alexm (23-04-11)
sympether with chiefτης
Εχεις δει καποια μειονεκτηματα σε σχεση με την μη fm booster;
Στα ξενα forums παντως λενε οτι απο καποια χρονολογια και μετα την εχουν τα Μ απο το εργοστασιο!!!!!
Παντως και να κανει αυτο το στιγμιαιο θορυβο δεν ειναι θεμα (αν και η bmw ισχυριζετε οτι εξαφανιζεται) μονο μην εχουμε με την παροδο του χρονου χειροτερα.......
Αυτο το πρωτο δουλεμα οταν βαλεις την fm booster με τα οχταρια ή 20 κλειστους κυκλους δεξια και 20 αριστερα ειναι απαραιτητο;
alexm (24-04-11)
alexm (24-04-11)
αλέξη, καταρχήν αν δεν κανιβαλίζεις το αμάξι, το διαφορικό δεν θα έχει ποτέ μα ποτέ
πρόβλημα.
οκ τα μπλοκέ έχουν λίγο περισόττερη εώς αρκετή φθορά λόγο τριβών, αλλά η χρήση είναι
αυτή που καθορίζει την διάρκεια ζωής...εγώ έχω κάνει λατέρνα δύο διαφορικά μέχρι τώρα...
στο αμάξι στο πρώτο συνεργείο που πείγαινα, έβαζα κοινή βαλβολίνη στο διαφορικό, αλλά
για μπλοκέ. μέγα λάθος, και αυτός ήταν και ένας λόγος που άλλαξα συνεργείο. απο τότε
που άλλαξα βάζω μόνο με το fm booster, οπότε δεν γνωρίζω τις διαφορές μεταξύ των
δύο προτυνόμενων βαλβολίνων. τώρα για κύκλους και οχτάρια, δεν έχω ιδέα, και για να
είμαι ειλικρινής, τώρα το διαβάζω. ποιός ξέρει μπορεί και να είναι έτσι...άλωστε ποιός θα
μπορούσε να φανταστεί παλαιότερα, πως ακόμα και τα φρένα, πρέπει να τα σκίσεις στην
αρχή απο το μπεντ ιν για να δουλέψουν σωστά...
λευθέρη, το δεξί ημιαξόνιο, είναι όντως πιο μακρύ...
sympether with chiefτης
Καλά κανείς δε πήγε εκκλησία;; Ντροπή σας
[off topic]
ε με την μικρή που να πάμε ρε???περιμένουμε τώρα τους γονείς μου και 2 θείες μου
να φάμε όλοι μαζί...
sympether with chiefτης
Είχα κάπου ένα PDF της Ferodo που έλεγε συγκεκριμένα την διαδικασία.
Δε μπορώ να το βρω με τίποτα ρε γμτ.
Πάνω κάτω πρέπει να είναι η ίδια και στο διαφορικό.
Δλδ φόρτιση του διαφορικού χωρίς πολλά ζόρια όμως (δλδ φόρτιση σε στροφές με χαμηλή ταχύτητα).
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΥΓ: τελικά είναι bed in και το πρώτο λινκ που βγάζει ο γούγλης για brakes bed in είναι αυτό:
https://www.zeckhausen.com/bedding_in_brakes.htm
ΥΓ2: το παράδοξο είναι ότι το ίδιο ισχύει και για τα δισκόφρενα στα ποδήλατα (με άλλες ταχύτητες βέβαια) και το παρατήρησα όταν αγοράσαμε με ένα φίλο μου νέο κιτ και τα λυώσαμε κατευθείαν, με αποτέλεσμα να μην πιάνουν όπως όταν τα είχαμε στρώσε κανονικά.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη oldcarskickass : 24-04-11 στις 00:38