Μήτσο ! (z2.2) ακριβώς τις ίδιες σκέψεις κάνω και εγώ. Οι γονείς μας 60-70 στην ηλικία, πέρασαν στην πλειοψηφία τους δύσκολα χρόνια, αλλά με αρκετές ευκαιρίες (επαγγελματικές κ.α.). Αν είχες κ πτυχίο ήσουν Θεός.
Κατόπιν εμείς, μεγαλώσαμε αρκετά ανέμελα, είχαμε ακόμα μια αλάνα να παίξουμε, Αγγλικά ξεκινήσαμε αργά
κ αν έκανες κ Γαλλικά ήσουν doctorούχος! H σχέση μας με το peak της τεχνολογίας ήταν το gameboy..
Λύναμε ένα μηχανάκι μόνοι μας (μη κοιτάς τώρα που φλώρεψα), την πέφταμε στα κορίτσια, τρώγαμε χυλόπιτα (εγώ είχα χορτάσει), ήμασταν μες την ζωή.
Όπως μας έβλεπαν οι γονείς μας, βλέπουμε εμείς (και σχολιάζουμε σαν κωλόγεροι) τα νέα παιδιά. Φέηςμπουκ, τρέντυ, εμο, άβουλα, νωχελικά πλάσματα και πλαστικές λολίτες συνθέτουν ένα πάνελ μιας γενιάς που αδυνατούμε να κατανοήσουμε.
ΕΔΩ μέσα όμως βλέπω και χαίρομαι πραγματικά για αυτό νέα παιδιά που ασχολούνται με το αμάξι τους, έχουν γνώσεις, όρεξη, δουλεύουν και κυνηγούν την ζωή τους.
Για να καταλήξω λοιπόν, ο κόσμος προχωράει, τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν (ίσως στην ουσία τους κ να μένουν ίδια) μάλλον προς το χειρότερο και έτσι φτάσαμε κ στην χιλιοειπωμένη κρίση.
Είχαν την ατυχία να σκάσει η βόμβα στα χέρια τους (γενιά των 20+). Βλέπουν λοιπόν ότι δεν έχουν υλικό για όνειρα, να δουλέψουν, να δημιουργήσουν, να κάνουν οικογένεια, κλπ. Έσκασαν και όλα τα σκάνδαλα πολιτικά, κοινωνικά, κ.α μαζί κ σου λέει όλοι τρώνε από παντού, δε δουλεύει τίποτα, παιδεία μηδέν, ανεργία στο +20%, ακρίβεια παντού και πες μου τι όνειρα να κάνεις με 592 ευρώ όπου κ αυτά πλέον φαντάζουν ιδανικά;
*Το παζλ έρχεται να συμπληρώσει κ η Ελληνίδα κότα καριερίστρια (νύχι, A- class, Κολωνάκι - Κηφισιά ρεστοράν - Business lunch, spa, κλπ) + τον τεχνοκράτη, εργασιομανή και καλά, χωμένο στη δουλειά = ο αποφεύγω να δω το σπίτι μου πατέρας και πες μου εσύ αυτό το παιδί πως να μεγαλώσει;;
Για αυτό μεγάλη προσοχή στα παιδιά που μεγαλώνουμε!
*Αυτό κολλάει περισσότερο στην δική μας γενιά που γίναμε γονείς
Οπότε - συνοψίζοντας είναι απόλυτα δικαιολογημένη όλη αυτή η άρνηση, είπαμε όμως ο κόσμος προχωράει μπροστά και ότι κ να μας πουλάνε εμείς θα αντιστεκόμαστε. Ακούστε κ λίγο Κατσιμίχα, Άσημο, Σιδηρόπουλο κλπ 
ps: κόλλησε το μηχανάκι (pc) και μου πήρε 1 ώρα να ποστάρω.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ptboul : 10-02-11 στις 15:11
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.