Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 46

Θέμα: Σε περίπτωση που είμαστε παρκαρισμένοι μας χτυπήσουν και φύγουν.

Rides
    0

Προεπιλογή

Μα στην τελική αυτό που με τρελαίνει περισσότερο είναι το ύφος της οι απειλές της το βρωμόστομά της και μάλιστα ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ότι μας ακούμπησε.

Λέει ότι η ζημιά προυπήρχε και ότι επειδή είναι παλιό θέλουμε λέει να το φτιάξουμε!!!!!!!!!

Δλδ θα τρελαθούμε τελείως.

Και στην τελική από την τσέπη της από τη στιγμή που είναι ασφαλισμένη ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ευρώ τσακιστό.

Αλλά διάλεξε τον δύσκολο δρόμο.

Επιλογή της και δικαίωμα της και με γεια της με χαρά της, από την άλλη είναι επιλογή και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας να κυνηγήσουμε το δικό μας ΕΝΝΟΜΟ συμφέρον.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

2. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

z3 2.2 (21-04-11)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Δε λες που κρατήθηκες και τελικά έβγαλες από πριν τις φωτογραφίες;;

Αυτό σε έσωσε.

Εμένα με εξοργίζει το κερατάς και δαρμένος.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

4. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

oldcarskickass (21-04-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Όχι φίλε μου κερατάς και δαρμένος είμαι προσωρινά.

Μιλώντας με το συντονιστικό της ασφαλιστικής και έχοντας παραδώσει τις φωτογραφίες (δεν είναι μόνο αυτές που πόσταρα) με διαβεβαίωσαν ότι είναι σίγουρη νίκη, αλλά θα αργήσει γιατί πάει δικαστήριο προσωπικά εναντίον της για:
    1)τροχαίο με εγκατάλειψη
    2)πρόκληση υλικών ζημιών

Επίσης η κυρία στον καιρό που θα πάρει να φτιαχτεί το όχημα θα πρέπει να μας πληρώσει ΟΛΑ τα έξοδα κίνησης (Λεωφορεία, μετρό, ταξί, ενοικιάσεις Ι.Χ.) + τα δικαστικά έξοδα.

Δλδ είναι η βλάβη και ακόμα 4 - 5000¤, και αυτό γιατί δεν θέλει να κάνει δήλωση για ατύχημα που προκάλεσε είτε αυτή είτε το όχημα ασφαλισμένο στο όνομά της.

Who's the loser now?

6. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

Jimmakos (21-04-11)

Περιοχή
    κρητη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Φιλε μου κατι τετοια τομαρια πρεπει να τιμωρουνται!!!!!!!πω πω πραγματικα νευριασα
    με τη καφριλα του!!!

8. The Following User Says Thank You to georgepap For This Useful Post:

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Mίλησα σήμερα με την κυρία που το οδηγούσε.

Πρέπει να έχει γαλάζιο αίμα και να έχει πέσει από τα @@ κάποιου πολύ μεγάλου (μ@λ@κ@ προφανώς).

Όντως παραδέχτηκε ότι ήταν στα μέρη μου, ότι όντως είχε παρκάρει εκεί, όντως ήταν ένα << παλιό >> αμάξι το οποίο ακούμπησε το δικό μας.

Μέχρι εκεί.

Συνεχίζοντας μου λέει ότι εντάξει ένα παλιό αμάξι ήταν και ότι δεν πρόκειται ούτε εκείνη ούτε η ασφαλιστική της να πληρώσει υποτιθέμενες ζημιές παλιού οχήματος, επειδή εμείς θέλουμε να το φτιάξουμε!!! (με τη συζήτηση υπονόησε ότι το χτυπήσαμε εμείς βρήκαμε τα στοιχεία της και της κάναμε δήλωση)

Της λέω ότι δεν πρόκειται να πληρώσω ούτε cents για ζημιά την οποία δεν προκάλεσα εγώ και ότι θα προβώ σε όλα τα νόμιμα. (ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).Πάντα σε ήρεμο και πολιτισμένο τόνο, τόσο ήρεμο που άρχισε να εκνευρίζεται, πραγματικά μιλάω.

Μπροστά λοιπόν παίρνει η εξής διαδικασία.

Παίρνουμε πραγματογνώμονα δικό μας (από τη δική μας ασφάλεια) βγάζει φωτό, πάμε το κάνουμε και πληρωνόμαστε από την δική μας ασφαλιστική.

Στη συνέχεια πάμε στο Α.Τ. και υποβάλλουμε μήνυση για τροχαίο με εγκατάλειψη και ό,τι άλλο μπορούμε χρησιμοποιώντας για τα δικαστικά έξοδα την νομική προστασία, η οποία με κάποια διαδικασία (λογικά πληρεξούσιο, ο ασφαλιστής μου τα εξήγησε αλλά δεν πολύ κατάλαβα) μας εκπροσωπεί και εκπροσωπεί και τον ευατό της εναντίον ΕΚΕΙΝΗΣ (όχι πλέον της ασφαλιστικής της) για τα χρήματα και ότι άλλο.

Τι να πω ρε φούστη μου, αλλά καλά έλεγε ο πατέρας μου εξ αρχής ότι είναι γυναίκα, και εγώ ο ορθολογιστής, ο σύγχρονος, ο μοντέρνος ο ο ο του έλεγα όχι μωρέ μη βάζεις το χέρι σου στη φωτιά, θα βρούμε άκρη απλά δε το πήρε χαμπάρι, και μετά έβγαινε ο νταλικέρης από το στόμα του πατέρα, κάναμε πρόωρο πάσχα λόγω ψαλμών, αλλά κατάφερα να τον ηρεμήσω και να του εξηγήσω για την αγιοσύνη του κυρίου και τα λοιπά, και ο ΒΛΑΚΑΣ τα κατάφερα.

Ασάλιωτη θα πάει η κυρία γιατί είναι απλά ανεγκέφαλη, δεν την προσέβαλα στιγμή, δεν υπονόησα τίποτα και ποτέ απλά τις ανέφερα τα γεγονότα. Αλλά η κυρία μάλλον ήταν από το Μόντε Κάρλο και ήρθε εδώ για ένα cup of tea, το οποίο cup of tea θα γίνει τελικά το two girls one cup το κάγκελο
    Φίλε μου, γνώμη μου είναι πως καλά κάνεις και το τραβάς το θέμα. Όχι τόσο για την οικονομική πλευρά του θέματος, όσο για τη νοοτροπία της άλλης οδηγού.

Είναι απαράδεκτο, κατά τη γνώμη μου, να απαξιώνει με αυτό τον τρόπο την περιουσία του πατέρα σου, το αυτοκίνητο του. Ξόδεψε τα χρήματα του να το αγοράσει και να το συντηρήσει, και είναι δικαίωμα του να θέλει να είναι άψογο, ακόμα και αν είναι 20 ετών. Είναι, θεωρώ, ξεκάθαρο, πως η άλλη οδηγός προκάλεσε φθορές στο αυτοκίνητο του πατέρα σου, τις οποίες ναι μεν δέχεται, αλλά δεν θέλει να αποζημιώσει.

Είναι θέμα νοοτροπίας και όχι τσιγκουνιάς. Δεν σέβεται εσένα που σου μίλησε με αυτά τα επιχειρήματα, ούτε τον πατέρα σου που του αρνήται την αποζημίωση. Επομένως καλά κάνεις και το τραβάς το ζήτημα.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι, και κυρίως, καλά ξεμπερδέματα.

10. The Following User Says Thank You to GiannisRob For This Useful Post:

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ακόμα μία άποψη :

εύκολα μπορείς να βρεις τον ασφαλιστή της (μέσω της ασφαλιστικής σου), να τον ενημερώσεις για το θέμα (αυτός θα καταλάβει ότι πρόκειται να γίνει μεγάλη ζημιά εις βάρος της...) και να την ενημερώσει για να πληρώσει τη ζημιά ΑΜΕΣΑ και να λήξει το θέμα.....

Γρήγορα να είναι όλα καλά φίλε !

12. The Following User Says Thank You to 120ie87 For This Useful Post:

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 120ie87 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακόμα μία άποψη :

εύκολα μπορείς να βρεις τον ασφαλιστή της (μέσω της ασφαλιστικής σου), να τον ενημερώσεις για το θέμα (αυτός θα καταλάβει ότι πρόκειται να γίνει μεγάλη ζημιά εις βάρος της...) και να την ενημερώσει για να πληρώσει τη ζημιά ΑΜΕΣΑ και να λήξει το θέμα.....

Γρήγορα να είναι όλα καλά φίλε !
    Μα το έκανα ήδη και το θέμα είναι ότι η κυρία διάλεξε ΑΠΛΑ τον χειρότερο για εκείνη τρόπο.

Να αρνηθεί να υποβάλλει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ δήλωση, είτε ότι δέχεται ότι έκανε ζημιά είτε ότι ΔΕΝ την έκανε.

Αυτό μας οδηγεί αναγκαστικά να προβούμε στην αστυνομία και να υποβάλλουμε μήνυση κατά της ιδίας.

Ο ασφαλιστής από την στιγμή που δεν θέλει η κυρία να εμπλέξει τις ασφαλιστικές δεν έχει ρόλο.

14. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

120ie87 (22-04-11)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Kαλα ξεμπερδεματα,γιατι οντως εχει μπερδευτει η κατασταση για μια ιδιοτροπια και εναν εγωϊσμο της εν λογο..... κυριας.....

Τελος παντων θα προσπαθησω να σου δειξω οτι υπαρχουν και χειροτερα και αντε βρες ποιος απ'ολους αυτους φταιει!!!!ο καπετανιος ειναι σιγουρα στη λιστα αλλα και οι αλλοι.....τι να πεις?.... "κατεβα να δεις μ@λ@κ@ τι εκανες?"

16. The Following 2 Users Say Thank You to aristent For This Useful Post:

120ie87 (22-04-11), oldcarskickass (22-04-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

ΧΑΧΑΧΑ Φίλερ το έβαλε ο τύπος!!!

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Υπαρχουν και χειροτερα!!! Συνεβη σε συγγενικο μου προσωπο! Σε επαρχιακο δρομο των Χανιων (χανια-ομαλος για οσους γνωριζουν) ανεβαινει ενα 4χ4 προς ομαλο και κατεβαινει ενα ΙΧ το οποιο βγαινει εκτος πορειας και χτυπαει το 4χ4 στο πλαι(toyota hilux tornado καινουριο) και απλα συνεχιζει την καθοδο του προς Χανια. Το 4χ4 κανει αναστροφη, και αρχιζει το κηνυγητο αφου εχει ενημερωσει και την αστυνομια απο το κινητο. Σταματανε και τα 2 οχηματα......
    απαντηση οδηγου ΙΧ "το ξερω εφταιγα, δεν εχω ασφαλεια, δεν εχω μια φυγε, δεν σε πληρωνω"!! Ευτυχως ηρθε η αστυνομια .....και γλυτωσε ο τυπος το νεκροταφειο! το νοσοκομειο παντως δεν το γλειτωσε (δοντια-μυτες-πλευρα)!!!
    Αστυνομια προς οδηγο 4χ4...."αν ο κυριος σας κανει μυνηση θα μεινετε κρατητηριο αποψε"
    Οδηγος 4χ4 "Κανενα προβλημα......Κι αυτος που θα ειναι ....μετα το νοσοκομειο κρατητηριο δεν θα ρθει???
    Οδηγος ΙΧ " οχι οχι δεν κανω καμια μηνυση ....καμια μηνυση!!!

Υπογραφουν και οι 2 εμπλεκωμενοι τα χαρτια του τροχαιου. Ο οδηγος του ΙΧ παραδεχεται το φταιξιμο αλλα ειναι ανασφαλιστο το οχημα του και τωρα εχει να κανει με την αστυνομια καθαρα και μονο. Ευτυχως το 4χ4 καλυφτηκε απο την ιδια του την ασφαλεια η οποια το καλυπτε για εμπλοκη σε τροχαιο με ανασφαλιστο οχημα. Ζημια 3500 ευρωπουλακια!!!

Ειναι αυτο που λεμε..................κι αν σου κατσει!!!!!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP