Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 46

Θέμα: Σε περίπτωση που είμαστε παρκαρισμένοι μας χτυπήσουν και φύγουν.

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λευτερη οπως ειπες λαθη γινονται και θα γινονται.
    Το θεμα ειναι να αναλαμβανουν και τις ευθυνες τους οι φταιχτες.

Μια φορα που χρειαστικε να "ζημιωσω" την ασφαλεια μου το εκανα και ενιωσα και πολυ περιφανος.
    Το περιστατικο ειχε ως εξης.Ειμαι με την μηχανη και βρεχει.Σταματαω να παρω τσιγαρα απο ενα περιπτερο και βαζοντας το ποδι κατω γλυστραει (τι πριεργο ε?) και μου γερνει η μηχανη.
    Οι χειρολαβη για τον συνεπιβατη ακουμπησε στο μπροστινο φτερο ενος rover
    Του εκανα μια ωραιοτατη λακουβα η οποια σιγουρα δεν επισκευαζοταν.
    Πηγα στπ περιπτερο και πηρα χαρτι και εγραψα τα στοιχεια μου μαζι με ενα μεγαλο συγνωμη πανω-πανω.
    Πηγα σε μια καφετερια πιο κατω και ζητησα σακουλακι polybag για να βαλω το χαρτακι μεσα μιας που εβρεχε .
    Ενημερωσα τον περιπτερα για το συμβαν και του αφησα και το τηλεφωνο μου σε περιπτωση που κατι γινοταν με το χαρτακι,ωστε να το εδινε στον ανθρωπο που θα πηγαινε να παρει το αμαξι.....

Την επομενη μερα χτυπαει το κινητο μου απο αγνωστο νουμερο.
    Απανταω...."Παρακαλω?"
    και ακουω απο το βαθος κατι σαν χτυπηματα....
    Ηταν το τυπακι με το rover που βαραγε παλαμακια!!!!
    Δεν το πιστευε για το σκηνικο που ειχα στησει.
    και αντι να του ζηταω εγω συγνωμη μου ελεγε αυτος ευχαριστω!!!!

Συγνωμη για το οφ τοπικ αλλα νιωθω περιφανος πολιτης και γουσταρω
    και εγω που ειμαι σε ενα χωρο με τετοιους φιλους συμφορουμιτες

2. The Following 5 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

aristent (20-04-11), nikos-Mpacket (20-04-11), oldcarskickass (21-04-11), stratos (20-04-11), z3 2.2 (21-04-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    <<Εν τω μεταξύ από τα νεύρα μου και με 1 - 2 γνωστούς (ναναι καλά) έμαθα τα πάντα για τον εν λόγω κύριω, έμαθα μέχρι και τι όνομα θα δώσει στο αγέννητο παιδί του,>>
    Αρα δεν προκειται για κανεναν υπεργηρο κυριο που οι αισθησεις του και ο καταλογισμος του ειναι μειωμενα.
    Παντως την επομενη φορα που στο δρομο θα κρινουμε τον αλλο,γερο,νεο κλπ ας κανουμε λιγο και την αυτοκριτικη μας για το πως συμπεριφερομαστε εμεις...
    Ναι δεν είναι μεγάλος, κάτω από -άντα.

Μίλησα σήμερα με τον ασφαλιστή του.

Ευγενικός άνθρωπος, κύριος με όλη την σημασία της λέξεως και φοβερός επαγγελματίας.

Ο πελάτης του δεν τον έχει ενημερώσει για το συμβάν.

Θα μιλήσουν σήμερα και ο ασφαλιστής βάζει το χέρι του στην φωτιά καθότι λέει είναι προσωπικοί φίλοι, ότι θα κάνει δήλωση.

Μας προέτρεψε και εμάς να κάνουμε τα νόμιμα όσον αφορά τις ασφαλιστικές.

Και θα έχω νέα του μέσα στις μέρες, λόγω και των εορτών.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

Rides
    0

Προεπιλογή

* τα δεύτερα -άντα.

Rides
    0

Προεπιλογή

Mίλησα σήμερα με την κυρία που το οδηγούσε.

Πρέπει να έχει γαλάζιο αίμα και να έχει πέσει από τα @@ κάποιου πολύ μεγάλου (μ@λ@κ@ προφανώς).

Όντως παραδέχτηκε ότι ήταν στα μέρη μου, ότι όντως είχε παρκάρει εκεί, όντως ήταν ένα << παλιό >> αμάξι το οποίο ακούμπησε το δικό μας.

Μέχρι εκεί.

