-
Υπαρχουν και χειροτερα!!! Συνεβη σε συγγενικο μου προσωπο! Σε επαρχιακο δρομο των Χανιων (χανια-ομαλος για οσους γνωριζουν) ανεβαινει ενα 4χ4 προς ομαλο και κατεβαινει ενα ΙΧ το οποιο βγαινει εκτος πορειας και χτυπαει το 4χ4 στο πλαι(toyota hilux tornado καινουριο) και απλα συνεχιζει την καθοδο του προς Χανια. Το 4χ4 κανει αναστροφη, και αρχιζει το κηνυγητο αφου εχει ενημερωσει και την αστυνομια απο το κινητο. Σταματανε και τα 2 οχηματα......
απαντηση οδηγου ΙΧ "το ξερω εφταιγα, δεν εχω ασφαλεια, δεν εχω μια φυγε, δεν σε πληρωνω"!! Ευτυχως ηρθε η αστυνομια .....και γλυτωσε ο τυπος το νεκροταφειο! το νοσοκομειο παντως δεν το γλειτωσε (δοντια-μυτες-πλευρα)!!!
Αστυνομια προς οδηγο 4χ4...."αν ο κυριος σας κανει μυνηση θα μεινετε κρατητηριο αποψε"
Οδηγος 4χ4 "Κανενα προβλημα......Κι αυτος που θα ειναι ....μετα το νοσοκομειο κρατητηριο δεν θα ρθει???
Οδηγος ΙΧ " οχι οχι δεν κανω καμια μηνυση ....καμια μηνυση!!!
Υπογραφουν και οι 2 εμπλεκωμενοι τα χαρτια του τροχαιου. Ο οδηγος του ΙΧ παραδεχεται το φταιξιμο αλλα ειναι ανασφαλιστο το οχημα του και τωρα εχει να κανει με την αστυνομια καθαρα και μονο. Ευτυχως το 4χ4 καλυφτηκε απο την ιδια του την ασφαλεια η οποια το καλυπτε για εμπλοκη σε τροχαιο με ανασφαλιστο οχημα. Ζημια 3500 ευρωπουλακια!!!
Ειναι αυτο που λεμε..................κι αν σου κατσει!!!!!
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP