Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 99

Θέμα: κεφαλαιο ματ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    πατρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MPower Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ανθρωποι ειναι και αυτοι φιλε μου οπως ολοι μας και εχουν δυσκολη δουλεια.
    Και βεβαια υπαρχουν κακοι στην δουλεια τους οπως επεισης σε ολες τις δουλειες κανενας δεν ειανι τελειως αλλα ΔΕΝ βραζουν ολοι στο ιδιο καζανι..
    δεν ξέρω πως ορίζεις τους ανθρώπους , αλλά εγώ δεν περιορίζομαι στα φυσικά χαρακτηριστικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σύστημα αξιών μπορεί να έχει ένας άνθρωπος που για τον βιοπορισμό του να δέρνει γέρους , γυναίκες, και ότι άλλο βρεθεί μπροστά του διότι του το είπε η υπηρεσία.
    συμφωνώ ότι σε όλες τις δουλειές υπάρχουν καλοί και κακοί όμως στην συγκεκριμένη "δουλειά" πως ξεχωρίζει ο καλός από τον κακό???? δέρνει λιγότερο ο ένας από τον άλλο , δέρνει πιο αποτελεσματικά, τέλος πάντων ποιο είναι το κριτήριο που ο καλός ξεχωρίζει από τον κακό
    Δυστυχώς δεν έχουν συνείδηση τι υπηρετούν με τις πράξεις τους, ούτε ποιος είναι ο ρόλος της υπηρεσίας τους
    χτύπησαν ανθρώπους που διαδήλωναν και για την δικιά τους ποιότητα ζωής
    Ο ρόλος των ΜΑΤ είναι ίδιος ακριβώς με των κουκουλοφόρων..........το ΜΠΑΧΑΛΟ αυτές οι δυο ομάδες δεν μπορούν να λειτουργήσουν μόνες τους , πρέπει να γίνει μίξη και των δυο για να έχουμε το " επιθυμητό " αποτέλεσμα.
    χτες ψηφιστήκαν μετρά τα οποία καταδικάζουν τον ελληνικό λαό στην απόλυτη φτώχεια και εμείς ασχολούμαστε για την υπέρμετρη βια των δυνάμεων καταστολής, η δουλειά έγινε

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ORPHEUS Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ξέρω πως ορίζεις τους ανθρώπους , αλλά εγώ δεν περιορίζομαι στα φυσικά χαρακτηριστικά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σύστημα αξιών μπορεί να έχει ένας άνθρωπος που για τον βιοπορισμό του να δέρνει γέρους , γυναίκες, και ότι άλλο βρεθεί μπροστά του διότι του το είπε η υπηρεσία.
    συμφωνώ ότι σε όλες τις δουλειές υπάρχουν καλοί και κακοί όμως στην συγκεκριμένη "δουλειά" πως ξεχωρίζει ο καλός από τον κακό???? δέρνει λιγότερο ο ένας από τον άλλο , δέρνει πιο αποτελεσματικά, τέλος πάντων ποιο είναι το κριτήριο που ο καλός ξεχωρίζει από τον κακό
    Δυστυχώς δεν έχουν συνείδηση τι υπηρετούν με τις πράξεις τους, ούτε ποιος είναι ο ρόλος της υπηρεσίας τους
    χτύπησαν ανθρώπους που διαδήλωναν και για την δικιά τους ποιότητα ζωής
    Ο ρόλος των ΜΑΤ είναι ίδιος ακριβώς με των κουκουλοφόρων..........το ΜΠΑΧΑΛΟ αυτές οι δυο ομάδες δεν μπορούν να λειτουργήσουν μόνες τους , πρέπει να γίνει μίξη και των δυο για να έχουμε το " επιθυμητό " αποτέλεσμα.
    χτες ψηφιστήκαν μετρά τα οποία καταδικάζουν τον ελληνικό λαό στην απόλυτη φτώχεια και εμείς ασχολούμαστε για την υπέρμετρη βια των δυνάμεων καταστολής, η δουλειά έγινε

Φυσικα δεν ειμαι υπερ τις βιας και ειδικα οταν μιλαμε για γυναικες και ηλικιωμενους ανθρωπους..Αλλα ξαναλεω οτι και τα Ματ ανθρωποι ειναι και αυτη ειναι η δουλεια τους τι να κανουμε..?
    Και βεβαια δεν μου αρεσει η εικονα που ειδα απο τα Ματ αλλα σκεφτομαι και το αλλο τι θα γινοταν αν δεν υπηρχαν και αυτοι..?
    Και μιλαω για το καθε κωλοπαιδο που την εχει δει αναρχικος και εμφανιζεται μονο σε τετοιες καταστασεις..

Προσπαθηστε να καταλαβετε κατι οσο ωμό και αν φαινεται..Τα Ματ ΔΕΝ ειναι αστυνομικοι..

υ.γ Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι υποστηρικτης των Ματ ισα ισα το αντιθετο..

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MPower Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φυσικα δεν ειμαι υπερ τις βιας και ειδικα οταν μιλαμε για γυναικες και ηλικιωμενους ανθρωπους..Αλλα ξαναλεω οτι και τα Ματ ανθρωποι ειναι και αυτη ειναι η δουλεια τους τι να κανουμε..?
    Και βεβαια δεν μου αρεσει η εικονα που ειδα απο τα Ματ αλλα σκεφτομαι και το αλλο τι θα γινοταν αν δεν υπηρχαν και αυτοι..?
    Και μιλαω για το καθε κωλοπαιδο που την εχει δει αναρχικος και εμφανιζεται μονο σε τετοιες καταστασεις..

Προσπαθηστε να καταλαβετε κατι οσο ωμό και αν φαινεται..Τα Ματ ΔΕΝ ειναι αστυνομικοι..

υ.γ Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι υποστηρικτης των Ματ ισα ισα το αντιθετο..
    Θα ειχε μπει στη βουλη ο κοσμος και θα πηδαγε τα λαμογια απο ολες τις τρυπες.
    Τοσες μερες δεν ειχε ανοιξει ρουθουνι ενω οι "αναρχικοι" μπορουσαν να τα σπανε καθε μερα, τελευταια στιγμη λες να το θυμηθηκαν? Καθαρη προβοκατσια ειναι.

4. The Following User Says Thank You to fanisk For This Useful Post:

z3 2.2 (01-07-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP