Το θεμα ειναι οτι η BMW τελικα ΔΕΝ αλλαζει το προγραμμα στο σημειο αυτο με αποτελεσμα οι ΔΙΚΟΙ της καταλυτες να δειχνουν οτι ειναι εκτος...![]()
Το θεμα ειναι οτι η BMW τελικα ΔΕΝ αλλαζει το προγραμμα στο σημειο αυτο με αποτελεσμα οι ΔΙΚΟΙ της καταλυτες να δειχνουν οτι ειναι εκτος...![]()
Δεν μπορεί να μην υπάρχει κάποιος που να μη μπορεί να επέμβει στο πρόγραμμα όμως.
Σπάρα, Σπύρε κ λοιποί τι λέτε;
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Δεν ρωτας τον Δημητρη τον Σκανδαλη;
Sorry για την τυμβωρυχία, αλλά τι έγινε τελικά με την ιστορία αυτή; Υπήρξε κάποια εξέλιξη ή τελικά τα αυτοκίνητα των μελών άλλαξαν χέρια;
Άλλαξα καταλύτη - αν θυμάμαι καλά - την περασμένη άνοιξη. Για περίπου 100-200km όλα καλά, μέχρι που ξανα άναψε!
Πάω πίσω, το ξαναμηδενίζουμε και ξανα άναψε!
Το σφάλμα και τις δύο φορές έγραφε (για άλλη μια φορά) γερασμένος καταλύτης.
Το παράτησα το θέμα μέχρι αρχές Γενάρη όπου και πήγα για το προγραμματισμένο - ετήσιο σέρβις.
Επειδή το συνεργείο που πηγαίνω είναι επαγγελματίες και όχι αλμπάνηδες, μου επέστρεψαν τα χρήματα πίσω χωρίς να τους πω κουβέντα πριν.
Στην αρχή αρνήθηκα, λέγοντάς τους, κράτα τα χρήματα αλλά να το ψάξουμε. Τελικά μου τα έδωσε πίσω και είπαμε μέσα στον Γενάρη να περάσω να το δει διεξοδικά (να δω πότε θα πάω..)
Ενημερωτικά το αμάξι πέρασε ΚΤΕΟ τον Νοέμβρη στο χαλαρό, με κάρτα καυσαερίων και ενώ με τον παλιό καταλύτη άναβε αλλά ξανα έσβηνε, κοκ, με τον καινούριο άναψε και έμεινε αναμμένο για πάντα.
Το έχω συνηθήσει πια και αφού το αμάξι μετράει πλέον μια 10ετία ζωής χωρίς να έχει παρουσιάσει το παραμικρό από τα γνωστά προβλήματα των 90ριών, πραγματικά και να μη λυθεί το θέμα, δε με πολυ νοιάζει. Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία και αν ξανα ανάψει θα το αφήσω για το μάτι.
Όχι Πέτρο δεν άλλαξα την πολλαπλή παρά μόνο τον καταλύτη (γνήσιο). Υπερβολή δεν είναι η πολλαπλή; Επηρεάζει σε κάτι;
Δε το γνωρίζω αυτό, αλλά ούτε και ο σπανός ούτε κανείς από όσους πήγα (εξουσιοδοτημένους) μου ανέφεραν κάτι. Όλοι μου έλεγαν για τον καταλύτη.
Όταν πάω συνεργείο θα το αναφέρω και αυτό και θα μεταφέρω το τι τελικά έγινε.
Εγώ άλλαξα μόνο καταλύτη (ούτε προκαταλύτη ούτε τίποτα άλλο).