Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Μ6 vs 911

Ψήφισαν
140. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • M6

73 52,14%
  • 911

67 47,86%
Σελίδα 16 από 22 ΠρώτηΠρώτη ... 61415161718 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 151 έως 160 από 217

Θέμα: m6 ή 911

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    τοτε πως το πιστευεις αφου δεν εχεις αποψη?
    αυτο δεν μπορω να καταλαβω.

αλλο πραγμα να λες οτι ενα πραγμα μου αρεσει πιο πολυ απο ενα αλλο, και διαφορετικο να το ανακυρησεις καλυτερο χωρις να το εχεις δοκιμασει!

ειναι αλλου σε τι η 911? μπορεις να το αναλυσεις?

Ισως δεν καταλαβαινεις το σχημα λογου μου..
    Anyway..Kραταω την αποψη μου ειτε σου αρεσει ειτε οχι με τα δικα μου πιστευω και ονειρευομαι την Porsche Καλυτερη τις Μ6.
    Αυτα απο εμενα!

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Jimmakos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θέλω να μου πείτε ειλικρινά... Λέτε για ταχύτητες πάνω απο 200km/h και πως πηγαίνει το αμάξι και τι συμπεριφορά έχει....

Άντε και τα έπιασες, ποιός μπορεί να τα κρατήσει τόσα χιλιόμετρα για πάνω απο 1-2 άντε 3 χιλιόμετρα απόσταση που είσαι αναγκασμένος να πέφτεις στα φρένα για τον ΑΒ λόγο?
    Λίγες φορές βλέπουμε να πηγαίνουμε αριστερή με το κοντέρ κάτω και να σου χώνεται σφίνα ο άλλος μπροστά γιατί έτσι του την βάρεσε να μην σε αφήσει να προσπεράσεις?

Επίσης τέτοια αυτοκίνητα αν δεν κάνεις ταξίδια με αρκετά χλμ τα σκίζεις μέσα στην κίνηση σταμάτα/ξεκίνα και τις εκκατομύρια λακούβες της Ελληνικής μπαλωμένης ασφάλτου!

Δεν μου λέει τίποτα που παω μια βόλτα και βλέπω τον κάθε λέλο που πήρε το Μ5/Μ6/911/997/GT3 κλπ και πατάει ένα ξερόγκαζο μπας και τον κοιτάξει καμια γκόμενα.... Σόρρυ αλλά αυτή η κατάσταση μου προκαλεί γέλιο

Επίσης τέτοια αυτοκίνητα πρέπει να ξέρεις τι αντιπροσωπεύουν, για τι σκοπό φτιάχτηκαν και πως οδηγώνται, Μην το πάρεις γιατί απλά μπορείς..... Αλλά στην Ελλάδα του "εγώ την έχω πιο μεγάλη .....την μηχανή" ζούμε.....

εντάξει ρε...ο καθένας παίρνει ότι παίρνει για τους δικούς του λόγους. ποιοί είμαστε εμείς άλωστε για να
    κρίνουμε!!!
    υγ. μιλάω πάντα για χειροκίνητο 911 στην επιλογή μου. το αυτόματο το απορρίπτω κατηγορηματικά...
    σε αυτή την περίπτωση, θέλω το Μ6 και το τρελό smg 3, με το wind shield display μπροστά μου.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Thomelef : 24-07-11 στις 19:15
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    0

Προεπιλογή

Όχι ρε συ δεν κρίνουμε.... Τα αυτοκίνητα λυπάμαι αυτό είναι όλο.....

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Όχι ρε συ δεν κρίνουμε.... Τα αυτοκίνητα λυπάμαι αυτό είναι όλο.....
    έεεεεεεεεεεεεεεελα μωρέ...λαμαρίνες είναι και αυτά!!!δεν βαριέσαι ρε τζιμ...δεν τα βλέπουν
    όλοι ίδια τα πράγματα. ας κοιτάξουμε εμείς τώρα να πάμε λίγο πιο μπροστά, μπάς και
    έρθουμε σε θέση να το έχουμε πραγματικό δείλημα την αγορά ενός εκ των δύο...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    έεεεεεεεεεεεεεεελα μωρέ...λαμαρίνες είναι και αυτά!!!δεν βαριέσαι ρε τζιμ...δεν τα βλέπουν
    όλοι ίδια τα πράγματα. ας κοιτάξουμε εμείς τώρα να πάμε λίγο πιο μπροστά, μπάς και

Μακαρι!

Ξερεις τι γινεται καμια φορα το παθος τις αυτοκινησης ειναι τετοιο που σε κανει να μην σκεφτεσαι λογικα.

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MPower Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ισως δεν καταλαβαινεις το σχημα λογου μου..
    Anyway..Kραταω την αποψη μου ειτε σου αρεσει ειτε οχι με τα δικα μου πιστευω και ονειρευομαι την Porsche Καλυτερη τις Μ6.
    Αυτα απο εμενα!
    οποιο αυτοκινητο και να βρισκοταν στο διαβα σου να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σε απογοητευε.
    απο κει και περα τα ονειρα του καθενος ειναι διαφορετικα.
    δεν σου κρυβω οτι κι εγω wallpaper 911T ειχα στο pc μου.
    οταν ομως ηρθε η ωρα και σκεφτηκα και καποια αλλα πραγματα εκτος της κ@υλας (διοτι τα λ7 ειναι πολλα αρη, οπως ελεγε κι ο συνονοματος σου στην ταινια), πηρα bmw...

αυτο προσπαθω να πω, μην μπερδευουμε την κ@υλα, το ονειρο, την παιδικη αφισα, με την πραγματικη ζωη.

ειμαι βεβαιος οτι αν μπορουσε ο καθενας να το αποκτησει, ολοι θα ειχαμε και ενα gt3 rs.
    αν ομως δεν μπορεις να εχεις 3-4 σουπερ-καρς στο γκαραζ σου, τοτε βαζεις και αλλα κριτηρια.

7. The Following 3 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

pilot (26-07-11), S8N (24-07-11), SuperSonic (24-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακάρι ρε Tommy..... Ποτέ δεν ξέρεις, τα όνειρα είναι δωρεάν

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    οποιο αυτοκινητο και να βρισκοταν στο διαβα σου να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σε απογοητευε.
    απο κει και περα τα ονειρα του καθενος ειναι διαφορετικα.
    δεν σου κρυβω οτι κι εγω wallpaper 911T ειχα στο pc μου.
    οταν ομως ηρθε η ωρα και σκεφτηκα και καποια αλλα πραγματα εκτος της κ@υλας (διοτι τα λ7 ειναι πολλα αρη, οπως ελεγε κι ο συνονοματος σου στην ταινια), πηρα bmw...

αυτο προσπαθω να πω, μην μπερδευουμε την κ@υλα, το ονειρο, την παιδικη αφισα, με την πραγματικη ζωη.

ειμαι βεβαιος οτι αν μπορουσε ο καθενας να το αποκτησει, ολοι θα ειχαμε και μια gt3 rs.
    αν ομως δεν μπορεις να εχεις 3-4 σουπερ-καρς στο γκαραζ σου, τοτε βαζεις και αλλα κριτηρια.

Ναι δεν εχεις καθολου αδικο γιατι καμια φορα οπως εγραψα ποιο πανω το παθος και το παιδικο ονειρο η απωθημενο σε κανει να μην σκεφτεσαι την πραγματικοτητα.

Θυμαμαι ποσο ασχημα εκρινα ενα Honda..Γιατι ακουγα τους διαφορους και διαβαζα επισης τους διαφορους οτι δε ειναι καλα δεν στριβουν..Οταν απο πεισμα το αγορασα αλλαξαν ολα τα πσιτευω μου!

10. The Following User Says Thank You to SuperSonic For This Useful Post:

Stathis (24-07-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Διαβαζοντας ολα αυτα τα posts με προσοχη κι εχοντας οδηγησει μονο 911 (997manual ) σε ρυθμους βολτας ενα ειναι σιγουρο.Και τα δυο ειναι κορυφαια αυτοκινητα.
    Θα ηθελα πολυ να μπω σε μ6 ας ειναι και στο πισω καθισμα.

Δυστυχως δεν εχουμε στη διαθεση μας για την ωρα, και την αποψη ενος ιδιοκτητη 911.

Για τους χωρους και μονο θα διαλεγα μ6.Μη ξεχναμε οτι εχω και δυο κορες.
    Και για δευτερο αυτοκινητο θα διαλεγα hyundai i10 η το αλμερα της γυναικας μου.

Αν ομως ειχα τη δυνατοτητα να κρατησω το Ε46 και το αλμερα σιγουρα θα επαιρνα 911(997 ομως τη πλεον  light εκδοση ) ως αντικειμενο ποθου και τρελλας.

Καποτε ρωτησα το Σταθη τι χλμ προλαβε και ειδε στην εξοδο της ευθειας στη πιστα των σερρων.Η απαντηση μου στην απαντηση του ηταν αναμενομενα αυτα τα χλμ γιατι εχεις πραγματικα δυνατο αυτοκινητο.

Σιγουρα το μ6 ειναι θηριο αλλα το 911 μηπως ειναι λιγο ποιο στυλατο και λιγο ποιο αειθαλες;Σιγουρα ομως το τελευταιο θα πρεπει να ειναι και ποιο κουραστικο.

Η αισθηση μου : και τα δυο μοναδικα και ας ειναι εντελως διαφορετικα.

Οι οδηγοι τους ; Δεν ειναι τυχεροι, ειναι ευλογημενοι γιατι ο Θεος δεν αφηνει τιποτα στη τυχη.

Δε βλεπω την ωρα που θα βρεθουμε στις Σερρες και ολα τα m της παρεας θα μοιρασουν θεαμα και ευωδεια καμμενου ελαστικου.

Σταθη φερε και τους πορσαδες μαζι σου.

PS Ψηφησα 911κοντρα στη bmwδικη μου συνειδηση

12. The Following 4 Users Say Thank You to kplc16 For This Useful Post:

gant (25-07-11), Stathis (24-07-11), SuperSonic (24-07-11), Thomelef (24-07-11)

Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Μακάρι ρε Tommy..... Ποτέ δεν ξέρεις, τα όνειρα είναι δωρεάν
    Jim... επειδη καμια φορα τα ονειρα γινονται πραγματικοτητα,θα το παρεις γιατι απλα μπορεις....,χωρις να σε ενοχλουν οι λακουβες της Ελληνικης μπαλωμενης ασφαλτου, το σταμάτα/ξεκίνα στο μποτιλιαρισμα και θα ριχνεις και καμια ξερογκαζια που και που,οχι για να σε κοιτάξει καμια γκόμενα....,αλλα γιατι θα γουσταρεις....για εσενα

14. The Following 6 Users Say Thank You to alexm For This Useful Post:

aristent (24-07-11), gant (25-07-11), S8N (24-07-11), Stathis (24-07-11), Thomelef (24-07-11), Κωνσταντίνος (26-07-11)

Σελίδα 16 από 22 ΠρώτηΠρώτη ... 61415161718 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP