Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 70

Θέμα: ECU Programming

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

megasquirt χρησιμοποιουν παρα πολυ οι αγγλοι, πριν αγορασεις κατι, σε ενημερωνω να ξερεις μερικα πραγματα!
    1) οι τιμες παιζουν απο 140-400 θα κοιταξεις αυτο που θα παρεις αν θα παρεις να ειναι ετοιμο, και οχι το κιτ που σου τα εχει ολα και το φτιαχνεις μονος σου, γιατι θελει κολλησεις κλπ
    2) θα ψαξεις να βρεις βασικους χαρτες για το μοτερ σου, σε γαλλικα που ξερω βρισκω
    3) θα δεις τι υποστηριζει και τι οχι, θα σου φερω ενα παραδειγμα εγω ξερω οτι οι μονοφυσσοι εγκεφαλοι γαλλικων εχουν ανταπτορα και κρατας την εργοστασιακη πλεξουδα
    4) για ρυθμισμα θελει πολυ δουλεια και υπομονη και ανταποκριση απο ελλαδα πολυ μικρη γιατι ο καθε προγραμματιστης προωθει τα προιοντα του

2. The Following 3 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

BILL007 (11-03-11), Jimmakos (13-03-11), m-power_01 (10-03-11)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    megasquirt χρησιμοποιουν παρα πολυ οι αγγλοι, πριν αγορασεις κατι, σε ενημερωνω να ξερεις μερικα πραγματα!
    1) οι τιμες παιζουν απο 140-400 θα κοιταξεις αυτο που θα παρεις αν θα παρεις να ειναι ετοιμο, και οχι το κιτ που σου τα εχει ολα και το φτιαχνεις μονος σου, γιατι θελει κολλησεις κλπ
    2) θα ψαξεις να βρεις βασικους χαρτες για το μοτερ σου, σε γαλλικα που ξερω βρισκω
    3) θα δεις τι υποστηριζει και τι οχι, θα σου φερω ενα παραδειγμα εγω ξερω οτι οι μονοφυσσοι εγκεφαλοι γαλλικων εχουν ανταπτορα και κρατας την εργοστασιακη πλεξουδα
    4) για ρυθμισμα θελει πολυ δουλεια και υπομονη και ανταποκριση απο ελλαδα πολυ μικρη γιατι ο καθε προγραμματιστης προωθει τα προιοντα του
    Δηλαδή όταν θα είμαι έτοιμος μπορώ να βασιστώ πάνω σου να βρούμε έναν εγκέφαλο? Τον προγραμματισμό άστον πάνω μου θα βρώ και χάρτες και τα πάντα....
    Εγώ θέλω ας πούμε να βρούμε κάτι με αντάπτορα για την μαμά πλεξούδα και επίσης θα πρέπει να βρούμε απο την αρχή για 6κύλινδρο ή 4κύλινδρο ή δεν έχει σημασία?

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimitris E34 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή όταν θα είμαι έτοιμος μπορώ να βασιστώ πάνω σου να βρούμε έναν εγκέφαλο? Τον προγραμματισμό άστον πάνω μου θα βρώ και χάρτες και τα πάντα....
    Εγώ θέλω ας πούμε να βρούμε κάτι με αντάπτορα για την μαμά πλεξούδα και επίσης θα πρέπει να βρούμε απο την αρχή για 6κύλινδρο ή 4κύλινδρο ή δεν έχει σημασία?
    για την παραγγελια του εγκεφαλου σου ζηταει τον αριθμο κυλινδρων, δημητρη να σε βοηθησω οπου θες, οταν ειναι θα ψαξουμε σε αγγλικα φορουμ να δουμε αν υπαρχει ανταπτορας και τι τροποποιησεις θελει!εννοεις να βρουμε μεταχειρισμενο?

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP