Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 85

Θέμα: Στόχος: 500 whp

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να πω και εγω την αποψη μου καλοπροαιρετα παντα βασισμενος σε αυτοκινητα που εχω μπει μεχρι στιγμης. (Η εμπειρια μου παρεπιπτοντως ειναι πολυ μικρη ιδιως σε δυνατα αυτοκινητα)

Θεωρω την δυναμη των αλογων αυτων εξωπραγματικη και ο λογος που το λεω ειναι οτι το ποιο δυνατο αμαξι που εχω μπει μεχρι στιγμης ειναι το Μ3 του Θωμα (thomelef), το αμαξι του ειναι καραμαμα και στην ολιγολεπτη βολτα που μου εκανε σε εναν απο τους σαββατιατικους καφεδες που πεινουμε μπορω να πω οτι στο καθισμα του συνοδηγου πρεπει να εχει ακομα καφε κηλιδες (συγγνωμη Θωμα) και ολα αυτα χωρις να πιεσει ο θωμας ιδιαιτερα το αμαξι του.

Με βαση τα λίγα αυτα δεδομενα που εχω σαν εμπειριες απο γρηγορα αυτοκινητα εγω προσωπικα θα αφηνα το αμαξι ετσι οπως ειναι η στην χειροτερη επειδη ειναι το γκαζι γλυκο θα εμενα σε ενα ΦΠΕ μονο και μονο για να ειμαι ενα κλικ πανω απο τα λοιπα 35αρια .

Εντελως φιλικα ενας ξενος 35αρης που εχει περασει απο αυτο το σταδιο της ηλικιας σου,που το αμαξι που καταφερα να αγορασω τοτε ηταν ενα Ματιζακι που μου χαρισε στα 11 χρονια διαβιωσης 1,065,000 απροβληματιστα χιλιομετρα;.

2. The Following User Says Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

PATSIMINI (06-04-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP