Σελίδα 7 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 70 από 87

Θέμα: αυτοαμυνα...

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξέρω τι γίνεται με τις πολλεμικές τέχνες. Βλέπω στην τηλεόραση αλλά και απο κοντά οτι κάνουν κάτι ψευτο-επιδήξεις, και καλά οτι μέσα απο αυτές τις χωρίς νόημα κινήσεις λαμβάνουν την αρμονία στο σώμα (!!!) και οτι βοηθάνε στην αυτοσυγκέντρωση (!!!!!!!!!), και μετά τους βλέπω που ψευτοχτυπάνε τον αντίπαλο όταν ό ίδιος έχει πάρει φόρα για να φάει την τούμπα. Τέλος, σπάνε και κανένα ξύλο με το χέρι για να δείξουν κάτι που δεν έχω καταλάβει. Ενα κόντρα πλακέ σπάει πιο εύκολα απο ένα πιο ελαστικό ξύλο (ο Thomelef τα ξέρει καλήτερα) και όταν στηριχτεί σε 2 σημεία και του την ρίξεις απλά θα σπάσει.

Τις πολεμικές τέχνες τις βλέπω με δυσπηστία, αν και ένας φίλος μου τους έκανε τόπι στο ξύλο δύο άλλους όταν του την έπεσαν στο λύκειο. Δεν ήταν οτι έκανε τρομερές κινήσεις (μαύρη ζώνη ταε κβο ντο) αλλά ήξερε που χτύπαγε.

Sorry για το offtopic, αν δούμε οτι έχει ενδιαφέρον ξεκινήστε ένα καινούριο Thread για πολεμικές τέχνες και μεταφέρω τα μυνήματα εκεί
    Καλα τα λες Στρατο
    Απλα οπου μπλεκεται η τηλεοραση τα πραγματα γινονται......ασε να μην το πω.

Μην αμφιβαλεις για τις πολεμικες τεχνες,εχουν απιστευτη φιλοσοφια η καθε μια απο πισω της και σε βαζουν σε μονοπατια που ουτε καν ηξερες οτι υπαρχουν!
    Απλα οπως ολα τα πραγματα σε αυτον τον κοσμο πρεπει να διδαχτουν ΣΩΣΤΑ και απο ΣΩΣΤΟΥΣ ανθρωπους

Οσο για το θρεντ που λες ας το ανοιξει καποιος γνωστης των πολεμικων τεχνων που θα εχει και να μας πει κατι
    Θα εχει ενμδιαφερον
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη z3 2.2 : 25-05-11 στις 12:45
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

2. The Following 2 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

Nick bmwlover (25-05-11), stratos (25-05-11)

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το Gre-ek Vrom - oks- il- o είναι πολεμική τέχνη? Γιατί πλέον τίποτα απο αυτά δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε μια σφαίρα.

Οπως και να έχει, τα λόγια είναι περιττά. Οπου δείς φαί πήγαινε, όπου δείς ξύλο τρέξε. Δεν βγήκε κανένας χαμένος απο αυτό

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    0

Προεπιλογή

Η συμπεριφορα γενναει συμπεριφορα....Τολμηστε να χαμογελασετε εγκαρδια στον κυριο που βρισκεται εκτος εαυτου και μετα να σχολιασετε με χιουμορ την κατασταση....Σας υπογραφω οτι ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ απο το αποτελεσμα...Ανθρωποι μαλιστα επιρρεπεις στη βια αναστατωνονται λιγοτερο αν δεχθουν χαστουκι απο το να τους απαντησετε με χαμογελο....
    Εχω συμμετασχει σε χιλιαδες συνεδρια κοινωνικης συμπεριφορας....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DRAKOULAS : 25-05-11 στις 13:10

5. The Following 3 Users Say Thank You to DRAKOULAS For This Useful Post:

liakos (25-05-11), stavr (26-05-11), Χρίστος (25-05-11)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DRAKOULAS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η συμπεριφορα γενναει συμπεριφορα....Τολμηστε να χαμογελασετε εγκαρδια στον κυριο που βρισκεται εκτος εαυτου και μετα να σχολιασετε με χιουμορ την κατασταση....Σας υπογραφω οτι ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ απο το αποτελεσμα...Ανθρωποι μαλιστα επιρρεπεις στη βια αναστατωνονται λιγοτερο αν δεχθουν χαστουκι απο το να τους απαντησετε με χαμογελο....
    Πολυ σωστα κυριε Βλαντ
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αν κινδυνεψει η οικογενεια δεν υπαρχουν ορια για το που και το πως μπορει να φτασει κανεις, το ενστικτο της επιβιωσης σε οδηγει, αλλες φορες στο να μη καν κουνηθεις και αλλες φορες στο να φας σιδερα...
    Τωρα για χαζους τσαμπουκαδες στο δρομο ή οπου αλλου,απλα προσπεραστε τους δεν αξιζει το κοπο...
    Οσο για λογης λογης "οπλα" ας βεβαιωθει κανεις οτι θα "καταφερει" να τα χρησιμοποιησει με οτι αυτο συνεπαγεται και μετα να το προμηθευτει...

8. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

joseph (25-05-11)

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

+1 σε αυτό. Το έχω κάνει και δεν έχω χάσει. Μπαίνει μερικές φορές όμως ο εγωισμός και λές "θα χαμογελάσω όταν θα σε κάνω να κλάψεις"

Οπως και να έχει, αμα στην πέσουν για να σε ληστέψουν είτε στο σπίτι είτε στο αυτοκίνητο τότε το χαμόγελο δεν φτάνει

Rides
    0

Προεπιλογή

παντως οι πολεμικες τεχνες για να βγουν προς τα εξω οταν θα σου τυχει κατι....θελουν πολυυυυυυυυυ προπονηση!!! βεβαια παθαινεις πλακα με το ποσο ευκολα μπορεις να ριξεις κατω τον αντιπαλο η να τον αποφυγεις!!!

ειχα ξεκινησει hapkido για 6 μηνες αλλα μετα την γεννηση του μπεμπη δυστηχως δεν μου εμενε χρονος το βραδυ για προπονηση και το εκοψα...μολις μπουν σε μια σειρα θα ξαναπαω ομως σιγουρα!!!

τωρα για τα υπολοιπα gadgets ενα σπρευ στην γυναικα....και εγω τον θεο και την παναγια μαζι μου!!!

11. The Following User Says Thank You to stamatis m3 e30 For This Useful Post:

Nick bmwlover (25-05-11)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αν φταίω ΝΑΙ να χαμογελάσω αλλα εαν είμαι εγω εκτός εαυτού?
    Τί γίνεται ? Θα μας περάσουν για "γρόθους" ή κανω λάθος?

Περιοχή
    Piraeus
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αν φταίω ΝΑΙ να χαμογελάσω αλλα εαν είμαι εγω εκτός εαυτού?
    Τί γίνεται ? Θα μας περάσουν για "γρόθους" ή κανω λάθος?
    Στο δρομο με το αυτοκινητο αν το καλοσκεφτεις φταιμε παντα και οι 2...γι'αυτο πρεπει να υπαρχει αμοιβαια υποχωρηση...
    Για το πως πρεπει να αντιμετωπισεις καταστασεις ληστειας η ενοπλης βιας, υπαρχουν αλλα μαθηματα...!!!

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλος παραδιδει μαθηματα ninjutsu.....
    Θα εκπλαγητε πραγματικα για το τι μπορεις να κανεις χωρις ιδεταιρη δυναμη.......
    Πολεμικη τεχνη η οποια δεν συγκαταλεγεται στα αθληματα.

Ο φιλος βεβαια σε σχετικη ερωτηση μου οταν τον προτογνωρισα,στο τι θα εκανε αμα μας την επεφταν δυο-τρεις στο δρομο μου απαντησε....
    "Θα τρεξω να φυγω" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ο τυπακος μπορει να σκοτωσει με ανεση 5 ατομα σε 3 λεπτα.......χωρις υπερβολη!!!!
    Και απαντησε οτι θα τρεξει να φυγει!!!!

Του λεω....
    "Ωραια ρε Μιχαλη...πες οτι με βουτηξαν λοιπον τρεις και με κανουν τοπι,τι θα κανεις'?
    Απαντηση.....
    "Θα σπασω του ενος το χερι και μετα θα τρεξουμε και οι δυο"
    .........

Με λιγα λογια ο τυπος δεν προκειτε να μπλεχτει πουθενα,αλλα ΑΜΑ χρειαστει.....αστο!!!!

Μαθηματα αυτοαμυνας λοιπον και γυμναστικουλα,ενας καλος τροπος να γνωρισεις πραγματα για την επικοινωνια μυαλου και σωματος που δεν ηξερες οτι υπαρχουν καν!
    Συμφωνώ με τον φίλο σου.... Ξέρει απλά τι ζημιά μπορεί να προκαλέσει....

Όπως και ο Ζαμπίδης άμα πάς και του κολλήσεις τι νομίζεις θα σηκώσει χέρι? Ξέρει πολύ απλά οτι με το μικρό του δαχτυλάκι θα σου σπάσει όχι μόνο τα πόδια..... Και τα νυχοπόδαρα μαζί!

Με λίγα λόγια κάνε τον κινέζο και μάγκας θα σαι....

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 56789 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP