-
Για αρχη ας συμφωνησουν επιτελους οι μαλακ$ς να ισχυει το epass της αττικης οδου και στην εθνικη αθηνων -θεσσαλονικης....που το συζητανε τοσα χρονια και δεν τα βρισκουν στο αντιτιμο και στο ποιος θα παρει τα περισοτερα......

Μονο εδω γινετε αυτο, να γεμιζεις τα αμαξια μπλιμπλικια για τον καθε δρομο......
Να κανουν τα αυτονοητα.......
Κατα τα αλλα....οκ εμεις πληρωνουμε για ολα ο λαος, και εχουμε απαιτησεις, ΑΛΛΑ χωρις τα ιδιωτικα κεφαλαια δεν θα γινοταν τιποτα.....τωρα αν υπαρχει διαφθορα, αυτο ειναι δουλεια των διωκτικων μηχανισμων να το τακτοποιησουν το θεμα......σε μια αλλη ζωη.....ΑΛΛΑ ξαναλεω.....χωρις ιδιωτικα κεφαλαια σε κανενα μα σε κανενα μερος του κοσμου τιποτα δεν πηγε μπροστα.......
Αλλα στην Ελλαδα ειμστε και ολα τα καταστρεφουμε μονοι μας......
Αυτο ειναι το τελειο για να χαρακτηρισει εναν Ελληνα....
Κατεβηκε ο Θεος στην Γη και παει σε εναν ελληνα και του λεει:
- Πες μου μια ευχη να σου πραγματοποιησω.........
-Αφου σκεφτεται για 10 δευτερολεπτα λεει.....
-θεε μου , βλεπω τον γειτονα μου να προοδευει.....να παει καλα η δουλεια του, να εχει ωραιο σπιτι, αμαξι, οικογενεια, και πολλα λεφτα........
-Ε θες να σου δωσω και σενα το ΙΔΙΑ???, ΡΩΤΗΣΕ Ο θΕΟΣ.....
-ΟΧΙ ΘΕΕ ΜΟΥ.....ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤ# ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ!!!!!!!!
Ετσι....αυτη ειναι η λογικη μας.....παλυ καλα οχι ολων , αλλα πολλων παρα πολλων.........
-
The Following 9 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:
Konstantinos E60 (01-03-11), Leonidas_E39 (27-02-11), NickE60 (27-02-11), Nino (27-02-11), scania124 (27-02-11), sierra (28-02-11), Stathis (27-02-11), Thomelef (27-02-11), Vasilis (27-02-11)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP