Σελίδα 4 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 100

Θέμα: E92 M3 [ελάχιστα] με το πλάϊ

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

χωρις να αμφισβητω τον πατελο..τον οποιο ομως δεν γνωριζω προσωπικα ουτε εχω δει για να μπορω να κρινω απο κοντα και το κανουμε παντες για την καμερα δεν μου λεει κατι..ειναι το μονο ευκολο πιστεψε με...με λιγο κοψε ραψε ολοι χεραδες γινονται..και το λεω γενικα..οχι για τον πατελο απαραιτητα...

το βιντεο ειναι αρκετα συμπαθητικο..και δεδομενων των συνθηκων...αλλα μεχρι εκει..ας μην ξεχναμε οτι εχει βαλει μια 2α και παει με 420 αλογα..δεν ειναι τιποτα φοβερο..οπως ελεγε και ενας φιλος driftas ανεβασε μια πανω (ταχυτητα) να σε δω!!!και θα συμφωνησω με το strato οτι απο μεσα δεν μου αρεσει...

οσο για την κριτικη..οταν ανεβαζει καποιος ενα video λογικο ειναι να υπαρχει κριτικη...αν δεν θελει καποιος κριτικη να κρατησει τα video στο αρχειο του και να μην τα βαζει δημοσια...

2. The Following 4 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

Dr. Yamastura (17-04-11), kloukakis (17-04-11), paganis (17-04-11), stratos (17-04-11)

Περιοχή
    Φιλοθέη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δεν κάνουμε διαγωνισμό χεριών και ικανοτήτων...
    Τις ειρωνείες σε σχόλια συμφορουμιτών για κάποιες απόψεις τους δεν τις καταλαβαίνω..και ας ήταν ο Στράτος υπερβολικός ότι εγώ θα το πήγαινα καλύτερα.
    Όμως το συγκεκριμένο βίντεο δεν ήταν και κάτι ιδιαίτερο για να προσκυνάμε κιόλας...Αλλού μπορεί και είμαι σίγουρος, ότι κάνει παπαδες.
    Που να βγάζαμε και λεφτά από τα θετικά σχόλια...
    Άλλο αυτοκίνητο και στημένο αλλά φαίνεται το πράγμα...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dr. Yamastura : 17-04-11 στις 09:13
    UP YOURS!

4. The Following 2 Users Say Thank You to Dr. Yamastura For This Useful Post:

nik200 (17-04-11), stratos (17-04-11)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

εμενα γιατι δεν μου αρεσει το τοσο επαγγελματικο-εφεντζιδικο-κακγκουροντριφτ????
    οκ εχεις 600hp τουρμπισμενα σε καραστημενο αυτοκινητο και δεν ισιωνει πουθενα....βαρετο

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nik200 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ..οπως ελεγε και ενας φιλος driftas ανεβασε μια πανω (ταχυτητα) να σε δω!!!...
    καλο
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη z3 2.2 : 17-04-11 στις 09:23
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

6. The Following 3 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

nik200 (17-04-11), stratos (17-04-11), Thomelef (17-04-11)

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

οριστε video που εχω τραβηξει εγω προσωπικα..που ναι μεν ειναι πλατυς δρομος αλλα βρεγμενος γενικα και στεγνος σε καποια σημεια..που ειναι οτι χειροτερο για εναν οδηγο....και το αμαξι σκαρτα 190 αλογα....

8. The Following 2 Users Say Thank You to nik200 For This Useful Post:

stratos (17-04-11), TAZ118! (17-04-11)

Περιοχή
    Φιλοθέη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Δεκτη η άποψη σου.Είναι όμως οδηγάρα και επαγγελματιάς κασκαντερ.
    Και εγώ προτιμώ να βλέπω πολιτικά σε ντριφτ.
    Δεν συμφωνώ με ντριφτ σε δημόσιο δρόμο και κίνηση,αλλά είναι πολυ καλύτερο αυτό το βίντεο κατά τη γνώμη μου.
    UP YOURS!

Περιοχή
    Χανια
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dr. Yamastura Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν συμφωνώ με ντριφτ σε δημόσιο δρόμο και κίνηση,αλλά είναι πολυ καλύτερο αυτό το βίντεο κατά τη γνώμη μου.
    https://www.youtube.com/watch?v=7LbUr_kG-lk
    Και σε αυτο το βιντεο το ιδιο πραγμα κανουν,βαζουν μια δευτερα απλα και το αμαξι τα κανει ολα μονο του.Ασε που στο σημειο που εχουν παει η ασφαλτος ειναι η πιο γλυστερη που εχω συναντησει ποτε μου.

Κατα τα αλλα το βιντεακι ειναι μια χαρα και ο Πατελος οπως πρεπει.Οσοι εχουν εμπειρια συνοδηγου με τον πατελο ξερουν τι μπορει να κανει...

Περιοχή
    Αθηνα, Leeds
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MikeT328E36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Παντελης Πατελος εχει δειξει δειγματα ''γραφης'' χρονια τωρα στο χωρο με διαφορα οχηματα και αδιαμφισβητητη εμπειρια στη γρηγορη οδηγηση εντος κι εκτος πιστας.Θεωρειται σχεδον επαγγελματιας πλεον...Παντα η οδηγηση στο δρομο ειναι πιο συγκρατημενη,για ευνοητους λογους....Ασε που κρινοντας απ'το δρομο αυτον,ελαχιστοι μπορουν να πανε ενα κτηνος 420hp ετσι στη στεναδουρα αυτη,με τα γκρεμια και τα βραχια να χασκουν αριστερα-δεξια.
    Ασε μας μωρε με τον κουλό τον παντελη...

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πολυ σωστα Μike
    Μην ξεχναμε οτι σαφως δεν ειναι δικο του το αυτοκινητο (υποθετω)
    nop δημοσιογραφικο ειναι το αμαξι..

https://www.youtube.com/watch?v=7LbUr_kG-lk
    το ενα βιντεο ειναι του velocity.gr και το αλλο του XL μονο απο κει καταλαβαινουμε την διαφορα target group αρα και την συνολικη εικονα του βιντεο...

υ.γ.1 στο βιντεο του XL τα Μ δεν ειναι δημοσιογραφικα και δεν οδηγουνται απο δημοσιογραφους, τα οδηγανε οι ιδιοι οι κάτοχοί τους με οτι σημαινει κατι τετοιο ως προς την ενοια της ευθύνης, (μαλιστα ο ενας ειναι πολυ γνωστο κοντρο-bmwδο όνομα)

υ.γ.2 το velocity.gr ηταν μια αποπειρα μιας ομαδας συντακτων αυτοκινητου με πρωτοστατη τον Πατελο για ενα ιντερνετικο περιοδικο (τυπου Drive, 4T, evo etc.) , ειχε πολυ ωραιες παρουσιες, ειχαν πεσει πολλα λεφτα για να στηθει, ειχε πολυ ωραια βιντεο τα περισσοτερα των οποιων ηταν μικρες ιστοριες (ξεχωριζε για μενα το βιντεο που χαν κανει με το Mini JCW) σε σχεδον παραλληλο χρονικο διαστημα ξεκινησε και το mycar.gr απο ομαδα συντακτων του Power κυριως, συμπεριλαμβανομενου και του γραφων δεν ειχαμε κανενα στηριγμα απο τον ομιλο ειτε σε εξοπλισμο κ ειτε στις ωρες εργασιας που προσθετονταν στον τοτε ογκο εργασιας, παρ'ολα αυτα ηταν η καλυτερη παρενθεση στο ταξιδι μου που εκανα απο την optionpress, 2 χρονια μετα και τα 2 αυτα portal ειναι κλειστα, μαλλον στην ελλαδα ειμαστε λιγο πισω και σε αυτον τον τομεα...

χίμαιρα, δεινὸν ἀποπνείουσα πυρὸς μένος αἰθομένοιο (Ιλιάς Ζ 182)

12. The Following 3 Users Say Thank You to Dioskouroi For This Useful Post:

manos (17-04-11), Monsta (17-04-11), PANOS-E60 (17-04-11)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή <<εν οίδα, ότι ουδέν οίδα>>

Εγώ δεν σου έφταιξα σε κάτι για να παραφράζεις με αυτόν τον τρόπο
    το username μου.

Ειλικρινά δεν αντιλήφθηκα ότι ο Στράτος αναφερόταν σε μέλος του φόρουμ και ζητώ συγγνώμη αν σε πρόσβαλα. Πρέπει να έχεις αλλάξει το username σου πρόσφατα, μιας και η υπογραφή σου είναι γνωστή.

Όσο για τους υπόλοιπους που αμφισβητούν τις ικανότητες ενός καταξιωμένου - εδώ και πολλά χρόνια - οδηγού, φυσικά και δε μου κάνουν εντύπωση τα αρνητικά τους σχόλια. Είναι η κλασσική νοοτροπία του έλληνα ξερόλα που ξέρει τα πάντα, έχει άποψη για όλα και για όλους και βέβαια δεν επιδέχεται ο ίδιος άλλη γνώμη. Εκείνος είναι ο καλυτερό-τερος . Η λάμψη της παντογνωσίας είναι εδώ δίπλα μας, ανάμεσά μας αγαπητοί μου φίλοι και μεις δεν το έχουμε εκτιμήσει δεόντως. Πραγματικά είναι κρίμα τέτοια αστείρευτη πηγή γνώσεων να πηγαίνει χαμένη. Ευχαριστούμε για το υπέροχο και εποικοδομητικό σας feedback κύριοι.

14. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

chief (17-04-11), Dioskouroi (17-04-11)

Περιοχή
    Φιλοθέη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mitsos_chania Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και σε αυτο το βιντεο το ιδιο πραγμα κανουν,βαζουν μια δευτερα απλα και το αμαξι τα κανει ολα μονο του.Ασε που στο σημειο που εχουν παει η ασφαλτος ειναι η πιο γλυστερη που εχω συναντησει ποτε μου.

Κατα τα αλλα το βιντεακι ειναι μια χαρα και ο Πατελος οπως πρεπει.Οσοι εχουν εμπειρια συνοδηγου με τον πατελο ξερουν τι μπορει να κανει...
    Η άσφαλτος είναι σαφώς πιο γλυστερή.Δεν συγκρίνω οδηγούς.
    Εγω τα βίντεο συνέκρινα και βάζουν και τρίτες,αν προσέξεις το βίντεο..
    UP YOURS!

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. ας πάρει ένας ένα μαμά Μ3, και ας πάει εκεί πάνω, όπου
    αν κρίνουμε απο τον ήχο των ελαστικών, ο δρόμος γαντζώνει καλά δυσκολεύοντας τον
    οδηγό να σπάσει την πρόσφυση...στο άλλο βίντεο έχουμε έναν επαγγελματία, με ένα
    τελείως ντριφτάδικο αγωνιστικό, με υδραυλικά χειρόφρενα, ζύγισμα για αυτή την δουλειά,
    διαφορικό 2 δρόμων με βήμα που τερματίζει την τελευταία ταχύτητα στα 170 χιλιόμετρα,
    σε ένα αμάξι 500φεύγα αλόγων(στμφωνώ απόλυτα με τον δημήτρη για το επαγγελματικό
    ντρίφτ. την ίδια άποψη έχω).
    απο την άλλη, έχουμε το παμπάλαιο βίντεο το xl, όπου δύο οδηγοί σκίζουν 2 Μ3 σε δρόμο
    σαπουνάδα, και πιστέψτε με, αν και το πάνε πάρα πολύ καλά, μπορώ να το πάω και καλύτερα,
    χωρίς να λέω καμμία υπερβολή, και ας έχω και smg...
    το κυριότερο απ'όλα, είναι πως ο οδηγός του Μ3, οδηγάει dkg το οποίο δυσκολεύει πάρα
    μα πάρα πολύ την κατάσταση για τέτοιου είδους οδήγηση.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

17. The Following 3 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

Leonidas_E39 (17-04-11), Monsta (17-04-11), Nick bmwlover (17-04-11)

Σελίδα 4 από 10 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP