Αρχικό μήνυμα απο
Lambros46
Ακριβως τα ιδια νοιωθω και εγω με σενα σε αυτο το θεμα.Δεν καταλαβαινω ποση μαποση αναισθησια εχουν καποιοι συνομιληκοι μας που δεν σεβονται τιποτα.Δεν σεβονται το οτι ο κωλος(μετα συγχωρησεως) των γονιων τους μπορει να γινεται καθε περα παξιμαδι για να τα βγαλουν περα...ΟΧΙ...πρεπει να πηγαινουνε σε κλαμπ καθε π-σ-κ,να παιρνουνε 3-4-5 ποτακια(ε βεβαια,το ενα δεν τους φτανει) και να χαλανε οσα χαλαω εγω σε μια ή δυο βδομαδες..αλλα οχι,εγω ειμαι ο πλουσιος που καταφερα μετα απο ποσες οικονομιες9απο την εκτη δημοτικου και δεν υπερβαλλω) να παρω το αμαξι που ηθελα,αντε να μου χαθειτε παλιοκομπλεξικοι..με εχουν κανει με τη συμπεριφορα τους οι περισσοτεροι,μολις με ρωτανε τι αμαξι εχω να κοιταω αλλου για να πω οτι εχω BMW.ε βεβαια,η BMW φαινεται,τα καμποσα ασκοπα ξοδεμενα λεφτα σε ποτα,ποκερ(ειναι και της μοδας για τους φοιτητες) δεν φαινονται πουθενα.
Οι γονεις μου ειναι ελευθεροι επαγγελματιες και πλεον μετα απο ενα τεραστιο "δακωμα" απο πελατη δεν προκειται ποτε να ξαναρθουμε στα ισια μας.Αλλα δεν πειραζει,ποτε δεν εκανα μεγαλη ζωη.Εκτος αν μεγαλη ζωη για εναν 20χρονο θεωρειται δυο καφεδες τη βδομαδα και μια εκδρομη στο εξοχικο στη Τριπολη.
Τελικα ομως προσπαθω να μην αποθαρρυνομαι.Θα τα βγαλουμε περα και αυτοι που ειχαν κακως καλωμαθει και αυτοι που εγιναν μαγκες στις πλατες ΜΑΣ πραγματικα δεν με ενδιαφερει τι θα απογινουν.
Κριμα παντως.Πραγματικα δεν μου ειχαν περασει ποτε τετοιες σκεψεις απο το μυαλο και παντα ημουν αισιοδοξος.Συγχωρεστε τη φραση μου,αλλα πραγματικα,το μονο που βλεπω εγω σαν νεος ανθρωπος,ειναι ΣΚΑΤΑ.