Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 71

Θέμα: ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τουλαχιστον οι περισσοτεροι θα παρετε καποια συνταξη.Η δικια μου η γενια και οι επομενες απλα εχουμε χωνεψει οτι ορος συνταξη δεν θα υπαρχει..

Με το να φυγουμε ολοι ποιος θα μεινει εδω περα?Θα φυγουμε μεταναστες (παλι) για ενα καλυτερο μελλον και φοβαμαι οτι οταν θα ξαναγυρισω αυτος ο τοπος απο ΕΛΛΑΣ θα μετονομαστει πλεον σε آللاس

Ποιος θα πάρει σύνταξη?? Πότε? Πληρώνω από το '82 φόρους και ασφαλιστικές εισφορές όπως όλοι οι εργαζόμενοι ...για να πάρω σύνταξη το 2032 ...μετά από 50 χρόνια (χώρια τα 2+ χρόνια στρατιωτικό) εργασίας, φόρων, εισφορών?? ενώ συνομήλικοι-κες μου ...που έπιασαν το νόημα της ζωής έχουν βγει ήδη στη σύνταξη από τα 40-43-45 τους και τους πληρώνω 2000+ το μήνα?? Σε παρακαλώ ..δεν είναι κράτος αυτό...

Έχω μια απορία... ένας ηλεκτρολόγος θα μπορεί να σκαρφαλώνει στα γιαπιά στα 67 του να ξεχωρίσει καλώδια? Θα έμπαινες σε λεωφορείο που το οδηγεί 67χρονος να σε πάει 500χλμ δρόμο? Σε τραίνο? Σε ταξί? ...ένας χειριστής γερανού θα πάρει σύνταξη στα 67 του? Πόσοι απο αυτούς θα σκοτωθούν και πόσους θα έχουν σκοτώσει μέχρι να πάρουν σύνταξη?

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Πως θα φτιαξει ρε παιδια αυτη η κατασταση ??

Και εγω λεω "δοξα τω Θεω" που εχω μια δουλεια, και στεναχωριεμαι οταν βλεπω αλλους συνανθρωπους σε δυσκολη κατασταση.

Γιατι ομως ?
    Διαβαζω στο "Eπικαιροτητα-Προβληματισμοι..." και εχω μαθει πολλα (να'ναι καλα αυτοι που τα ποσταρουν) και εχω φριξει !
    Εχω δει κανα δυο ντοκιμαντερ τελευταια και εχω φριξει !
    "Αντιπαλοι" εξω, Προδοτες μεσα...! (στη χωρα μας)

Ποιοι φταινε, πως/πότε θα "λογοδοτησουν", πως θα βοηθησουμε τους συνανθρωπους μας ??

Μην απελπιζεστε και μην το βαζετε κατω.
    Τι θα κανουμε ?

(μπραβο Γιωργο που τα λες δυνατα)
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

3. The Following User Says Thank You to nikos1400 For This Useful Post:

Ptboul (10-02-11)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP