Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 66

Θέμα: Επισκευή turbo σε 335i

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Ασπροπυργος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    0-40 είναι το λάδι που έχω
    Στρατο 0-40 λαδι φορας;;;Εμενα γιατι μου βαζουν 5-30 στον Σπανο;;;

Περα απο την πλακα μου δημιουργηθηκαν αποριες σχετικα με την συντηρηση των turbo και το κατα ποσο καταπονουνται και μικραινει ο χρονος ζωης τους σε βελτιωμενα μοτερ που δουλευουν παραπανω πιεση σε σχεση με το εργοστασιακη.

Να ανοιξω ενα καινουριο thread προς συζητηση περι του θεματος;;;Με ενδιαφερει παρα πολυ

E89 Z4 sDrive35i DCT

Custom exhaust by Power Up Exhausts/CP-e DCI/Stett Performance FMIC/Forge Motorsport Dual BOV/ECU reflash by Ace Motorsport/stock twins/Work Emotion CR-CAI wheels

Tuned by Ace Motorsport

2. The Following 2 Users Say Thank You to Karizma Z4 For This Useful Post:

Panos 316T (10-05-11), stratos (10-05-11)

Περιοχή
    Βολος
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Karizma Z4 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στρατο 0-40 λαδι φορας;;;Εμενα γιατι μου βαζουν 5-30 στον Σπανο;;;

Περα απο την πλακα μου δημιουργηθηκαν αποριες σχετικα με την συντηρηση των turbo και το κατα ποσο καταπονουνται και μικραινει ο χρονος ζωης τους σε βελτιωμενα μοτερ που δουλευουν παραπανω πιεση σε σχεση με το εργοστασιακη.

Να ανοιξω ενα καινουριο thread προς συζητηση περι του θεματος;;;Με ενδιαφερει παρα πολυ
    Η BMW δεσμευει μονο τη χρηση LL04 λαδιων και δεν προσδιοριζει 5-30 ή 0-40. Προσωπικα, θα βαλω 0-40 στην επικειμενη αλλαγη και οταν βγω εκτος εγγυησης, θα ψαξω για LL04 σε 5-40.

Τουρμπινες που δουλευουν με προγραμμα, εχουν "χοντρα" το μισο χρονο ζωης απο οτι αν δουλευαν με "μαμα" πιεσεις. Και αυτο με λογικη χρηση και καλη ψυξη μετα απο πιεση, με χαλαρη βολτα και οχι στο ρελαντι με turbo timer.
    "You live more for five minutes, going fast on a bike, than other people do all of their life". - Marco Simoncelli R.I.P.

4. The Following User Says Thank You to nfot For This Useful Post:

120ie87 (10-05-11)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw316turbo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η γνωμη μου ειναι αν μπορεις να το περασεις στην εγγυηση καντο, αλλα αν πας για επισκευη, καλυτερα παρε δυο τουρμπινες αρκετα μεγαλυτερες που θα συνεργαστουν με την εξατμιση ή φτιαξε τις υπαρχουσες μονος σου.Μπορεις να δεις και τις τουρμπινες σου με τα ματια σου σε τι κατασταση βρισκονται.Δηλαδη αν κουνιεται ο αξονας μεσα-εξω ,πανω-κατω.Το τελευταιο που νομιζω οτι φταιει ειναι το λαδι.Ισως ενα πιο χοντρο να βελτιωσει την κατασταση αλλα δεν νομιζω οτι ειναι η ενδεδειγμενη λυση.
    +100000000000000

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nfot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τουρμπινες που δουλευουν με προγραμμα, εχουν "χοντρα" το μισο χρονο ζωης απο οτι αν δουλευαν με "μαμα" πιεσεις. Και αυτο με λογικη χρηση και καλη ψυξη μετα απο πιεση, με χαλαρη βολτα και οχι στο ρελαντι με turbo timer.

6. The Following 2 Users Say Thank You to BILL007 For This Useful Post:

120ie87 (10-05-11), Z4 DCT (12-05-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nfot Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η BMW δεσμευει μονο τη χρηση LL04 λαδιων και δεν προσδιοριζει 5-30 ή 0-40. Προσωπικα, θα βαλω 0-40 στην επικειμενη αλλαγη και οταν βγω εκτος εγγυησης, θα ψαξω για LL04 σε 5-40.

Ποσο χρονο ζωης εχει κανονικα μια τουρμπινα? με λογικη χρηση?

Rides
    0

Προεπιλογή

Στρατο, μαλλον καταλοιπα απο το αλλο μοτερ ηταν...

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP