Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 51 έως 60 από 85

Θέμα: Στόχος: 500 whp

Περιοχή
    Μανδρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στρατο αυτο που θελεις να κανεις να κανεις ειναι για μενα απολυτος φυσιολογικο και αρκετα αξιοπιστο θα ελεγα μεχρι αυτα τα αλογα που θελεις να φτασεις!!!εξαλου το ξερεις και εσυ ο ιδιος!!!το μοτερ του Ν54 ειναι ντουβαρι δεν περνει χαμπαρι απο τιποτα.....αλλα περνει χαμπαρι απο λαθος προγραμματισμο.στην απενανη οχθη του ατλαντικου το μοτερ(στοκ) μας αντεχει αποδεδειγμενα μεχρι και τα 550ps τροχο!για μενα κανε τα επομενα βηματα που προτεινες αφοβα!!διαβασα σχεδον ολο το ποστ και λετε καποιοι για την τρομπα βενζινης!ακομα κανεις δεν ξερει να μας πει επιβεβαιωμενα μεχρι πια ειναι η παροχη της!!το προβλημα που εχουμε δεν ειναι στην παροχη αλλα σε εναν σκατο αισθητηρα που δεν μπορουμε να ανεβασουμε πανω απο 1,5bar πιεση!!

ps.πριν κανεις οποιαδηποτε κινηση πρωτα βαλε ενα καλο set συμπλεκτη!!!
    ps.την γνωμη μου για τον προγραμματισμο την ξερεις(μονο ρεφλας) οποτε πρεπει να προσεξεις παρα πολυ τι θα κανεις για θα μπεις πλεον σε "ξενα" χωραφια!
    ps.Στρατο μου εσαι και εσυ κοντρακιας μην το ξεχνας αυτο..........
    ps.τα υπολοιπα απο κοντα για καφε
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KOSTADAS : 05-04-11 στις 07:40

2. The Following 3 Users Say Thank You to KOSTADAS For This Useful Post:

Karizma Z4 (05-04-11), Panos 316T (11-04-11), stratos (05-04-11)

Περιοχή
    Salonica City
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν σε μαλώνουμε βρεεεεεεεεεεεεε μαζί σου είμαστε. Απλά λέμε τις απόψεις μας. Όσο για τα λάστιχα με 550 ότι και να βάλεις ξέρεις ότι θα το εξατμίσεις. Άρα τι να συζητάμε

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο yodas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν σε μαλώνουμε βρεεεεεεεεεεεεε μαζί σου είμαστε. Απλά λέμε τις απόψεις μας.
    ναι ρε. όπως το λέει ο γιώργης είναι ρε στράτο. αν γράψαμε κάτι, είναι για το
    δικό σου καλό, και στο λέμε γιατί είσαι φίλος μας. όπως και να'χει, εύχομαι και
    εγώ όλα να σου έρθουν βολικά, και να το ολοκληρώσεις αυτό που θές να κάνεις.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    drift land
    Rides
    4

Προεπιλογή

strato εμεις μαζι σου ειμαστε..απλα λεμε και ασφαλεια πανω απο ολα..τι να το κανεις 500 αλογα αμαξι αμα χαροπαλευεις καθε φορα που πας βολτα???αυτο θα ναι το τρενακι του τρομου οχι bmw.....

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ελπίζω με το παραπάνω πόστ να ξεκαθάρησα λιγο την λανθασμένη εικόνα που πιθανον να έχετε σχηματίσει κάποιοι για εμένα και τον σκοπο που θελω να βελτιωσω το αυτοκινητο.
    στρατο φυσικα δεν σε μαλωνουμε οπως ειπαν παραπανω, ουτε την αδεια μας πρεπει να ζητησεις, ουτε θα σου πληρωσουμε εμεις τα σπασμενα.

εισαι ενηλικος και εχεις και γονεις, πραγμα που σημαινει οτι ουτε αυτο το ρολο πηραμε.

απλως ομως μονος σου δημοσιοποιησες καποια σχεδια και ζητησες αποψεις.
    αν αυτες οι αποψεις δεν σου αρεσουν -προφανως- δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα, ουτε ειναι κανεις υποχρεωμενος να σου δωσει την απαντηση που ισως θα ηθελες να ακουσεις.

οσο για το αν σχηματισαμε λανθασμενη εικονα, μαλλον αυτο δεν συμβαινει, αλλα προφανως εσυ προσπαθεις να μας πεισεις για κατι που δεν ισχυει.

φυσικα και θελεις και σου αρεσει να κοντραρεις, φυσικα και θελεις να φτιαξεις το αυτοκινητο για αυτο το σκοπο και μονο.
    καποιους θελεις να περασεις που τωρα δεν μπορεις.
    αυτο ειναι πασιφανεστατο.
    δεν εισαι ο οδηγος που προλαβες στα 24 χρονια σου να εξαντλησεις ενα πολυ καλο -και δυνατο- αυτοκινητο στον ελληνικο δρομο, ωστε να μη σου φτανουν τα 306 νορμαλ αλογα του και να ζητησεις κι αλλο.

ειναι δε σιγουροτατο οτι με την αυξημενη ιπποδυναμη θα εχεις ακομα μεγαλυτερη δυσκολια να ελεγξεις το αυτοκινητο, το οποιο θα γινει επισης σιγουρα χειροτερο απο πριν, παντου πλην της ευθειας.
    η οποια προφανως ειναι η μονη που σε ενδιαφερει (και δικαιωμα σου).

οσο για της καρΓιερες κλπ, μη μας τα λες αυτα εδω (μεταξυ "κατεργαρεων" ειλικρινεια που λεει το ρητο), αφου εχεις δειξει ουκ ολιγες φορες οτι σου αρεσει να ανακατευεσαι και με "σουγιαδες" και με υποτιθεμενα "δικαστηρια" και με διαφορους "αστερες" της ελληνικης κοντροσκηνης... (πραγμα επισης δικαιωμα σου.)

καλη επιτυχια στα εγχειρηματα σου λοιπον...
    κυριε δικαστα!

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στρατο οτι σε ικανοποιει να κανεις!!!
    Αφου ουτε δανεικα μας ζητας και δειχνεις αρκετα ωριμος να αποφασισεις μονος σου για το ΠΟΥ θελεις να φτασεις!!!

Εχω γιο 19 χρονων και οταν τον "φρεναρω"(οπως προσπαθησαν, με καλη παντα προθεση, οι συμφορουμιτες μας εσενα),το κανω γιατι πιστευω οτι ετσι τον προστατευω,....σε καμμια περιπτωση δε θελω το κακο του.

8. The Following User Says Thank You to aristent For This Useful Post:

merlin (05-04-11)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    στρατο φυσικα δεν σε μαλωνουμε οπως ειπαν παραπανω, ουτε την αδεια μας πρεπει να ζητησεις, ουτε θα σου πληρωσουμε εμεις τα σπασμενα.

εισαι ενηλικος και εχεις και γονεις, πραγμα που σημαινει οτι ουτε αυτο το ρολο πηραμε.

απλως ομως μονος σου δημοσιοποιησες καποια σχεδια και ζητησες αποψεις.
    αν αυτες οι αποψεις δεν σου αρεσουν -προφανως- δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα, ουτε ειναι κανεις υποχρεωμενος να σου δωσει την απαντηση που ισως θα ηθελες να ακουσεις.

οσο για το αν σχηματισαμε λανθασμενη εικονα, μαλλον αυτο δεν συμβαινει, αλλα προφανως εσυ προσπαθεις να μας πεισεις για κατι που δεν ισχυει.

φυσικα και θελεις και σου αρεσει να κοντραρεις, φυσικα και θελεις να φτιαξεις το αυτοκινητο για αυτο το σκοπο και μονο.
    καποιους θελεις να περασεις που τωρα δεν μπορεις.
    αυτο ειναι πασιφανεστατο.
    δεν εισαι ο οδηγος που προλαβες στα 24 χρονια σου να εξαντλησεις ενα πολυ καλο -και δυνατο- αυτοκινητο στον ελληνικο δρομο, ωστε να μη σου φτανουν τα 306 νορμαλ αλογα του και να ζητησεις κι αλλο.

ειναι δε σιγουροτατο οτι με την αυξημενη ιπποδυναμη θα εχεις ακομα μεγαλυτερη δυσκολια να ελεγξεις το αυτοκινητο, το οποιο θα γινει επισης σιγουρα χειροτερο απο πριν, παντου πλην της ευθειας.
    η οποια προφανως ειναι η μονη που σε ενδιαφερει (και δικαιωμα σου).

οσο για της καρΓιερες κλπ, μη μας τα λες αυτα εδω (μεταξυ "κατεργαρεων" ειλικρινεια που λεει το ρητο), αφου εχεις δειξει ουκ ολιγες φορες οτι σου αρεσει να ανακατευεσαι και με "σουγιαδες" και με υποτιθεμενα "δικαστηρια" και με διαφορους "αστερες" της ελληνικης κοντροσκηνης... (πραγμα επισης δικαιωμα σου.)

καλη επιτυχια στα εγχειρηματα σου λοιπον...
    κυριε δικαστα!
    εχω λιωσει λεμε και δεν το λεω ειρωνικα για τον Στρατο.
    Σταθη συμφωνω 100% μαζι σου
    Στρατο προχωρα φιλε ,σιγουρα τα εχεις μελετησει καιρο και σιγουρα σε λιγο καιρο θα καμαρωνεις το αποτελεσμα της προσπαθειας σου.
    Οποιος μιλαει ανοιχτα εδω φιλε τα λεει (γνωμη μου) οχι για να σε πικαρει η να σε αποτρεψει,δικη σου ειναι εξαλου η αποφαση και τα χρηματα.
    Καποιοι που δεν μιλανε σε περιμενουν στην γωνια βεβαια αλλα αυτο δεν μας νοιαζει και πολυ.
    Απο μενα καλη επιτυχια στο εγχειρημα.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

10. The Following 3 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Jimmakos (05-04-11), merlin (05-04-11), stratos (05-04-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Στράτο φτιάχτο ρε και θα το οδηγώ εγώ μετά.... Με εσένα συνοδηγό μην φοβάσαι....

Ρε παλαβέ να μην πάθεις τίποτα μας ενδιαφέρει και τραβάς τα μεμέ σου μετά.....
    Αμάξια γίνονται, στράτοι, μήτσοι, και λοιπά δεν γίνονται!

Περιοχή
    Νέα Σμύρνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Στράτο κάνε το κέφι σου !!!

Συμφωνώ με όλους για όσα σου είπαν καλόπιστα.

Όλα όσα άκουσες είναι η φωνή της λογικής... αλλά το συναίσθημα είναι δικό σου...

Είμαι της λογικής ότι όταν θέλεις πολύ να κάνεις κάτι, καλύτερα να μετανοιώσεις που το έκανες, παρά που δεν το έκανες !!!

Καταγγέλω όμως ότι είσαι μεγάλος κοντράκιας και ότι ήμουνα ένα από τα πρώτα σου θύματα !!!

Πάνω τους !!!
    Mini Kart !!!

.

Χτίζοντας το μέλλον...

13. The Following 4 Users Say Thank You to merlin For This Useful Post:

aristent (05-04-11), deepBLUE (05-04-11), stratos (05-04-11), Vasilis (05-04-11)

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να πω και εγω την αποψη μου καλοπροαιρετα παντα βασισμενος σε αυτοκινητα που εχω μπει μεχρι στιγμης. (Η εμπειρια μου παρεπιπτοντως ειναι πολυ μικρη ιδιως σε δυνατα αυτοκινητα)

Θεωρω την δυναμη των αλογων αυτων εξωπραγματικη και ο λογος που το λεω ειναι οτι το ποιο δυνατο αμαξι που εχω μπει μεχρι στιγμης ειναι το Μ3 του Θωμα (thomelef), το αμαξι του ειναι καραμαμα και στην ολιγολεπτη βολτα που μου εκανε σε εναν απο τους σαββατιατικους καφεδες που πεινουμε μπορω να πω οτι στο καθισμα του συνοδηγου πρεπει να εχει ακομα καφε κηλιδες (συγγνωμη Θωμα) και ολα αυτα χωρις να πιεσει ο θωμας ιδιαιτερα το αμαξι του.

Με βαση τα λίγα αυτα δεδομενα που εχω σαν εμπειριες απο γρηγορα αυτοκινητα εγω προσωπικα θα αφηνα το αμαξι ετσι οπως ειναι η στην χειροτερη επειδη ειναι το γκαζι γλυκο θα εμενα σε ενα ΦΠΕ μονο και μονο για να ειμαι ενα κλικ πανω απο τα λοιπα 35αρια .

Εντελως φιλικα ενας ξενος 35αρης που εχει περασει απο αυτο το σταδιο της ηλικιας σου,που το αμαξι που καταφερα να αγορασω τοτε ηταν ενα Ματιζακι που μου χαρισε στα 11 χρονια διαβιωσης 1,065,000 απροβληματιστα χιλιομετρα;.

15. The Following User Says Thank You to Leonidas_E39 For This Useful Post:

PATSIMINI (05-04-11)

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 45678 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP