και ερχόμαστε στην πιο κρίσιμη ερώτηση....: Στάθη θα άλλαζες το Μ6 για να πάρεις το Μ5 F1110023039485 φτου και βγαίνω??
WIND για πάντα!
οχι με καινουργιο Μ5 δεν θα το αλλαζα αγγελε.
Καθε γενια πρεπει να εχει το κατι παραπανω..
Μαλλον ηταν τοσο μεγαλο το αλμα απο την Ε39 Μ5 στην Ε60 Μ5 που τελικα εκανε κακο στο //Μ Division.
Κανενας δεν θελει turbo στα αυτοκινητα του Division. Μεσα στον χαμο ομως της οικονομικης καταστασης, τα προβληματα με τα πετρελαια και την τρελα με τους ρυπους τι περιμεναμε?? Να βγαλει η //Μ εξαλιτρο μοτερ?? Η μηπως θα συμβιβαζοταν κανεις αν το F10 εβγαινε ατμοσφαιρικο με 440-450 αλογα??
Δεν νομιζω οτι το Ε60 με τις 15000 ρυθμισεις και τα 11888 ηλεκτρονικα να ηταν και τοσο pure driving machine.
Ουτε εμενα μου αρεσει η εξελιξη ως εχει. Δεν παυει ομως να ειναι εξελιξη...
εγω δεν ειπα οτι το καινουργιο δεν ειναι καλυτερο, ουτε οτι δεν μου αρεσει η εξελιξη.
θεωρω κουταμαρα ομως τα δωσω τα τετραπλασια χρηματα για να παρω ενα 10% (το πολυ) καλυτερο αυτοκινητο...
Με τις τρελες αυξησεις των τιμων εδω και κανα χρονο προφανως και δεν αξιζει να παρεις καινουριο. Οχι μονο Μ5 αλλα οποιοδηποτε αυτοκινητο >2000κ.ε.
Με 200κ σημερα παιρνεις κουτα Μ5 Ε60 και ενα 911 GT3 να εχεις να παιζεις τα ΣΚ... Και σου μενουν και μερικα ψιλα για λαστιχα,τακακια κλπ![]()
Ζήτω που καήκαμε...
Η BMW επιβεβαιώνει τετρακίνητη M5 F10...
https://www.autocar.co.uk/News/NewsA...llCars/256784/
Μια χαρά το τετρακινητο. Για να μην καταντήσει και αυτό να πατάει μόνο 3ες στην ΑΟ. Με τόσα κιλά ροπης σε μια βαριά καρότσα μόνο η τετρακινηση το σώζει στα Ελληνικα παγοδρομια. Μην συγκρινετε με ευρωπαϊκούς δρόμους που δεν θα έχει και τόσο μεγάλο προβλημα. Εδώ θα είναι σπινιαριστρα