Σελίδα 4 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 110

Θέμα: service s54

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...well said! Σε επισημο πηγαινουμε οσο ειμαστε στην εγγυηση ωστε να ειμαστε καλυμενοι. Οταν αυτη ληξει δεν υπαρχει λογος. Αλλωστε καποια εξιδικευμενα εχουν ανοιξει απο ανθρωπους που δουλευαν πριν στα επισημα. Οποτε δεν υπαρχει καμια μα καμια διαφορα στην ποιοτητα εργασιας που προσφερουν. Και για ανθρωπους σαν και εμενα (που εχω βιωσει Μ@λ@κιες συνεργειων και επισημων και εξουσιοδοτημενων) ειναι πολυ σημαντικο να βρισκομαι στο αυτοκινητο μου κατα την διαρκεια οποιασδηποτε εργασιας α) για να βοηθησω αν μπορω σε κατι λογω της ιδιαιτεροτητας στον χωρο του κινητηρα π.χ. για να βγει το λουρι του SC θελει να 'κλειδωσει' η τροχαλια του κομπρεσσορα και να μην γυρναει αναποδα και β) να δω για την δικη μου ενημερωση, διορθωσεις καυσιμου στο GT1, η την συμπιεση των κυλινδρων κτλ. πραγμα που δεν θα εκανε ο πατερας μου (ουτε θα τον ενδιεφερε αλλωστε).
    Οπως υπαρχουν καλα και κακα εξιδικευμενα, το ιδιο καθεστως υπαρχει και στα επισημα. Με την μονη διαφορα οτι τα επισημα ειναι παντα ακριβοτερα!

Αν με το επίσημο εννοείς την αντιπροσωπεία συγνώμη αλλά αυτό με το block exception ισχύει από το 2004 και αρκεί να έχεις τα γνήσια ανταλλακτικά και να τοποθετηθούν σε συνεργείο με άδεια λειτουργίας και να σφραγιστεί το βιβλίο του service για να ισχύει η εγγύηση του ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ.

Αν η εδώ αντιπροσωπεία έχει παρατείνει με ΔΙΚΗ ΤΗΣ ευθύνη την εγγύηση σαφώς και μπορεί να βάλει δικούς της όρους ακόμα και στα σέρβις.

Αλλά στην εργοστασιακή εγγύηση το ΜΟΝΟ θέμα είναι τα γνήσια ανταλλακτικά.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Εμφάνιση μηνυμάτων
    αληθινο ρινγκ ειναι η εγνατια καβαλας
    Out for all that I can get

2. The Following User Says Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

m-power_01 (10-03-11)

Περιοχή
    Ξεσσαλονικη!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Specialized Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κρίνονται σημαντικές οι παραπάνω επιπλέον συντηρήσεις στα 55.000χλμ?
    τις εργασίες αυτές τις έκανα στα 75000 χλμ..

προσωπικά βαλβολίνες και ρύθμιση βαλβίδων τα προγραμματίζω κάθε δεύτερο μεγάλο servise(κάθε 60000χλμ δηλ.) μπουζί κάθε 30000. λάδια και φίλτρο λαδιού κάθε 5000.
    Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.

4. The Following 2 Users Say Thank You to pilot For This Useful Post:

Kazakos Garage (27-03-11), Specialized (11-03-11)

Περιοχή
    Voula
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pilot Εμφάνιση μηνυμάτων
    τις εργασίες αυτές τις έκανα στα 75000 χλμ..

προσωπικά βαλβολίνες και ρύθμιση βαλβίδων τα προγραμματίζω κάθε δεύτερο μεγάλο servise(κάθε 60000χλμ δηλ.) μπουζί κάθε 30000. λάδια και φίλτρο λαδιού κάθε 5000.
    Λογικά και σωστά μου φαίνονται κι εμένα αυτά τα όρια. Αυτά λέω να ακολουθήσω και λίγο νωρίτερα αντί 60000χλμ στα 50000χλμ καθώς το oil servise ανάβει κάθε 25000...

Περιοχή
    pallini
    Rides
    0

Προεπιλογή

λοιπον εγινε το service τελικα!!πηρα τα λαδακια 12Ε το λιτρο και πληρωσα για (mahle φιλτρο βενζινης-mahle φιλτρο λαδιου-φιλτρο vanos μαζι με κατι λαστιχακια-καθαρισμα λαδωμα φιλτου αερα - εργασια) χωρις την αγορα των λαδιων 74e μια χαρα για e46 m3 @@@,τα λαδια κοστιζουν 72e + 74e αυτα που ειπα παμε στα 146e ολα μαζι!απορω εαν υπαρχουν ακομα ανθρωποι που τα σκανε στην αντιπροσωπια για το ΤΙΠΟΤΑ!!

7. The Following User Says Thank You to mo328i For This Useful Post:

Gregory_///M (27-03-11)

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

λαδια μηχανης δικα. μου λαδια σασμαν διαφορικο μια βλατζα στο κατω μερος του καρτερ πισω συνεπλοκ ολααααααα τα φιλτρα κ+ ευθυγραμμιση κανα 350 κανα μηνα πριν

9. The Following User Says Thank You to ΔημήτρηςΜ3 For This Useful Post:

Kazakos Garage (27-03-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mo328i Εμφάνιση μηνυμάτων
    λοιπον εγινε το service τελικα!!πηρα τα λαδακια 12Ε το λιτρο και πληρωσα για (mahle φιλτρο βενζινης-mahle φιλτρο λαδιου-φιλτρο vanos μαζι με κατι λαστιχακια-καθαρισμα λαδωμα φιλτου αερα - εργασια) χωρις την αγορα των λαδιων 74e μια χαρα για e46 m3 @@@,τα λαδια κοστιζουν 72e + 74e αυτα που ειπα παμε στα 146e ολα μαζι!απορω εαν υπαρχουν ακομα ανθρωποι που τα σκανε στην αντιπροσωπια για το ΤΙΠΟΤΑ!!
    Φιλε ,πες μας απο που πηρες τα ανταλλακτικα κ που τελικα εκανες το service μιας κ ειναι οικονομικα .Εμεινες ευχαριστημενος απ τη ολη συμπεριφορα (ευγενια ,προσοχη στο αμαξι ,συνσυνεργασια κ καθαριοτητα ) των ανθρωπων του συνεργειου που επελεξες ..?Νομιζω πως αν ναι τοτε αυτοι οι επαγγελματιες πρεπει να γινονται γνωστοι .Οι μερες ειναι δυσκολες κ πρεπει οι σωστοι (οικονομικοι κ ποιοτικοι ) να ξεχωρισουν απ τα`αρπακτικα κ τα λαμογια...Ευχαριστω.

11. The Following 2 Users Say Thank You to Z-man For This Useful Post:

Specialized (28-03-11), Thomelef (27-03-11)

Περιοχή
    pallini
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Z-man Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φιλε ,πες μας απο που πηρες τα ανταλλακτικα κ που τελικα εκανες το service μιας κ ειναι οικονομικα .Εμεινες ευχαριστημενος απ τη ολη συμπεριφορα (ευγενια ,προσοχη στο αμαξι ,συνσυνεργασια κ καθαριοτητα ) των ανθρωπων του συνεργειου που επελεξες ..?Νομιζω πως αν ναι τοτε αυτοι οι επαγγελματιες πρεπει να γινονται γνωστοι .Οι μερες ειναι δυσκολες κ πρεπει οι σωστοι (οικονομικοι κ ποιοτικοι ) να ξεχωρισουν απ τα`αρπακτικα κ τα λαμογια...Ευχαριστω.
    κοιτα οταν πηγα και ρωτησα για το service και τα ανταλλακτικα αρχικα μου ειχε πει αλλη τιμη αλλα υστερα ξαναεπισκευτηκα το συνεργειο γνωριζοντας πλεον οτι δεν υπαρχει λογος να βαλεις γνησια bmw ανταλλακτικα αλλα της εταιριας που τα κατασκευαζει ουσιαστικα..(bosh,mahle,mann κτλπ) οποτε μου ειπε τις τιμες και συμφωνησα..σαν εργασια μια χαρα μου φανηκε ( ηξερε τι εκανε ) και σαν ευγενια το ιδιο και πηρα και αυτοκινητο αντικαταστασης μεχρι να τελειωσει το δικο μου γιατι ειχα δουλεια..αυτα!!εαν θες και ενδιαφερεσαι με πμ σου λεω..

Περιοχή
    Voula
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αισίως το κορίτσι μου έφτασε τα 60000χλμ και ως έχω προγραμματισμένο για κάθε 5000 πάω άυριο για αλλαγή Λαδιών + Φίλτρο. Σύμφωνα και με τις προτροπές των περισσοτέρων σας αλλά και της δικής μου εμμονής για την καλύτερη συντήρηση, θα αλλάξω και βαλβλίνες σαζμάν + διαφορικού. Έχουμε καμιά ιδιαίτερη επισήμανση κατά την αλλαγή???

Περιοχή
    Όλα μας τα λεφτά στους Quandt...!
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Specialized Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αισίως το κορίτσι μου έφτασε τα 60000χλμ και ως έχω προγραμματισμένο για κάθε 5000 πάω άυριο για αλλαγή Λαδιών + Φίλτρο. Σύμφωνα και με τις προτροπές των περισσοτέρων σας αλλά και της δικής μου εμμονής για την καλύτερη συντήρηση, θα αλλάξω και βαλβλίνες σαζμάν + διαφορικού. Έχουμε καμιά ιδιαίτερη επισήμανση κατά την αλλαγή???
    Τίποτα το ιδιαίτερο, απλά να τσεκάρεις πως σου βάζουνε τα ΟΕΜ υγρά της ΒMW με τα παρακάτω Part numbers και όχι Castrol. Τα ΟΕΜ υγρά είναι κατασκευής Castrol αλλά με μικροδιαφορές από τα αντίστοιχα υγρά με το brand της Castrol.

-diff fluid:
    OEM fluid Castrol SAF-XJ + FM booster
    BMW part# PN 83-22-2-282-583
    diff fluid swap diy here

-tranny fluid:
    OEM Fluid (6mt & SMG) Castrol MTF-LT-2 (NOT LT-3) fluid
    BMW part# 83 22 0 309 031
    "There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]

15. The Following 2 Users Say Thank You to EVERGET For This Useful Post:

Specialized (23-06-11), Thomelef (22-06-11)

Περιοχή
    Voula
    Rides
    0

Προεπιλογή

Όλα άψογα με τις αλλαγές όλων
    268,00¤ Σύνολο

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα