Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 46

Θέμα: Σε περίπτωση που είμαστε παρκαρισμένοι μας χτυπήσουν και φύγουν.

Rides
    0

Προεπιλογή Σε περίπτωση που είμαστε παρκαρισμένοι μας χτυπήσουν και φύγουν.

Καλησπέρα.

Εχθές γυρνώντας το απόγευμα προς το σπίτι παρατηρώ ότι στη θέση που βάζω το δικό μου έχει παρκάρει ένα άλλο Ι.Χ..

Το οποίο μάλιστα έχει ακουμπήσει το αμάξι του πατέρα μου και συν τοις άλλοις του έχει κάνει και ζημιά (λίγο ή πολύ δεν έχει σημασία, και δεν γνωρίζω ακόμα, αλλά η ζημιά είναι ζημιά).

Βγαίνω από το αμάξι παίρνω τηλ τον πατέρα ο οποίος ήταν στο σπίτι και δεν είχε αντιληφθεί τίποτα, τον ρωτάω αν τον ξέρει, μου λέει όχι.

Κατευθείαν βγάζω φωτογραφίες.

Πάω να ανέβω επάνω να βρω το τηλ του ασφαλιστή ξανακατεβαίνω και βλέπω ότι το άλλο όχημα έχει ΕΥΘΑΡΣΩΣ φύγει (δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε ότι ΜΟΝΟ τυφλός δεν θα καταλάβαινε ότι έχει κάνει ζημιά).

Παίρνω λοιπόν τηλ να έρθει η αστυνομία να καταγράψει το περιστατικό. Αφού τους είπα τι έγινε και ότι δεν υπήρχαν τραυματίες λογικά μπήκα σε δεύτερη μοίρα και δεν ήρθαν ποτέ (δεν πειράζει ας πιάσουν κανά εγκληματία και ας αφήσουν τα υπόλοιπα, το εννοώ).

Η ασφαλιστική ενημερώθηκε και από την στιγμή που ο άλλος εγκατέλειψε την σκηνή θα έρθει να εκτιμήσει τις δικές μου βλάβες.

Στο τοπικό Α.Τ. που πήγα σα μάρτυρας δεν μπορούσα να καταθέσω μήνυση προσωπικά εγω (το όχημα στο όνομα του πατέρα) γιατί λένε δεν υπάρχει έννομο συμφέρον. Αυτό πρέπει να το κάνει ο πατέρας μου σε περίπτωση που δεν κάνει ο άλλος δήλωση στην ασφαλιστική του. Το αδίκημα που πλέον διέπραξε ο κύριος είναι ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ κύριοι, από ότι είπαν οι αστυνομικοί στο Α.Τ. και την τροχαία που πήγα.

Εν τω μεταξύ από τα νεύρα μου και με 1 - 2 γνωστούς (ναναι καλά) έμαθα τα πάντα για τον εν λόγω κύριω, έμαθα μέχρι και τι όνομα θα δώσει στο αγέννητο παιδί του, για τηλέφωνα και διευθύνσεις δεν το συζητάμε, αυτά τα ήξερα από όταν έβγαλα τις φωτογραφίες

Επειδή λέμε πάσχα είναι μην κάνουμε μήνυση ας το πάμε με την ασφαλιστική.

Βρίσκω τα στοιχεία του ασφαλιστή του και περιμένω απάντηση (δεν ξέρω αν γνωρίζει το περιστατικό ο ιδιοκτήτης).

Οι διαδικασίες έχουν πάρει εμπρός και περιμένουμε.

Το θέμα είναι πόσο Μ@Λ@Κ@Σ και κυρίως ανεύθυνος μπορεί να είναι κάποιος.

Το δικό του όχημα δεν είχε πάθει τίποτα (εμφανισιακά τουλάχιστον) και έτσι και αλλιώς την δική του ζημιά η ασφαλιστική του θα την πλήρωνε.

Και για μια μαλακία (δεν άφησε ούτε τηλ ούτε τίποτα) βρίσκεται αντιμέτωπος με πιθανή μήνυση για τροχαίο με εγκατάλειψη, και από ότι με ενημέρωσαν όταν εκδικασθεί η υπόθεση εκτός από τα χρήματα που θα δώσει για την επισκευή της βλάβης θα δώσει και ένα σεβαστό ποσό ως αποζημίωση για διάφορα δικηγορίστικα συν έξοδα παράστασης. Και όλα αυτά για ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ (*και εγώ έχω χτυπήσει παρκαρισμένο και αφήνοντας τα στοιχεία όλα έγιναν καλώς, αναίμακτα και χωρίς κόστος).

Την άλλη φορά λοιπόν που κάποιος κάνει ζημιά σε παρκαρισμένο ας αφήσει ένα τηλ ένα κάτι ρε παιδί μου, γιατί μπορεί να πέσε σε κανά πιο στραβόξυλο από εμένα.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας ελπίζω να μην σας φανεί χρήσιμο αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις...
    Attached Images Attached Images
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

2. The Following 13 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

aristent (19-04-11), bill_m3 (19-04-11), dark knight (28-07-16), Dioskouroi (19-04-11), georgepap (21-04-11), Jimmakos (19-04-11), Konstantinos E60 (20-04-11), nikos1400 (19-04-11), Ptboul (20-04-11), stratos (19-04-11), z3 2.2 (20-04-11), zaharias (19-04-11)

Rides
    1

Προεπιλογή

Μα μονο και μονο που καταφερε να ακουμπησει το αμαξι του πατερα σου ενω ειχε τοσο χωρο,καταλαβαινουμε τι μακακας ειναι...

4. The Following 2 Users Say Thank You to Lambros46 For This Useful Post:

nikos1400 (19-04-11), oldcarskickass (19-04-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Κοίτα λάθη γίνονται και θα γίνονται.

Εγώ (και ο πατέρας) δεν μας εκνεύρισε τόσο η ζημιά, ειλικρινά, όσο το ότι μέσα σε πέντε λεπτά σηκώθηκε και έφυγε, και δεν άφησε σημείωμα τίποτα.

Rides
    1

Προεπιλογή

Ξέρεις πόσοι γέροι οδηγούν και δεν καταλαβαίνουν καν οτι χτήπησαν κάπου?

σου μιλάω εκ πείρας...

τι να τους πεις?

7. The Following 2 Users Say Thank You to Cobalt For This Useful Post:

oldcarskickass (19-04-11), z3 2.2 (20-04-11)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Απ'ότι κατάλαβα το Ε36 είναι του πατέρα σου σωστά?Έχει ξεκουμπώσει ο προφυλακτήρας πίσω και το ανέβασε στο πεζοδρόμιο?Μα με τί δύναμη το χτύπησε?

9. The Following User Says Thank You to giannis_compact For This Useful Post:

oldcarskickass (19-04-11)

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αφού τον βρήκες όλα οκ, θα σε αποζημιώσει η ασφαλιστική του και τελείωσες!

Έχω λιώσει με την πινακίδα!

11. The Following 2 Users Say Thank You to bill_m3 For This Useful Post:

oldcarskickass (19-04-11), zaharias (19-04-11)

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Καλά κάνεις φίλε oldcarskickass και το κυνηγάς το θέμα, γιατί από τι μία ποτέ δεν ξέρεις τι ζημιά σου προξένησε ο άλλος οδηγός και από την άλλη είναι θέμα ηθικής και χαρακτήρα. Γιατί και σου προξένησε κάποιες βλάβες στην περιουσία σου (Ε36), αλλά και δεν θα τις πληρώσει από την τσέπη του (ασφαλιστική), οπότε είναι διπλή η βλακεία...

Ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση, γιατί πίστεψε με, δεν είσαι ο μόνος που του έτυχε κάτι τέτοιο... Τουλάχιστον έπραξες σωστά και τράβηξες φωτογραφίες...

13. The Following User Says Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

Περιοχή
    Pakistan
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ειναι Γαιδουρι και ΠΟΛΥ ******ς
    Δεν ειναι δυνατον να μην εχεις παρει πρεφα τι εχεις κανει
    Εδω μιλαμε για καραμπολα και οχι για απλο ακουμπισμα

15. The Following 2 Users Say Thank You to 5555 For This Useful Post:

oldcarskickass (19-04-11), Ptboul (20-04-11)

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μπραβο παντως που κρατηθηκες και δεν εγινε κατι χειροτερο.

Να πω οτι ειναι καραγκιοζης?Λιγο θα ναι.. 1 χλμ χωρο εχει για να παρκαρει,δεν του φτανει και χτυπαει το αμαξι του πατερα σου που η ζημια φαινεται αρκετη + οτι εχει 1 ++ μετρο αποσταση απο το πεζοδρομιο..

Και κατι τετοιοι κυκλοφορουν ελευθερα..

Καλο ξεμπλεξιμο και τραβα την υποθεση οσο μπορεις..Αν προσπαθησει να σε ντουμπλαρει κλπ τραβα το στα ακρα.

