Δεκτη η άποψη σου.Είναι όμως οδηγάρα και επαγγελματιάς κασκαντερ.
Και εγώ προτιμώ να βλέπω πολιτικά σε ντριφτ.
Δεν συμφωνώ με ντριφτ σε δημόσιο δρόμο και κίνηση,αλλά είναι πολυ καλύτερο αυτό το βίντεο κατά τη γνώμη μου.
Δεκτη η άποψη σου.Είναι όμως οδηγάρα και επαγγελματιάς κασκαντερ.
Και εγώ προτιμώ να βλέπω πολιτικά σε ντριφτ.
Δεν συμφωνώ με ντριφτ σε δημόσιο δρόμο και κίνηση,αλλά είναι πολυ καλύτερο αυτό το βίντεο κατά τη γνώμη μου.
UP YOURS!
Και σε αυτο το βιντεο το ιδιο πραγμα κανουν,βαζουν μια δευτερα απλα και το αμαξι τα κανει ολα μονο του.Ασε που στο σημειο που εχουν παει η ασφαλτος ειναι η πιο γλυστερη που εχω συναντησει ποτε μου.
Κατα τα αλλα το βιντεακι ειναι μια χαρα και ο Πατελος οπως πρεπει.Οσοι εχουν εμπειρια συνοδηγου με τον πατελο ξερουν τι μπορει να κανει...
Ασε μας μωρε με τον κουλό τον παντελη...![]()
nop δημοσιογραφικο ειναι το αμαξι..
το ενα βιντεο ειναι του velocity.gr και το αλλο του XL μονο απο κει καταλαβαινουμε την διαφορα target group αρα και την συνολικη εικονα του βιντεο...
υ.γ.1 στο βιντεο του XL τα Μ δεν ειναι δημοσιογραφικα και δεν οδηγουνται απο δημοσιογραφους, τα οδηγανε οι ιδιοι οι κάτοχοί τους με οτι σημαινει κατι τετοιο ως προς την ενοια της ευθύνης, (μαλιστα ο ενας ειναι πολυ γνωστο κοντρο-bmwδο όνομα)
υ.γ.2 το velocity.gr ηταν μια αποπειρα μιας ομαδας συντακτων αυτοκινητου με πρωτοστατη τον Πατελο για ενα ιντερνετικο περιοδικο (τυπου Drive, 4T, evo etc.) , ειχε πολυ ωραιες παρουσιες, ειχαν πεσει πολλα λεφτα για να στηθει, ειχε πολυ ωραια βιντεο τα περισσοτερα των οποιων ηταν μικρες ιστοριες (ξεχωριζε για μενα το βιντεο που χαν κανει με το Mini JCW) σε σχεδον παραλληλο χρονικο διαστημα ξεκινησε και το mycar.gr απο ομαδα συντακτων του Power κυριως, συμπεριλαμβανομενου και του γραφων δεν ειχαμε κανενα στηριγμα απο τον ομιλο ειτε σε εξοπλισμο κ ειτε στις ωρες εργασιας που προσθετονταν στον τοτε ογκο εργασιας, παρ'ολα αυτα ηταν η καλυτερη παρενθεση στο ταξιδι μου που εκανα απο την optionpress, 2 χρονια μετα και τα 2 αυτα portal ειναι κλειστα, μαλλον στην ελλαδα ειμαστε λιγο πισω και σε αυτον τον τομεα...
Αυτο ειναι το Καπανδριτη γιατρε!..Ωραια το πανε παρεπιπτοντως και στο μεγαλυτερο κομματι εχουν 2α και σε καποιες 3η...Αλλα δεν κανουν κατι ιδιαιτερο,ο δρομος ειναι σαπουνι εκει και η μιση μου παρεα,συμπεριλαμβανομενου του εαυτου μου ανεβαινουμε με τον ιδιο τροπο,με τα μισα αλογα....
Μονο οταν θα καταλαβεις που παει..Λες δεν γ@μιεται,ειναι το ταξιδι που μετραει....