοιτάξουμε εμείς τώρα να πάμε λίγο πιο μπροστά, μπάς και
    έρθουμε σε θέση να το έχουμε πραγματικό δείλημα την αγορά ενός εκ των δύο...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    έεεεεεεεεεεεεεεελα μωρέ...λαμαρίνες είναι και αυτά!!!δεν βαριέσαι ρε τζιμ...δεν τα βλέπουν
    όλοι ίδια τα πράγματα. ας κοιτάξουμε εμείς τώρα να πάμε λίγο πιο μπροστά, μπάς και

Μακαρι!

Ξερεις τι γινεται καμια φορα το παθος τις αυτοκινησης ειναι τετοιο που σε κανει να μην σκεφτεσαι λογικα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακάρι ρε Tommy..... Ποτέ δεν ξέρεις, τα όνειρα είναι δωρεάν

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jimmakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακάρι ρε Tommy..... Ποτέ δεν ξέρεις, τα όνειρα είναι δωρεάν
    Jim... επειδη καμια φορα τα ονειρα γινονται πραγματικοτητα,θα το παρεις γιατι απλα μπορεις....,χωρις να σε ενοχλουν οι λακουβες της Ελληνικης μπαλωμενης ασφαλτου, το σταμάτα/ξεκίνα στο μποτιλιαρισμα και θα ριχνεις και καμια ξερογκαζια που και που,οχι για να σε κοιτάξει καμια γκόμενα....,αλλα γιατι θα γουσταρεις....για εσενα

6. The Following 6 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

aristent (24-07-11), gant (25-07-11), S8N (24-07-11), Stathis (24-07-11), Thomelef (24-07-11), Κωνσταντίνος (26-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο alexm Εμφάνιση μηνυμάτων
    Jim... επειδη καμια φορα τα ονειρα γινονται πραγματικοτητα,θα το παρεις γιατι απλα μπορεις....,χωρις να σε ενοχλουν οι λακουβες της Ελληνικης μπαλωμενης ασφαλτου, το σταμάτα/ξεκίνα στο μποτιλιαρισμα και θα ριχνεις και καμια ξερογκαζια που και που,οχι για να σε κοιτάξει καμια γκόμενα....,αλλα γιατι θα γουσταρεις....για εσενα
    Φίλε αν η τύχη μου και ο καλός Θεός εκεί ψηλά με βοηθήσουν ώστε να μπορώ να το αποκτήσω πίστεψέ με δεν θα το πάρω..... Θα μπορώ όμως να το κάνω μια βόλτα (όπως και τώρα αν είχα ευκαιρία δεν θα έλεγα όχι) απο ένα φίλο να πω οτι οδήγησα ένα πορσικό....

Και θα είμαι οκ

Αλλά για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να ρίξω άλλα 10-15-20 χρονάκια στην πλάτη μου, για την ηλικία μου οδηγούσα το Μ3 όταν το είχα και δεν έχω παράπονο, έκανα και τα ξερόγκαζά μου και την λέζα μου και τα πάντα μου όταν και όπου με έπαιρνε....

Πέραν αυτού το Μ6 και το κάθε Μ6 δεν είναι για τα "βαριά" πόδια μου ακόμα γιατί ξέρω πως τόσα άλογα με την τρέλα που με δέρνει δεν είναι καλό....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jimmakos : 24-07-11 στις 21:04

8. The Following User Says Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

Thomelef (24-07-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP