..the cooling is so critical in this car...
γιατι αραγε?![]()
..the cooling is so critical in this car...
γιατι αραγε?![]()
πατα και εσυ ενα m3.. δεν πανε μια..
GM6 (12-04-11)
Που πήγε η αλητεία της BMW ρε παιδιά..... Που χάθηκαν οι γωνίες και τα απότομα κοψίματα?
Ωραία συλλογή από φωτό και βίντεο για το F10 M5 concept:
https://f10.5post.com/forums/showthread.php?t=511101
Εγω βρισκω ωραια στοιχεια επανω της, οπως τα πισω φωτιστικα σωματα που παραπεμπουν στο πολυ αγαπημενο Ε34, το σποιλερ ειναι πολυ αγριο και σιγουρα δε θες να το δεις αποτομα κολλημενο στον καθρεφτη σου μιας και δειχνει να θελει να σε καταπιει. Απο εκει και περα οι ζαντες ειναι απαραδεκτες για τετραπορτο αυτοκινητο, (το αυτο ισχυει και για το Ε60, οπου οσο ομορφες δειχνουν στο Μ6 τοσο πολυ με χαλανε στο Μ5 ,σορρυ Νικ). Πενταμπρατση και σενταν δε δενουν με τιποτα. Για μενα οποιος πειραματιστηκε με ζαντες σε Μ5 , ειτε Ε34, ειτε Μ39, ειτε Ε60, δε νομιζω οτι πετυχε καλυτερο αποτελεσμα απο το εργοστασιακο εκτος και αν ανηκει σε κατηγορια "ΜΠΑΞ".
Οι καθρεφτες θα επρεπε να ειναι ξεχωριστοι οπως αρμοζει στα ///Μ (αν και το Ε34 φορουσε τους ιδιους με τα απλα 34αρια).
Προσωπικα θα το ηθελα με πολυ ποιο φουσκωμενα φτερα και καποιο στυλιστικο στοιχειο στα πλαγια που να βγαζει κακια.....ισως καποια διχρωμια καπου....ειναι αρκετα αναλατο οπως ειναι και το Μ5 Ε60 αλλωστε.
Οι μεγαλυτεροι θα θυμουνται το ψαρωμα που δημιουργουσε στο περασμα του το Μ5 Ε34 και ειδικοτερα στην 3.8λτ nurburgring εκδοση, με τις φαρδιες πισω ζαντες, τις ασημι φασες σε μαρσπιε και προφυλακτηρες.....το ποιο ξεχωριστο Μ5 που φωναζε απο μακρυα ποσο κακο και διαφορετικο ειναι.
Οσο για το μοτερ του, εχω πει τη γνωμη μου....και 800 αλογα να βγαζει, ας πει ο Κλαρκσον και η Βικη οτι ειναι οτι καλυτερο εχουν οδηγησει κλπ κλπ κλπ....απ τη στιγμη που εβαλαν τουρμπο δε μου κανει καμια αισθηση. Μου θυμηζει Scoda που προσπαθει απο 1,800 κυβικα να βγαλει αλογα για να εντυπωσιασει.
Ενα Ε60 στο 1/4 της τιμης φανταζει πλεον τρομακτικα δελεαστικο.
Ptboul (21-04-11)
Συμφωνω Νικο,αλλα θελω να πιστευω οτι εχουν παρει τα μηνυματα απο την πρωτη επαφη με τον κοσμο και θα διωρθωσουν τα κακως κειμενα μεχρι την τελικη παρουσιαση,οσο αφορα την εμφανιση.
Οσο για τα τουρμπο vs ατμοσφαιρα,...... σιγουρα ειναι τα ατμοσφαιρικα αλογα πιο ταιριαστα στην ιστορια της //Μ,αλλα τι να κανουμε?.... θα υπαρχουν λογοι που γινεται αυτο και πρεπει να ειναι αρκετοι και σημαντικοι.
Ωστωσο μου αρεσει το τελικο συμπερασμα σου....βλεπεις ,ειναι και η λατρεια μου στην Ε60 //Μ5?τυχαιο?δε νομιζω!!!
![]()
Στο τελευταίο αγγλικό EVO (No 156), η ΒMW καλεί τον γνωστό σε όλους μας τρελαμένο Chris Harris να οδηγήσει στο κέντρο δοκιμών Arjeplog στη Σουηδία ένα pre-production F10M M5 με καμουφλάζ.
Τελικά καταλήγει:
"So, to summarize: according to E60 M5 owners, their cars lacked range, a decent Auto setting and torque. The F10M M5 redresses all of those issues, loses some of the V10's raw character and - in being less frenzied than the last version - looks like being a spiritual successor to the great E39 M5. If that doesn't get your juices flowing, nothing will."
Επίσης ο Harris αναφέρει στο κείμενο πως ο ήχος του αυτοκινήτου είναι απογοητευτικός αν και τον διαβεβαίωσαν πως δουλεύουν ακόμη στον τομέα αυτό!
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
Panos 316T (20-04-11), PANOS-E60 (14-04-11)
....καποιες φωτο απο Μ5 F10 που εντοπιστηκε στη Σανγκαϊ,οχι τιποτα σπουδαιο νεο,αλλα σιγουρα εχει ακομη λεπτομερειες που δεν ειναι τελειωμενες.....δεν μπορει να εχει αλκανταρα στις χειρολαβες και υφασμα στην ταπετσαρια,ουτε Μ τιμονι χωρις σηματακι //Μ,......οπως και η θεση του κλειδιου που απλα δεν υπαρχει.....
![]()