Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 87

Θέμα: αυτοαμυνα...

Rides
    0

Προεπιλογή

Εν το μεταξύ άμα μπεί κανας 'σαγγελέας εδω μέσα θα μας κάνει λυράρηδες......

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Για το σπίτι: edit ας το σβήσω, δεν χρειάζεται

Για το αυτοκίνητο μπάρα τιμονιού. Εχω και καλήτερο όπλο: 2 τουρμπίνες, 460 ίππους, κατέβασμα και τα λέμε άλλη φορά

3. The Following 2 Users Say Thank You to stratos For This Useful Post:

Nick bmwlover (25-05-11), nikos1400 (25-05-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Για το σπίτι: edit ας το σβήσω, δεν χρειάζεται

Για το αυτοκίνητο μπάρα τιμονιού. Εχω και καλήτερο όπλο: 2 τουρμπίνες, 460 ίππους, κατέβασμα και τα λέμε άλλη φορά
    κανονισε μονο να'χεις και λαστιχα, αλλιως σε βλεπω να σε προλαβαινουν με τα ποδια!
    αλλα απο την αλλη δε θα σε βλεπουνε γιατι θα'χεις κανει "παραπετασμα καπνου" !

_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

5. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

stratos (25-05-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Και το αλλο στα σοβαρα τωρα:

Να κλειδωνετε τις πορτες μετα που θα μπειτε στο αυτοκινητο (αν δεν κλειδωνουν αυτοματα, για τους "παλιους" δηλαδη),
    και επισης να ξερετε οι φιμε ζελατινες κρατανε και τα τζαμια τα σπασμενα.
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

7. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Dioskouroi (25-05-11)

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γιαμ γιαμ ωραίο πορτ μπαγάζ έχει το αριστερό. Λάστιχα δεν έχω δυστηχώς, λίγο χαμηλότερη πίεση στις 2 πρώτες σχέσεις έχω.

Αυτό για το σπίτι το έσβησα γιατί δεν ξέρουμε ποιοι διαβάζουν

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

δυστυχως παιδια ολα αυτα που αναφερετε πιο πανω, τα εργαλεια για αυτοαμυνα δηλαδη, σε ενδεχομενη συμπλοκη και με αστυνομια μπορουν να θεωρηθουν τουλαχιστον υποπτα..για να μην πω καταδικασιμα απο την στιγμη που χρησιμοποιηθουν..για μενα η καλυτερη αυτοαμυνα ειναι να ξερεις μια πολεμικη τεχνη..χωρις ομως και αυτο να φαινεται σε χαρτια (ζωνες κτλ κτλ..)..απο πυγμαχια (καλη λυση...εκτος αν εισαι γνωστος στο χωρο...) η οποιαδηποτε ιαπωνικη πολεμικη τεχνη (και παλι να μην εισαι γνωστος...), καθως απαγορευεται σε οποιονδηποτε ασχολειται με αυτα να συμπλακει στον δρομο καθως "φονικο εργαλειο" θεωρειται ο ιδιος, παντα κατα την αστυνομια!!!

φυσικα, εννοειται οτι το παν ειναι να μην εμπλακεις σε τετοιες καταστασεις..και το μυαλο να υπερισχυσει παρα η "τρελλα" της στιγμης..γιατι μπορεις να μπλεξεις διχως αυριο..οπως το παλικαρι πιο πανω!!!απο την στιγμη ομως που δεν αποφευγεται καλο ειναι να μπορεις τουλαχιστον να αμυνθεις και να προστατεψεις παντι τροπο την σωματικη σου ακεραιοτητα..φυσικα δεν μιλαω για χρηματα και περιουσιες αν ειναι πχ..να μεινεις αναπηρος..

10. The Following 2 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

Nick bmwlover (25-05-11), z3 2.2 (25-05-11)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φιλος παραδιδει μαθηματα ninjutsu.....
    Θα εκπλαγητε πραγματικα για το τι μπορεις να κανεις χωρις ιδεταιρη δυναμη.......
    Πολεμικη τεχνη η οποια δεν συγκαταλεγεται στα αθληματα.

Ο φιλος βεβαια σε σχετικη ερωτηση μου οταν τον προτογνωρισα,στο τι θα εκανε αμα μας την επεφταν δυο-τρεις στο δρομο μου απαντησε....
    "Θα τρεξω να φυγω" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ο τυπακος μπορει να σκοτωσει με ανεση 5 ατομα σε 3 λεπτα.......χωρις υπερβολη!!!!
    Και απαντησε οτι θα τρεξει να φυγει!!!!

Του λεω....
    "Ωραια ρε Μιχαλη...πες οτι με βουτηξαν λοιπον τρεις και με κανουν τοπι,τι θα κανεις'?
    Απαντηση.....
    "Θα σπασω του ενος το χερι και μετα θα τρεξουμε και οι δυο"
    .........

Με λιγα λογια ο τυπος δεν προκειτε να μπλεχτει πουθενα,αλλα ΑΜΑ χρειαστει.....αστο!!!!

Μαθηματα αυτοαμυνας λοιπον και γυμναστικουλα,ενας καλος τροπος να γνωρισεις πραγματα για την επικοινωνια μυαλου και σωματος που δεν ηξερες οτι υπαρχουν καν!
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

12. The Following 6 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

bill_m3 (25-05-11), Jimmakos (25-05-11), Nick bmwlover (25-05-11), nik200 (25-05-11), nikos1400 (25-05-11), Thomelef (25-05-11)

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα εκπλαγητε πραγματικα για το τι μπορεις να κανεις χωρις ιδεταιρη δυναμη.......

Ο φιλος βεβαια σε σχετικη ερωτηση μου οταν τον προτογνωρισα,στο τι θα εκανε αμα μας την επεφταν δυο-τρεις στο δρομο μου απαντησε....
    Ο τυπακος μπορει να σκοτωσει με ανεση 5 ατομα σε 3 λεπτα.......χωρις υπερβολη!!!!

Του λεω....
    "Ωραια ρε Μιχαλη...πες οτι με βουτηξαν λοιπον τρεις και με κανουν τοπι,τι θα κανεις'?
    Απαντηση.....
    .........

Με λιγα λογια ο τυπος δεν προκειτε να μπλεχτει πουθενα,αλλα ΑΜΑ χρειαστει.....αστο!!!!

Μαθηματα αυτοαμυνας λοιπον και γυμναστικουλα,ενας καλος τροπος να γνωρισεις πραγματα για την επικοινωνια μυαλου και σωματος που δεν ηξερες οτι υπαρχουν καν!
    έτσι...στο κάτω κάτω το νιντζούτσου, σαν κύρια τέχνη έχει πρώτα την διαφυγή,
    και σε δεύτερη φάση είναι η συμπλοκή...μόλις μεγαλώσει λίγο η μικρή, ψήνομαι
    πολύ άσχημα για να ξεκινήσω...είναι ίσως η πιο έξυπνη τέχνη που υπάρχει...έχω
    ασχοληθεί παλαιότερα με κικ μπόξινγκ, και δεν πολυγουστάρω. πολύ απειθαρχεία,
    και είσαι με τον κάθε καυλωμένο πιτσιρικά...πολά επισόδεια σε διάφορα σπάρινγκ.
    ξές μωρέ...μαγκάκια που μόλις φάνε την πρώτη, μετά κάθονται στ'αυγά τους και
    σκέφτονται πως άρπαξαν το κλωτσίδι και το μπουνίδι ταυτόχρονα...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ετσι ακριβως ειναι
    αμα εχεις ασχοληθει και με kick boxing θα παθεις πλακα με το ninjutsu!!!
    θα δεις οτι κροσσε απερκατ κλπ ειναι "χαζα" (ας μου επιτραπει) χτυπηματα μπροστα στα "χτυπηματα" του ninjutsu.
    μια βασικη τεχνικη ειναι να "βγεις" απο την περιοχη χτυπηματος του αντιπαλου!
    Δεν υπαρχει αμυνα!
    Δεν σφιγγεσαι οταν δεχεσαι χτυπημα!
    και διαφορα αλλα....

συγνωμη για το οφ τοπικ
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

15. The Following 2 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

Dioskouroi (25-05-11), Thomelef (25-05-11)

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων

Του λεω....
    Απαντηση.....
    .........

Δεν ξέρω τι γίνεται με τις πολλεμικές τέχνες. Βλέπω στην τηλεόραση αλλά και απο κοντά οτι κάνουν κάτι ψευτο-επιδήξεις, και καλά οτι μέσα απο αυτές τις χωρίς νόημα κινήσεις λαμβάνουν την αρμονία στο σώμα (!!!) και οτι βοηθάνε στην αυτοσυγκέντρωση (!!!!!!!!!), και μετά τους βλέπω που ψευτοχτυπάνε τον αντίπαλο όταν ό ίδιος έχει πάρει φόρα για να φάει την τούμπα. Τέλος, σπάνε και κανένα ξύλο με το χέρι για να δείξουν κάτι που δεν έχω καταλάβει. Ενα κόντρα πλακέ σπάει πιο εύκολα απο ένα πιο ελαστικό ξύλο (ο Thomelef τα ξέρει καλήτερα) και όταν στηριχτεί σε 2 σημεία και του την ρίξεις απλά θα σπάσει.

Τις πολεμικές τέχνες τις βλέπω με δυσπηστία, αν και ένας φίλος μου τους έκανε τόπι στο ξύλο δύο άλλους όταν του την έπεσαν στο λύκειο. Δεν ήταν οτι έκανε τρομερές κινήσεις (μαύρη ζώνη ταε κβο ντο) αλλά ήξερε που χτύπαγε.

Sorry για το offtopic, αν δούμε οτι έχει ενδιαφέρον ξεκινήστε ένα καινούριο Thread για πολεμικές τέχνες και μεταφέρω τα μυνήματα εκεί

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP