Στο 3-0 ο Γκαρσια εκανε χειρονομιες προς τον κοσμο αυτο δεν ειναι καραγκιοζιλικι?
Ο Ιβιτς περυσι πεταξε μπουκαλι στην κερκιδα στα play offs αυτο δεν ειναι καραγκιοζιλικι
Το τσουτσεκι ο κονσεισαο λιγα καραγκιοζιλικια εχει κανει?
Οι κομπλεξικοι οπαδοι σας δεν εχουν κανει καραγκιοζιλικια οπως τα χθεσινα?
Ο Ολυμπιακος επιδιωκσε την τιμωρια του παοκ???????

Δηλαδη ο ολυμπιακος φταιει που τα σπασανε οι παοκτζηδες στον βολο???
Γιατι να σεβαστω τον παοκ?με σεβαστηκε ποτε εκεινος?
Στηνω την διατησια?
οχι φιλε μου ειμαι ικανος εχω παικταραδες και δεν εχω αναγκη καμια διατησια.
Τωρα για τον Μιραλλας που λες εχει μπει γυαλι στο ματι του απο σπασμενο μπουκαλι που πεταχτηκε ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΜΠΑ..

Τι εγινε ρε Μπαοκια τον Ξεχασατε τον Κοκκαλη και τωρα τα εχετε βαλει με τον Μαρινακη?
Που τον ξερεις εσυ Κplc16 τον Μαρινακη και τον κρινεις..δηλαδη αν δεν ερχοταν ο Μαρινακης στην τουμπα δεν θα υπηρχε η αστυνομια για να μαζεψει ολα τα βλαμμενα που ειχαν μαζευτει απ'εξω?
Εξαλου ο Μαρινακης τελευταια στιγμη αποφασισε να ανεβει ενο το σχεδιο τις αστυνομιας ειναι ετοιμο απο την περσαμενη εβδομαδα...
Κατα τα αλλα ο Μαρινακης αναστατωσε μια ολοκληρη πολη...και επειδη φοβηθηκαν τον Μαρινακη ειπαν να φερουν και 2-3 πουλμαν με σερβους τις Παρτιζαν...
Βγαλτε την τζιμπλα απο τα ματια σας μπας και αλλαξετε νοοτροπια.
Πηγαινω τοσα χρονια στα γηπεδα και ποτε την διοικηση του παοκ στο καραισκακη δεν την ακουμπησαν..στον μαρινακη ομως πεταξαν ενα ολοκληρο πλεξι γκλας...αυτα ειναι καραγκιοζιλικια φιλε μου γιατι τετοια πραγματα στο καραισκακη δεν γινονται ..ελα στο καραισκακη να δεις πως ειναι ο Ζαγορακης και οι παρεα του με τα ουισκακια χωρις να τους πειραζει κανεις.