Thomelef (29-06-11)
Δυστυχως μερικα επαγγελματα τα ξεκινανε απο την αρχη λαθος.
Πολιτικοι
Γιατροι
Αστυνομικοι
Δικαστικοι
(και αλλα σιγουρα)
Θα επρεπε τα κριτηρια "προσληψης" να ειναι άλλα.
Εγω π.χ. μετα τα 30 και βλεποντας διάφορα που συμβαινουν στη ζωη διαπιστωσα οτι ισως να μου αρεσε να ειμαι αστυνομικος, αλλά σε ενα αλλο παραλληλο συμπαν που και το κρατος γενικοτερα ητανε 'σωστο'. Οχι να χρησιμοποιειται η αστυνομια οπως και οπου κ@υλωσει ο καθε ασχετος. Γιατι οι εκαστοτε υπ. δημοσιας ταξης πιστευω οτι ουδεποτε εκπαιδευτηκαν σε θεματα που θα επρεπε. Ή τουλαχιστον δεν θα επρεπε να παρεμβαινουν στη λειτουργια της αστυνομιας, μιας και για αυτο το λογο (υποτιθεται) υπαρχει η διοικηση αυτης.
Το ξερω ειναι γελοιο και παιδιστικο, αλλά
εναν Batman χρειαζομαστε πλεον...
Πως θα βγουμε απο αυτο το βουρκο ?
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
Thomelef (29-06-11)
Σωστος νικο αλλα οπως ειπα και πριν ειναι καποιοι που καταχραζουν εξουσια επειδη θελουν να δειρουν το οτιδηποτε για να αναδειχτουν οι ιδιοι.
Εχω φιλο στα ματ και λυπατε να χτυπησει γερους παιδια κτλ ομως μου λεει κα να μην θελω εγω το κανουν αλλοι για εμενα οποτε δεν μπορεις να κανεις τπτ ειναι φαυλος κυκλος απλως προσπαθω να ειμαι οσο σωστος γινεται αναλογα με την περισταση.
Και οντως θελουμε ενα "μπατμαν" για να βαλει μια ταξη.
ποιοι "κουκουλοφοροι" ποια "ΜΑΤ".....πλακα κανετε ρε παιδια?
οι "κουκουλοφοροι ειναι τηλεκατευθυνομενοι προβοκατορες και τα ΜΑΤ ειναι οι αποδεκτες της προβοκατσιας.
ημαρτον πια τοσα χρονια το ιδιο ποιημα!
Ξαφνικα πεταγονται 50 ατομα και καινε το Συνταγμα και 2.000 τσεοι δεν μπορουν να τους πιασουν????
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Τα κρατικα σκυλια εκαναν το καθηκον τους παλι , ελπιζω με τα λιγοστα λεφτα που παιρνουν να εχουν να βγαζουν τα φαρμακα του αναπνευστικου προβληματος σε καμια 10αρια χρονια.. που σιγουρα θα αποκτησουν με τοση χημεια!!
Α ξεχασα, τοτε ολη η βουλη θα εχει μεταναστευσει Ελβετια, και αυτοι που σημερα προστατεψαν το αισχος και τη προδοσια, θα ζητανε ενα καρβελι ψωμι να φανε.
Ντροπη τομαρια![]()
Βαρατε τον παππου μην σας ξεφυγει ο τρομοκρατης![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω βλεπω 3 ηρωες και εναν εγκληματια... τα παιδια ορμηξαν πανω του διχως να σκεφτουν τπτ.... Η Ρ Ω Ε Σ,
εντομεταξυ δεν εχουν ιχνος τσιπας πανω τους, αυτοι οι δυο που βαρανε ανετα μπορει να ειναι και ο πατερας του ενως απ τους δυο....αλλα να σας πω κατι πρωτα η δουλεια και μετα τα προσωπικα...
Δες και αλλο ενα την προσπαθεια να καταστηλουν ενα "εγκληματια"
https://www.sport-fm.gr/videos/1022763
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!