-
Στο ΤΤ είχα βάλει 200άρηδες καταλύτες Milltek με αποτέλεσμα να μου ανάβει συνεχώς η ένδειξη DTC. Δε θυμάμαι τον κωδικό του σφάλματος, αλλά η εξήγηση μου έχει πλέον αποτυπωθεί (την έχω σβήσει με VAG-COM πάνω από 400 φορές): Catalyst system efficiency below threshold. Το θεματάκι αυτό διορθώθηκε με επαναπρογραμματισμό από τον βελτιωτή μου, αν και αυτό είναι λίγο ριψοκίνδυνο αφού στα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα ο 2ος λ μετέχει στον καθορισμό του μίγματος. Μάλιστα, στο GTI ήταν wideband και κόστιζε όσο ένα νεφρό.
Κάποιο βράδυ λοιπόν που ανέβαινα την περιφερειακή Καρέα άνοιξαν οι κρουνοί στον ουρανό κι έγινε κατακλυσμός. Εκείνη την ώρα ήρθα αντιμέτωπος με ένα ποτάμι (χωρίς υπερβολή) το οποίο με χτύπησε μετωπικά και παραλίγο να με στείλει στο Φάληρο. Το αυτοκίνητο έγινε U-boat αλλά τα κατάφερε και με έβγαλε μέχρι τη καμπούρα στα φανάρια του Βύρωνα, οπότε άρχιζε η κατηφόρα. Την επόμενη μέρα είχα πάλι DTC, αυτή τη φορά όμως αφορούσε τον 2ο λ. Το μύνημα ανέφερε σφάλμα στο κύκλωμα θέρμανσης του αισθητήρα.
Όλα αυτά τα αναφέρω γιατί πιστεύω πως το πρόβλημα του Πάνου είναι οι καταλύτες και μόνον. Όταν πρόβλημα έχει ο λ, ο κωδικός OBD II είναι ξεκάθαρος και αναφέρεται στον αισθητήρα.
-
The Following 4 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:
BILL007 (25-12-11), PANOS-E60 (16-06-11), Ptboul (16-06-11), stratis (18-01-17)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP