Σελίδα 9 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 81 έως 90 από 116

Θέμα: [E90]320si Πρόβλημα με καταλύτες?

Rides
    1

Προεπιλογή

Το θεμα ειναι οτι η BMW τελικα ΔΕΝ αλλαζει το προγραμμα στο σημειο αυτο με αποτελεσμα οι ΔΙΚΟΙ της καταλυτες να δειχνουν οτι ειναι εκτος...

2. The Following 2 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

BILL007 (11-06-13), Ptboul (11-06-13)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάποιος που να μη μπορεί να επέμβει στο πρόγραμμα όμως.

Σπάρα, Σπύρε κ λοιποί τι λέτε;
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν ρωτας τον Δημητρη τον Σκανδαλη;

5. The Following 2 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

Kostas_1 (11-06-13), Ptboul (11-06-13)

Περιοχή
    Voula
    Rides
    0

Προεπιλογή

Sorry για την τυμβωρυχία, αλλά τι έγινε τελικά με την ιστορία αυτή; Υπήρξε κάποια εξέλιξη ή τελικά τα αυτοκίνητα των μελών άλλαξαν χέρια;

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Άλλαξα καταλύτη - αν θυμάμαι καλά - την περασμένη άνοιξη. Για περίπου 100-200km όλα καλά, μέχρι που ξανα άναψε!

Πάω πίσω, το ξαναμηδενίζουμε και ξανα άναψε!

Το σφάλμα και τις δύο φορές έγραφε (για άλλη μια φορά) γερασμένος καταλύτης.

Το παράτησα το θέμα μέχρι αρχές Γενάρη όπου και πήγα για το προγραμματισμένο - ετήσιο σέρβις.

Επειδή το συνεργείο που πηγαίνω είναι επαγγελματίες και όχι αλμπάνηδες, μου επέστρεψαν τα χρήματα πίσω χωρίς να τους πω κουβέντα πριν.

Στην αρχή αρνήθηκα, λέγοντάς τους, κράτα τα χρήματα αλλά να το ψάξουμε. Τελικά μου τα έδωσε πίσω και είπαμε μέσα στον Γενάρη να περάσω να το δει διεξοδικά (να δω πότε θα πάω..)

Ενημερωτικά το αμάξι πέρασε ΚΤΕΟ τον Νοέμβρη στο χαλαρό, με κάρτα καυσαερίων και ενώ με τον παλιό καταλύτη άναβε αλλά ξανα έσβηνε, κοκ, με τον καινούριο άναψε και έμεινε αναμμένο για πάντα.

Το έχω συνηθήσει πια και αφού το αμάξι μετράει πλέον μια 10ετία ζωής χωρίς να έχει παρουσιάσει το παραμικρό από τα γνωστά προβλήματα των 90ριών, πραγματικά και να μη λυθεί το θέμα, δε με πολυ νοιάζει. Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία και αν ξανα ανάψει θα το αφήσω για το μάτι.

8. The Following 2 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

stratis (18-01-17), wheelman (19-01-17)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Ptboul Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άλλαξα καταλύτη - αν θυμάμαι καλά - την περασμένη άνοιξη. Για περίπου 100-200km όλα καλά, μέχρι που ξανα άναψε!

Πάω πίσω, το ξαναμηδενίζουμε και ξανα άναψε!

Το σφάλμα και τις δύο φορές έγραφε (για άλλη μια φορά) γερασμένος καταλύτης.

Το παράτησα το θέμα μέχρι αρχές Γενάρη όπου και πήγα για το προγραμματισμένο - ετήσιο σέρβις.

Επειδή το συνεργείο που πηγαίνω είναι επαγγελματίες και όχι αλμπάνηδες, μου επέστρεψαν τα χρήματα πίσω χωρίς να τους πω κουβέντα πριν.

Στην αρχή αρνήθηκα, λέγοντάς τους, κράτα τα χρήματα αλλά να το ψάξουμε. Τελικά μου τα έδωσε πίσω και είπαμε μέσα στον Γενάρη να περάσω να το δει διεξοδικά (να δω πότε θα πάω..)

Ενημερωτικά το αμάξι πέρασε ΚΤΕΟ τον Νοέμβρη στο χαλαρό, με κάρτα καυσαερίων και ενώ με τον παλιό καταλύτη άναβε αλλά ξανα έσβηνε, κοκ, με τον καινούριο άναψε και έμεινε αναμμένο για πάντα.

Το έχω συνηθήσει πια και αφού το αμάξι μετράει πλέον μια 10ετία ζωής χωρίς να έχει παρουσιάσει το παραμικρό από τα γνωστά προβλήματα των 90ριών, πραγματικά και να μη λυθεί το θέμα, δε με πολυ νοιάζει. Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία και αν ξανα ανάψει θα το αφήσω για το μάτι.
    άλλαξες καταλύτη με γνήσιο? άλλαξες ολόκληρη την πολλαπλή εξαγωγής? 1000 ευρώ?

εμένα απο τότε που μου το είχε κάνει (πριν 4 χρόνια?) δεν έχει ανάψει ξανά. το αποδίδω σε στιγμιαίο διάβασμα λάθους καυσαερίων τον λόγο που άναβε το λαμπάκι.

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Όχι Πέτρο δεν άλλαξα την πολλαπλή παρά μόνο τον καταλύτη (γνήσιο). Υπερβολή δεν είναι η πολλαπλή; Επηρεάζει σε κάτι;

Rides
    1

Προεπιλογή

Όχι Πέτρο δεν άλλαξα την πολλαπλή παρά μόνο τον καταλύτη (γνήσιο). Υπερβολή δεν είναι η πολλαπλή; Επηρεάζει σε κάτι;
    σε ρωτάω γιατί ΑΝ θυμάμαι καλά που νομίζω είμαι 99,99999% σιγουρος πάει πακέτο όλο αυτό.

RP-exhaust manifold with catalytic conv.

18 40 7 552 947

η ΒMW επίσημα αυτό άλλαζε!

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δε το γνωρίζω αυτό, αλλά ούτε και ο σπανός ούτε κανείς από όσους πήγα (εξουσιοδοτημένους) μου ανέφεραν κάτι. Όλοι μου έλεγαν για τον καταλύτη.

Όταν πάω συνεργείο θα το αναφέρω και αυτό και θα μεταφέρω το τι τελικά έγινε.

Εγώ άλλαξα μόνο καταλύτη (ούτε προκαταλύτη ούτε τίποτα άλλο).

Rides
    1

Προεπιλογή

Δε το γνωρίζω αυτό, αλλά ούτε και ο σπανός ούτε κανείς από όσους πήγα (εξουσιοδοτημένους) μου ανέφεραν κάτι. Όλοι μου έλεγαν για τον καταλύτη.

Όταν πάω συνεργείο θα το αναφέρω και αυτό και θα μεταφέρω το τι τελικά έγινε.

Εγώ άλλαξα μόνο καταλύτη (ούτε προκαταλύτη ούτε τίποτα άλλο).
    εμενα στο Σπανό και σε έναν άλλο μου ειπαν για καταλύτη, ναι, αλλά οτι αυτό σημαίνει πακέτο όλη η πολλαπλή. εσύ πως άλλαξες? έλυσες πολλαπλή και έβγαλες έξω τα εντόσθια και έβαλες άλλα???

Σελίδα 9 από 12 ΠρώτηΠρώτη ... 7891011 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP