Νίκο το μπλοκέ διαφορικό είναι μια σκέψη η οποία με έχει απομακρήνει αρκετά η ιδέα οτι είναι κολλητή η κορώνα. Επαληθεύεις για δεύτερη φορά σήμερα μαζί με το συνεργείο μου που πηγα για λάδια οτι ταιριάζει η καβούκα του προ 04/2007 μοντέλου με την βιδωτή κορώνα. Θα χαιρόμασταν πολύ να μοιραζόσουν σε κάποιο thread τις επεμβάσεις που έκανες στο διαφορικό και τα ωφέλη που είχες μαζί με το συνολικό κόστος εγκατάστασης.
Αναφέρεις για την αίσθηση σε 1η και 2α. Απο πρώτη δεν ανοίγω, απο δευτέρα σε καλή άσφαλτο και όχι με τα τελειωμένα ελαστικά που έχω δεν σπινιάρει καθόλου και απλά εκτοξεύεται. Απο εκεί και πάνω στην ευθεία τι ώφελος έχει το διαφορικό? Ενα καινούριο thread θα βοήθαγε σε αυτό.
Στόχος για την βελτίωση με τις τουρμπίνες δεν αποτελεί μόνο η hp - λαγνεία. Αλλά το παρακάτω διάγραμμα:
Μετά τις 5400 rpm θέλω η ροπη και η δύναμη να μην πέφτει καθολου, σε συνδιασμό με ανέβασμα της καμπύλης προς τα πάνω, στα 500-510 στρόφαλο αλλά να κρατά την δύναμη.
Εχτές έγινε η παραγγελία της αντλίας μεθανόλης και του μπέκ. Το project θα καθηστερήσει λίγο γιατί έχω ένα άλλο πρόβλημα στην μέση:
![]()

Απάντηση με παράθεση