Συνεχίζοντας μου λέει ότι εντάξει ένα παλιό αμάξι ήταν και ότι δεν πρόκειται ούτε εκείνη ούτε η ασφαλιστική της να πληρώσει υποτιθέμενες ζημιές παλιού οχήματος, επειδή εμείς θέλουμε να το φτιάξουμε!!! (με τη συζήτηση υπονόησε ότι το χτυπήσαμε εμείς βρήκαμε τα στοιχεία της και της κάναμε δήλωση)

Της λέω ότι δεν πρόκειται να πληρώσω ούτε cents για ζημιά την οποία δεν προκάλεσα εγώ και ότι θα προβώ σε όλα τα νόμιμα. (ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ).Πάντα σε ήρεμο και πολιτισμένο τόνο, τόσο ήρεμο που άρχισε να εκνευρίζεται, πραγματικά μιλάω.

Μπροστά λοιπόν παίρνει η εξής διαδικασία.

Παίρνουμε πραγματογνώμονα δικό μας (από τη δική μας ασφάλεια) βγάζει φωτό, πάμε το κάνουμε και πληρωνόμαστε από την δική μας ασφαλιστική.

Στη συνέχεια πάμε στο Α.Τ. και υποβάλλουμε μήνυση για τροχαίο με εγκατάλειψη και ό,τι άλλο μπορούμε χρησιμοποιώντας για τα δικαστικά έξοδα την νομική προστασία, η οποία με κάποια διαδικασία (λογικά πληρεξούσιο, ο ασφαλιστής μου τα εξήγησε αλλά δεν πολύ κατάλαβα) μας εκπροσωπεί και εκπροσωπεί και τον ευατό της εναντίον ΕΚΕΙΝΗΣ (όχι πλέον της ασφαλιστικής της) για τα χρήματα και ότι άλλο.

Τι να πω ρε φούστη μου, αλλά καλά έλεγε ο πατέρας μου εξ αρχής ότι είναι γυναίκα, και εγώ ο ορθολογιστής, ο σύγχρονος, ο μοντέρνος ο ο ο του έλεγα όχι μωρέ μη βάζεις το χέρι σου στη φωτιά, θα βρούμε άκρη απλά δε το πήρε χαμπάρι, και μετά έβγαινε ο νταλικέρης από το στόμα του πατέρα, κάναμε πρόωρο πάσχα λόγω ψαλμών, αλλά κατάφερα να τον ηρεμήσω και να του εξηγήσω για την αγιοσύνη του κυρίου και τα λοιπά, και ο ΒΛΑΚΑΣ τα κατάφερα.

Ασάλιωτη θα πάει η κυρία γιατί είναι απλά ανεγκέφαλη, δεν την προσέβαλα στιγμή, δεν υπονόησα τίποτα και ποτέ απλά τις ανέφερα τα γεγονότα. Αλλά η κυρία μάλλον ήταν από το Μόντε Κάρλο και ήρθε εδώ για ένα cup of tea, το οποίο cup of tea θα γίνει τελικά το two girls one cup το κάγκελο

6. The Following 7 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

bill_m3 (21-04-11), Dioskouroi (22-04-11), GiannisRob (21-04-11), Jimmakos (21-04-11), Ptboul (21-04-11), stratos (21-04-11), z3 2.2 (21-04-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Τι να πω........ Αντί να τα βρείτε πολιτισμένα κάθεται και κάνει ολόκληρη μανούρα η θείτσα!

Καλά ξεμπερδέματα εύχομαι φίλε μου!

8. The Following User Says Thank You to Jimmakos For This Useful Post:

oldcarskickass (21-04-11)

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ασάλιωτη θα πάει η κυρία γιατί είναι απλά ανεγκέφαλη, δεν την προσέβαλα στιγμή, δεν υπονόησα τίποτα και ποτέ απλά τις ανέφερα τα γεγονότα. Αλλά η κυρία μάλλον ήταν από το Μόντε Κάρλο και ήρθε εδώ για ένα cup of tea, το οποίο cup of tea θα γίνει τελικά το two girls one cup το κάγκελο
    Επειδή το θράσος του κόσμου τα τελευταία χρόνια είναι απύθμενο, της αξίζει η μανούρα.

Καλό ξεμπέρδεμα.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

10. The Following User Says Thank You to Ptboul For This Useful Post:

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Καλα ξεμπερδαματα τωρα φιλε μου..

Στην δικια μου περιπτωση η θειητσα παραβιασε στοπ,με σουταρε ελαφρως και οσο ηταν παρων η αστυνομια ευγενικη,να τα βρουμε κλπ και οταν εφυγε η αστυνομια πηγε να βγει και απο πανω..Οχι οτι φταιω,οχι οτι το εκανα επιτηδες για να με πληρωσει γιατι ειναι παλιο το αμαξι και χιλια δυο..

Με το ζορι κρατηθηκα για μην στολισω και αυτην και την γρια μανα της.. Χωρια που δεν αναγνωριζε το λαθος της και ηθελε να το παμε δικαστικα..

Ειναι να μην μπλεξει με λακαμαδες ανθρωπους..

12. The Following User Says Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Smile

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα.

Εχθές γυρνώντας το απόγευμα προς το σπίτι παρατηρώ ότι στη θέση που βάζω το δικό μου έχει παρκάρει ένα άλλο Ι.Χ..

Το οποίο μάλιστα έχει ακουμπήσει το αμάξι του πατέρα μου και συν τοις άλλοις του έχει κάνει και ζημιά (λίγο ή πολύ δεν έχει σημασία, και δεν γνωρίζω ακόμα, αλλά η ζημιά είναι ζημιά).

Βγαίνω από το αμάξι παίρνω τηλ τον πατέρα ο οποίος ήταν στο σπίτι και δεν είχε αντιληφθεί τίποτα, τον ρωτάω αν τον ξέρει, μου λέει όχι.

Κατευθείαν βγάζω φωτογραφίες.

Πάω να ανέβω επάνω να βρω το τηλ του ασφαλιστή ξανακατεβαίνω και βλέπω ότι το άλλο όχημα έχει ΕΥΘΑΡΣΩΣ φύγει (δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε ότι ΜΟΝΟ τυφλός δεν θα καταλάβαινε ότι έχει κάνει ζημιά).

Παίρνω λοιπόν τηλ να έρθει η αστυνομία να καταγράψει το περιστατικό. Αφού τους είπα τι έγινε και ότι δεν υπήρχαν τραυματίες λογικά μπήκα σε δεύτερη μοίρα και δεν ήρθαν ποτέ (δεν πειράζει ας πιάσουν κανά εγκληματία και ας αφήσουν τα υπόλοιπα, το εννοώ).

Η ασφαλιστική ενημερώθηκε και από την στιγμή που ο άλλος εγκατέλειψε την σκηνή θα έρθει να εκτιμήσει τις δικές μου βλάβες.

Στο τοπικό Α.Τ. που πήγα σα μάρτυρας δεν μπορούσα να καταθέσω μήνυση προσωπικά εγω (το όχημα στο όνομα του πατέρα) γιατί λένε δεν υπάρχει έννομο συμφέρον. Αυτό πρέπει να το κάνει ο πατέρας μου σε περίπτωση που δεν κάνει ο άλλος δήλωση στην ασφαλιστική του. Το αδίκημα που πλέον διέπραξε ο κύριος είναι ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ κύριοι, από ότι είπαν οι αστυνομικοί στο Α.Τ. και την τροχαία που πήγα.

Εν τω μεταξύ από τα νεύρα μου και με 1 - 2 γνωστούς (ναναι καλά) έμαθα τα πάντα για τον εν λόγω κύριω, έμαθα μέχρι και τι όνομα θα δώσει στο αγέννητο παιδί του, για τηλέφωνα και διευθύνσεις δεν το συζητάμε, αυτά τα ήξερα από όταν έβγαλα τις φωτογραφίες

Επειδή λέμε πάσχα είναι μην κάνουμε μήνυση ας το πάμε με την ασφαλιστική.

Βρίσκω τα στοιχεία του ασφαλιστή του και περιμένω απάντηση (δεν ξέρω αν γνωρίζει το περιστατικό ο ιδιοκτήτης).

Οι διαδικασίες έχουν πάρει εμπρός και περιμένουμε.

Το θέμα είναι πόσο Μ@Λ@Κ@Σ και κυρίως ανεύθυνος μπορεί να είναι κάποιος.

Το δικό του όχημα δεν είχε πάθει τίποτα (εμφανισιακά τουλάχιστον) και έτσι και αλλιώς την δική του ζημιά η ασφαλιστική του θα την πλήρωνε.

Και για μια μαλακία (δεν άφησε ούτε τηλ ούτε τίποτα) βρίσκεται αντιμέτωπος με πιθανή μήνυση για τροχαίο με εγκατάλειψη, και από ότι με ενημέρωσαν όταν εκδικασθεί η υπόθεση εκτός από τα χρήματα που θα δώσει για την επισκευή της βλάβης θα δώσει και ένα σεβαστό ποσό ως αποζημίωση για διάφορα δικηγορίστικα συν έξοδα παράστασης. Και όλα αυτά για ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ (*και εγώ έχω χτυπήσει παρκαρισμένο και αφήνοντας τα στοιχεία όλα έγιναν καλώς, αναίμακτα και χωρίς κόστος).

Την άλλη φορά λοιπόν που κάποιος κάνει ζημιά σε παρκαρισμένο ας αφήσει ένα τηλ ένα κάτι ρε παιδί μου, γιατί μπορεί να πέσε σε κανά πιο στραβόξυλο από εμένα.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας ελπίζω να μην σας φανεί χρήσιμο αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις...

.
    .
    .
    "παρατηρώ ότι στη θέση που βάζω το δικό μου έχει παρκάρει ένα άλλο ΙΧ..."

Φίλε μου, όταν λες στη θέση που βάζεις το δικό σου, μιλάμε για:
    Α. ιδιωτική θέση parking/γκαράζ
    Β. θέση έξω από το σπίτι στην οποια βάζεις κάποιο τελάρο/κουβά/καρέκλα
    Γ. θέση έξω από το σπίτι για την οποία έχεις κοινοποιήσει στη γειτονιά ότι "είναι δική σου" έτσι ώστε να μην παρκάρει κανείς άλλος?
    Δ. απλά συνήθως εκεί παρκάρεις όταν τυχαίνει να υπάρχει χώρος.....

Το γράφω επειδή φάνηκε να θεωρείς από τον τρόπο που έγραψες ότι η θέση για παρκάρισμα έξω από το σπίτι σου, σου ανήκει............. δεν πιστεύω βέβαια ότι ανήκεις σε αυτή την κατηγορία.....
    ...εκτός βέβαια και αν μιλάμε για την είσοδο του ιδιωτικού σου γκαράζ.....

Εύχομαι όλα να πάνε καλά τελικά και το αυτοκίνητο σύντομα να είναι όπως πριν !!!!

Καλή Ανάσταση σε όλους!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 21-04-11 στις 11:57

14. The Following User Says Thank You to 120ie87 For This Useful Post:

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 120ie87 Εμφάνιση μηνυμάτων
    .
    .
    .
    "παρατηρώ ότι στη θέση που βάζω το δικό μου έχει παρκάρει ένα άλλο ΙΧ..."

Φίλε μου, όταν λες στη θέση που βάζεις το δικό σου, μιλάμε για:
    Α. ιδιωτική θέση parking/γκαράζ
    Β. θέση έξω από το σπίτι στην οποια βάζεις κάποιο τελάρο/κουβά/καρέκλα
    Γ. θέση έξω από το σπίτι για την οποία έχεις κοινοποιήσει στη γειτονιά ότι "είναι δική σου" έτσι ώστε να μην παρκάρει κανείς άλλος?
    Δ. απλά συνήθως εκεί παρκάρεις όταν τυχαίνει να υπάρχει χώρος.....

Το γράφω επειδή φάνηκε να θεωρείς από τον τρόπο που έγραψες ότι η θέση για παρκάρισμα έξω από το σπίτι σου, σου ανήκει............. δεν πιστεύω βέβαια ότι ανήκεις σε αυτή την κατηγορία.....
    ...εκτός βέβαια και αν μιλάμε για την είσοδο του ιδιωτικού σου γκαράζ.....

Εύχομαι όλα να πάνε καλά τελικά και το αυτοκίνητο σύντομα να είναι όπως πριν !!!!

Καλή Ανάσταση σε όλους!
    Όχι σε καμία περίπτωση δε θεώρησα τσιφλίκι μου το μέρος που βάζω συνήθως το αμάξι μου.

Και δεν με πείραξε ΚΑΘΟΛΟΥ μα ΚΑΘΟΛΟΥ αυτό, απλά εκεί τυχαίνει να το βάζω συνήθως αν είναι εύκαιρο.

Πήγαινα να παρκάρω στη συνηθισμένη μου θέση είδα το αμάξι και πήγα να το παρκάρω αλλού. Περνώντας από εκεί (καθόλου ενοχλημένος για την κατάληψη της θέσης (όχι ΜΟΥ)) είδα ότι είναι ακουμπημένο στο δικό μας και έχει προκαλέσει ζημιά.

Αλλά είναι άλλο τελείως θέμα η κατάληψη μιας τυχαίας θέσης πάρκινγκ και άλλο το να χτυπήσει κάποιος το δικό μας Ι.Χ. χωρίς να φταίμε.

Το όλο θέμα γίνεται για την ζημιά.

16. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

120ie87 (21-04-11)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σκιστης τα πεταλα της θειτσας για να καταλαβει την επομενη φορα να σεβεται την περιουσια του αλλου ειτε ειναι παλιο το αμαξι ειτε ειναι καινουργιο μπας και βαλει ποτε μυαλο.

18. The Following 2 Users Say Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

oldcarskickass (21-04-11), Ptboul (21-04-11)

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτηΠρώτη 12345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP