Mην το ψάχνετε ρε παιδιά, μέρος του συστήματος είναι κι αυτοί αφού αυτό προστατεύουν.
Οκ, υπάρχουν κι ορισμένοι που πάνε αναγκαστικά στα ΜΑΤ γιατί δεν συμπληρώνεται ο αριθμός και δεν θα ήθελαν, αλλά αυτοί ούτε χημικά με το τσουβάλι ρίχνουν, ούτε γέρους, κοπέλες και εν τέλει απλούς πολίτες βαράνε, ούτε βγάζουν όλο το άχτι και τα κόμπλεξ τους στο λαό που στην τελική και για το δικό τους δίκιο διαδηλώνει.
Σήμερα στο Σύνταγμα ήταν στις σκηνές των ιατρών και το μετρό κόσμος τέζα λιπόθυμος από τα δακρυγόνα και παρά τις εκκλήσεις να σταματήσουν οι ρίψεις από τους ΜΑΤατζήδες, αυτοί συνέχιζαν ακάθεκτοι ρίχνοντας ακόμα και μέσα στην πλατεία και στις σκάλες.
Και υπόψιν, ουσιαστική πρόκληση δεν υπήρξε παρά μόνο στο κάτω μέρος της πλατείας και μπροστά από τα ξενοδοχεία (κλασικά προβοκατόρικες ενέργειες αφού όσοι διαδηλωτές παλεύαμε πραγματικά αγωνιζόμασταν να σπάσουμε τον κλοιό μπροστά απ'τη βουλή, όχι να σπάμε μάρμαρα και περιουσίες γενικότερα σε μέρος άσχετο με τον πραγματικό στόχο), αλλά και πάλι χημικά με το τσουβάλι προς όλο τον κόσμο δεν δικαιολογούνται (απαραίτητο μπάξιμο η αντιασφυξιογόνος μάσκα, ακόμα και για γέρους και παιδιά!).
Το θέμα είναι πως οι άνθρωποι που πληρώνουμε για να μας προστατεύουν, μας χτυπάνε με μίσος και προστατεύουν τους εχθρούς μας, τους πολιτικούς.
Και μόνο γι'αυτό, οι ένστολοι ΑΥΤΟΙ αποτελούν εχθρούς του πολίτη και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπίζονται.
the more people agree with me
the more I think I'm wrong