17. The Following User Says Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Cobalt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξέρεις πόσοι γέροι οδηγούν και δεν καταλαβαίνουν καν οτι χτήπησαν κάπου?

σου μιλάω εκ πείρας...

τι να τους πεις?
    Είναι ένας από τους λόγους που δεν προχωρήσαμε αμέσως το θέμα με την αστυνομία και όχι με την ασφάλεια.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο giannis_compact Εμφάνιση μηνυμάτων
    Απ'ότι κατάλαβα το Ε36 είναι του πατέρα σου σωστά?Έχει ξεκουμπώσει ο προφυλακτήρας πίσω και το ανέβασε στο πεζοδρόμιο?Μα με τί δύναμη το χτύπησε?
    Ναι του πατέρα μου είναι.
    Μακάρι να ξεκούμπωσε μόνο ο προφυλακτήρας, αλλά για να ανέβει πάνω στο πεζοδρόμιο (με χειρόφρενο και ταχύτητα το Ε36) μάλλον θα έχει γίνει μεγαλύτερη ζημιά.

Δεν τον πειράζουμε μέχρι να γίνει η πραγματογνωμοσύνη.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bill987 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αφού τον βρήκες όλα οκ, θα σε αποζημιώσει η ασφαλιστική του και τελείωσες!

Έχω λιώσει με την πινακίδα!
    ΧΑΧΑΧ, είχα έμπνευση!!

Ναι και το καλό είναι ότι είναι ασφαλισμένος, βέβαια πρέπει να δεχτεί ότι προξένησε την ζημιά, για να αποζημιωθούμε από την ασφαλιστική του, αλλιώς τα παίρνουμε από την δική μας (δεν έχει σχέση με την μεικτή, απλά κινείται μετά η ασφαλιστική μας νομικά εναντίον του ίδιου, και ΟΧΙ της ασφαλιστικής του, δλδ ΠΟΛΥ χειρότερα τα πράγματα για εκείνον).

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GiannisRob Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλά κάνεις φίλε oldcarskickass και το κυνηγάς το θέμα, γιατί από τι μία ποτέ δεν ξέρεις τι ζημιά σου προξένησε ο άλλος οδηγός και από την άλλη είναι θέμα ηθικής και χαρακτήρα. Γιατί και σου προξένησε κάποιες βλάβες στην περιουσία σου (Ε36), αλλά και δεν θα τις πληρώσει από την τσέπη του (ασφαλιστική), οπότε είναι διπλή η βλακεία...

Ευχαριστώ πάντως για την ενημέρωση, γιατί πίστεψε με, δεν είσαι ο μόνος που του έτυχε κάτι τέτοιο... Τουλάχιστον έπραξες σωστά και τράβηξες φωτογραφίες...
    Για ζημιά που δεν κάναμε εμείς δεν δίνω ούτε ένα ¤, νταβατζιλίκια πληρώνουμε κάθε μέρα, φτάνει πια.

Και να φανταστείς ότι έφυγε στο διάστημα που πήγα μέχρι πάνω να κατουρήσω!!Και σκεφτόμουν να κατουρήσω πρώτα ή να βγάλω φωτογραφίες;;

Φαντάζεσαι;

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 5555 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειναι Γαιδουρι και ΠΟΛΥ ******ς
    Δεν ειναι δυνατον να μην εχεις παρει πρεφα τι εχεις κανει
    Εδω μιλαμε για καραμπολα και οχι για απλο ακουμπισμα
    Μακάρι να μην είναι ακριβό ρε γμτ και να ξεμπλέξουμε γρήγορα.

Το θέμα είναι ότι αύριο ο πατέρας έφευγε για διακοπές!!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπραβο παντως που κρατηθηκες και δεν εγινε κατι χειροτερο.

Να πω οτι ειναι καραγκιοζης?Λιγο θα ναι.. 1 χλμ χωρο εχει για να παρκαρει,δεν του φτανει και χτυπαει το αμαξι του πατερα σου που η ζημια φαινεται αρκετη + οτι εχει 1 ++ μετρο αποσταση απο το πεζοδρομιο..

Και κατι τετοιοι κυκλοφορουν ελευθερα..

Καλο ξεμπλεξιμο και τραβα την υποθεση οσο μπορεις..Αν προσπαθησει να σε ντουμπλαρει κλπ τραβα το στα ακρα.
    Δεν έχει πισωγυρίσματα. Θα πισωγύριζα ή θα είμασταν μαλακοί αν άφηνε κάποιο στοιχείο ή έστω αν έβγαινε να μιλήσει.

Γιατί 100% από κάπου ήταν και έβλεπε.

Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP