Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 70

Θέμα: ECU Programming

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λευτέρη δεν ξέρω τι παίζει με τα κόστη, αλλά το megasquirt είναι σίγουρα ένας πλήρως παραμετροποιήσιμος εγκέφαλος και σίγουρα θα προτιμούσα αυτόν (όχι μόνο για την απόλυτη παραμετροποίηση,αλλά και γιατί υπάρχουν πολλοί που έχουν ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο ειδικά στο UK και σίγουρα υπάρχουν παραδείγματα στο νετ)
    εγκεφαλος που αναφερω...κοστιζει κανα 500αρι με τα μεταφορικα και ακομα 150 ευρω ο μαπ σενσορ..ωστε να λαμβανει μετρησεις και να καταργησω το δικο μου μαφ!...εχω ακουσει καλα λογια...και εχω και το τποστηριξη του γνωστου που αναλαμβανει τον προγραμματισμο...! οσο για προγραμματισμο του εργοστασιακου εγκεφαλου...δεν μου πολυαρεσει σαν ιδεα...και προτιμω κατι πιο ανεξαρτητο...

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    εγκεφαλος που αναφερω...κοστιζει κανα 500αρι με τα μεταφορικα και ακομα 150 ευρω ο μαπ σενσορ..ωστε να λαμβανει μετρησεις και να καταργησω το δικο μου μαφ!...εχω ακουσει καλα λογια...και εχω και το τποστηριξη του γνωστου που αναλαμβανει τον προγραμματισμο...! οσο για προγραμματισμο του εργοστασιακου εγκεφαλου...δεν μου πολυαρεσει σαν ιδεα...και προτιμω κατι πιο ανεξαρτητο...

ναι αλλα με 650 δε θα μπορουσες να πας σε εναν προγραμματιστη να σου φτιαξει ενα σωστο προγραμμα για το δικο σου setup ??

εκτος αν θες να πειραματιστεις κι ολας, η σκοπευεις να κανεις αλλαγες στο μελλον...

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimzan Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι αλλα με 650 δε θα μπορουσες να πας σε εναν προγραμματιστη να σου φτιαξει ενα σωστο προγραμμα για το δικο σου setup ??

εκτος αν θες να πειραματιστεις κι ολας, η σκοπευεις να κανεις αλλαγες στο μελλον...
    δεν ειναι θεμα χρηματων...αλλα κυριως η ολη ενασχοληση με το προτζεκτ! εχω ασχοληθει για ολα προσωπικα...και σκοπος μου ειναι να ασχοληθω εως τελους! επισης στοχος μου ειναι και η συνεχης βελτιωση...και εχω ενα πλανο...

4. The Following 2 Users Say Thank You to paganis For This Useful Post:

BILL007 (13-03-11), Panos 316T (13-03-11)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP