Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 71

Θέμα: ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

[QUOTE=giannis_compact;135890]!Το οτι εμεις οι νεοι θελουμε να ζησουμε την ζωη που ζησατε εσεις!Ειμαι τωρα στο 3ο ετος της σχολης μου και απο τη στιγμη που αρχισε η κριση σκεφτομαι καθημερινα το τι θα κανω στη ζωη μου και αν θα μπορεσω ποτε να εχω προσωπικο εισοδημα!QUOTE]

Φαντασου οτι δουλευα για 80 χιλιαρικα,που ηταν απο τους χαμηλοτερους μισθους της παρεας μου,πηγαινα σχολη και εβγαινα καθε βραδυ.
    Μετα απο κανα δυο χρονια πηγα φανταρος και ειχα και λεφτα καβατζα που με εβγαλαν 18 μηνες αρχοντα στη θητεια μου.

κανε λοιπον εσυ σημερα την αναγωγη των 80.000δρχ σε ευρω και πες μου τι απ ολα αυτα μπορεις να κανεις....μιλαμε για σκαρτα 240ευρω!!!!!
    και ειχα και ενα suzuki bandit 400....

το θεμα περαν ολων αυτων ειναι αλλο.
    γιατι θα μου πεις εχουν περασει και 10+ χρονια απο τοτε και θα εχεις και δικιο.

Το θεμα ειναι οτι εγω μπορουσα να κανω πλανα για το μελλον μου.
    ελεγα οτι θα μεινω μονος μολις απολυθω και θα αλλαξω και μηχανακι!!!
    το ελεγα αυτο γιατι μπορουσε να γινει!!!
    Τωρα σκεφτομαι οτι αμα μου πεσει το μηχανακι απο το σταντ και σπασει ενα πλαστικο θα πρεπει να κανω ασκησεις μαθηματικων και οικιακης οικονομιας για να βγαλω το ποσο απο τον προυπολογισμο του μηνα!!!!!

Μη σταματατε να ονειρευεστε το καλυτερο,υπαρχει καλυτερο και θα ερθει.
    Απλα για τα δικα σας πιο ξενιαστα χρονια θα ειναι πιο δυσκολο,θα ειναι πιο λιγο αλλα και θα ειναι και πιο απολαυστικο ομως.

Στο ιδιο καζανι βραζουμε ολοι και θα βραζουμε για χρονια ακομα,απλα με ποναει το γεγονος οτι αυτα που εκανα εγω με ανεση "εσεις" θα ζοριστειτε παρα πολυ για να καταφερετε...και αυτο ειναι αδικο και δεν φταιτε
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

2. The Following 4 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

bill_m3 (11-02-11), Dimzan (11-02-11), NickE60 (11-02-11), Vasilis (11-02-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP