πολυ πιθανον.....(λεω εγω τωρα)....μηπως απο τα πολλα βαλε-βγαλε....εγινε ζημια εκει που βιδωνει το μπεκ???....(καποιο πασο-λαστιχακι-σωληνακι)η κατι παρομοιο,τελος-παντων!!!
πολυ πιθανον.....(λεω εγω τωρα)....μηπως απο τα πολλα βαλε-βγαλε....εγινε ζημια εκει που βιδωνει το μπεκ???....(καποιο πασο-λαστιχακι-σωληνακι)η κατι παρομοιο,τελος-παντων!!!
τσεκαρε τις επιστροφες πετρελαιου απο την μπεκιερα....
Ε36 mpack
επιτελους πηρε μπροστα και δουλευει ρολοι...τελικα ειχε κολλησει το 3ο μπεκ και εκανε ολη την δουλεια...το ερωτημα μου τωρα ειναι τα μπεκ τα ειχα στειλει για καθαρισμο και δουλευαν ενταξει..πως κολλησε αυτο? υπαρχει περιπτωση να εγινε κατι τετοιο επειδη ηταν εξω κανενα 8 μηνο?
αντε ρε φιλε......επιτελους!!!!!!
ουτε καν το ειχα δει αυτο το "θεμα".
διαβαζοντας απο την αρχη υποψιαστηκα οτι καποιο μπεκ κατουραει, οπως το λεμε οι ντιζελαδες, κ στο τελος διαβασα οτι οντως αυτο εφταιγε για την τοση ταλαιπωρια του φιλου.
μια καλη λυση για αποφυγη κολληματων στα μπεκ ειναι η χρηση ενισχυτικου-καθαριστικου πετρελαιου.
βοηθαει πολυ στη σωστη λιπανση του καυσιμου κ εξουδετερωνει σε μεγαλο ποσοστο το νερο που δημιουργει το καυσιμο, ή η κακη ποιοτητα πετρελαιου.
προσφατα εβγαλα τα μπεκ απο το δικο μου κ τα πηγα για πρεσσαρισμα να δω που βρισκονται μετα απο 110.000 χιλιομετρα κ ο μαστορας μου ειπε οτι δεν θελουν τιποτα, κ οτι η κατασταση τους ειναι αριστη.
οταν του ειπα οτι βαζω που κ που ενισχυτικο-καθαριστικο γελασε κ μου ειπε οτι αν το εκαναν ολοι αυτο, θα εκλειναν οι μπεκαδες.
...απ' της ψυχής μου το ιερό, ως της ζωής μου το μπουρδέλο, χτίσε μια γέφυρα να παω κ να 'ρθω...
εβαζα και εγω που και που. το θεμα ειναι οτι εγω δεν ειχα ποτε θεμα με τα μπεκ ουτε καν οταν τα πηγα για καθαρισμο στιν αρχη που εβγαλε προβλημα το αμαξι.. το θεμα εγινε οταν μεινανε τα μπεκ εκτος κινητηρα...
βασικα εμαθα κατι απο ολη αυτη την ιστορια που με ταλαιπωρησε 11.5 μηνες..
ΜΗΝ ΒΑΣΙΖΕΣΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΜΠΕΚ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ..ΚΑΤΑ 99% ΦΤΑΙΝΕ!
αν θυμαστε ειχε ανοιχτει παρομοιο θρεντ,για το λαδι στο πετρελαιο..
https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...E5%EB%E1%E9%EF