Σελίδα 94 από 160 ΠρώτηΠρώτη ... 44849293949596104144 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 931 έως 940 από 1591

Θέμα: Ποδοσφαιρικα και αλλα... Σαιζον 2010-2011

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καραγκιοζλικι ειναι να βαρας τον Ιβιτς σφαλιαρα ενω εχεις τη μπαλα και δε σε μαρκαρει.

καραγκιοζλικι ειναι να εισαι παιχταρας οπως ο Τζορτζεβιτς(ο ξενος με τη μεγαλυτερη προσφορα στον ολυμπιακο) και να σερνεσαι στα χορταρι επειδη σε πετυχε αδειο πετ μπουκαλι στο χερι.

Καραγκιοζλικια ειναι οι προκλισεις του αβρααμ και του κηπουρου.

Μικροπρεπεια ειναι να επιδιωκεις την τιμωρια του αντιπαλλου οταν θεωρεις τον εαυτο σου σπουδαιο
    και τον αντιπαλλο σου ανυπαρκτο. Βλεπε τους θεατρινισμους του Μiralace

Ειμαι σιγουρος οτι ο μεσος ολυμπιακος δε σεβεται και δεν υπολογιζει τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορω να καταλαβω ομως γιατι στηνει τη διαιτησια;

Δηλαδη δεν ειναι αρκετο να παρεις το πρωταθλημα μ3 2 βαθμους απο το δευτερο και με 2 ηττες απο τον ασιμο ΠΑΟΚ;

Απο οσο καταλαβα αν η διαιτησια παιζει 60% υπερ του ολυμπιακου ειναι καλη αν παιζει 90% υπερ του ολυμπιακου ε τοτε μπορει να ειναι και εριστικη.

Τελος επειδη εχω γυρισει σχεδον ολα τα γηπεδα της Ελλαδος εχω μαθει να σεβομαι και το πιο φανατισμενο αντιπαλλο οπαδο εκτος απο το Μαρινακη. Ανακατωσε μια πολη ολοκληρη αλλα δεν εχω καταλαβει για πιο λογο

Στο 3-0 ο Γκαρσια εκανε χειρονομιες προς τον κοσμο αυτο δεν ειναι καραγκιοζιλικι?
    Ο Ιβιτς περυσι πεταξε μπουκαλι στην κερκιδα στα play offs αυτο δεν ειναι καραγκιοζιλικι
    Το τσουτσεκι ο κονσεισαο λιγα καραγκιοζιλικια εχει κανει?
    Οι κομπλεξικοι οπαδοι σας δεν εχουν κανει καραγκιοζιλικια οπως τα χθεσινα?

Ο Ολυμπιακος επιδιωκσε την τιμωρια του παοκ???????
    Δηλαδη ο ολυμπιακος φταιει που τα σπασανε οι παοκτζηδες στον βολο???

Γιατι να σεβαστω τον παοκ?με σεβαστηκε ποτε εκεινος?
    Στηνω την διατησια?
    οχι φιλε μου ειμαι ικανος εχω παικταραδες και δεν εχω αναγκη καμια διατησια.

Τωρα για τον Μιραλλας που λες εχει μπει γυαλι στο ματι του απο σπασμενο μπουκαλι που πεταχτηκε ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΜΠΑ..

Τι εγινε ρε Μπαοκια τον Ξεχασατε τον Κοκκαλη και τωρα τα εχετε βαλει με τον Μαρινακη?
    Που τον ξερεις εσυ Κplc16 τον Μαρινακη και τον κρινεις..δηλαδη αν δεν ερχοταν ο Μαρινακης στην τουμπα δεν θα υπηρχε η αστυνομια για να μαζεψει ολα τα βλαμμενα που ειχαν μαζευτει απ'εξω?
    Εξαλου ο Μαρινακης τελευταια στιγμη αποφασισε να ανεβει ενο το σχεδιο τις αστυνομιας ειναι ετοιμο απο την περσαμενη εβδομαδα...

Κατα τα αλλα ο Μαρινακης αναστατωσε μια ολοκληρη πολη...και επειδη φοβηθηκαν τον Μαρινακη ειπαν να φερουν και 2-3 πουλμαν με σερβους τις Παρτιζαν...

Βγαλτε την τζιμπλα απο τα ματια σας μπας και αλλαξετε νοοτροπια.
    Πηγαινω τοσα χρονια στα γηπεδα και ποτε την διοικηση του παοκ στο καραισκακη δεν την ακουμπησαν..στον μαρινακη ομως πεταξαν ενα ολοκληρο πλεξι γκλας...αυτα ειναι καραγκιοζιλικια φιλε μου γιατι τετοια πραγματα στο καραισκακη δεν γινονται ..ελα στο καραισκακη να δεις πως ειναι ο Ζαγορακης και οι παρεα του με τα ουισκακια χωρις να τους πειραζει κανεις.

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

ποσες φορες αραγε ειχα ακουσει την φραση " στο 80' λεπτο ο ολυμπιακος κερδιζει πεναλτυ"..

Ακομα το θυμαμαι...

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Skyline_IS Εμφάνιση μηνυμάτων
    ποσες φορες αραγε ειχα ακουσει την φραση " στο 80' λεπτο ο ολυμπιακος κερδιζει πεναλτυ"..

Ακομα το θυμαμαι...
    Εγω να δεις τι θυμαμαι...

Κατι 5αρες και κατι 4αρες και προσφατα κατι 3αρες...
    Αξεχαστα πραγματα.

Παντως ο Βαζελος ειναι που παντα περνει πεναλντι στο 80+ και οχι ο ολυμπιακος.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MPower Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο 3-0 ο Γκαρσια εκανε χειρονομιες προς τον κοσμο αυτο δεν ειναι καραγκιοζιλικι?
    Ο Ιβιτς περυσι πεταξε μπουκαλι στην κερκιδα στα play offs αυτο δεν ειναι καραγκιοζιλικι

Στηνω την διατησια?

Τωρα για τον Μιραλλας που λες εχει μπει γυαλι στο ματι του απο σπασμενο μπουκαλι που πεταχτηκε ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΜΠΑ..

Τι εγινε ρε Μπαοκια τον Ξεχασατε τον Κοκκαλη και τωρα τα εχετε βαλει με τον Μαρινακη?
    Που τον ξερεις εσυ Κplc16 τον Μαρινακη και τον κρινεις..δηλαδη αν δεν ερχοταν ο Μαρινακης στην τουμπα δεν θα υπηρχε η αστυνομια για να μαζεψει ολα τα βλαμμενα που ειχαν μαζευτει απ'εξω?
    Εξαλου ο Μαρινακης τελευταια στιγμη αποφασισε να ανεβει ενο το σχεδιο τις αστυνομιας ειναι ετοιμο απο την περσαμενη εβδομαδα...

Κατα τα αλλα ο Μαρινακης αναστατωσε μια ολοκληρη πολη...και επειδη φοβηθηκαν τον Μαρινακη ειπαν να φερουν και 2-3 πουλμαν με σερβους τις Παρτιζαν...

Πηγαινω τοσα χρονια στα γηπεδα και ποτε την διοικηση του παοκ στο καραισκακη δεν την ακουμπησαν..στον μαρινακη ομως πεταξαν ενα ολοκληρο πλεξι γκλας...αυτα ειναι καραγκιοζιλικια φιλε μου γιατι τετοια πραγματα στο καραισκακη δεν γινονται ..ελα στο καραισκακη να δεις πως ειναι ο Ζαγορακης και οι παρεα του με τα ουισκακια χωρις να τους πειραζει κανεις.
    Κατεβαινα Αθηνα Πειραια με το ΠΑΟΚ απο το '86 εως το 2004. Απο το επιθετικο σου υφος καταλαβαινω οτι μαλλον εκτος Αθηνας δε παρακολουθεις τον ολυμπιακο ή εισαι νεοτερος των 25ετων.

Φιλαθλοι και οπαδοι υπαρχουν παντου. Καλοι οπαδοι και κακοι οπαδοι επισης υπαρχουν παντου.

Τωρα για το Garcia που ασχολεισαι μαζι του τι να πω...
    Σε πειραζει που παιρνει 300000 και αποδιδει για 2300000;

Ειμαι σιγουρος οτι Τουμπα δεν εχεις μπει ποτε σου.

Με μεγαλη χαρα αν ανεβεις θεσσαλονικη σε προσκαλω να παρακολουθησουμε ενα παιχνιδι παρεα απο οποια θυρα θες εσυ.

Τοτε θα καταλαβεις οτι στη θεσσαλονικη το ποδοσφαιρο ειναι γιορτη αγαπη παθος και διεξοδος απο τη αβασταχτη καθημερινοτητα.

Φιλικα
    Νικος

5. The Following 2 Users Say Thank You to kplc16 For This Useful Post:

gant (04-02-11), Konstantinos E60 (04-02-11)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παραθυρο στο παρελθον...

https://archive.enet.gr/online/onlin...081556,9195604

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

ετυχε λογω φιλιας με καποιους απο "μεσα" να ανεβω Τουμπα για να δω 3 φορες την ΑΕΚ και κανα 2 φορες αλλα ματς του ΠΑΟΚ(λαρισα-ντιναμο).
    πιο ομορφη ατμοσφαιρα καθαρα "ποδοσφαιρικη" δεν υπαρχει στην Ελλαδα ΑΥΤΗ την εποχη.
    Περα απο καποια συνηθισμενα παρατραγουδα που ΚΑΚΩΣ βλεπουμε η βλεπαμε παλιοτερα σε ολα τα γηπεδα ομαδων με λαο πισω τους.
    και παντα επειδη μετα απο τα παιχνιδια ειμαστε απλοι ανθρωποι ,υπαρχει πλακιτσα,καλαμπουρι αντε και καμια ψιλοδιαφωνια για το ματς,ετσι θα επρεπε να το βλεπετε ολοι παιδια.

Υ.Γ στον ημιτελικο θα ειμαι πανω παλι με καποιους θα τα πουμε απο κοντα να γελασουμε.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

8. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Konstantinos E60 (04-02-11), Nino (04-02-11)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο MPower Εμφάνιση μηνυμάτων

Στηνω την διατησια?

Λοιπόν πλην του ότι είσαι πολύ φανατισμένος είσαι και προσβλητικός, κανείς δεν σε αποκάλεσε βλαμμένο η κομπλεξικό.
    Take it easy
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

10. The Following 2 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

Konstantinos E60 (04-02-11), nikos ///M (04-02-11)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλε Μpower ηρέμησε λιγάκι, έχεις ξεφύγει. Δεν έχουν καθόλου πλάκα αυτά που γράφεις. Υπάρχουν κι άλλοι που διαβάζουν και έχουν το δικαίωμα να υποστηρίζουν διαφορετική ομάδα. Και ο Μαρινάκης ο ίδιος να ήσουν δεν θα αντιδρούσες έτσι. Σε παρακαλώ άλλαξε στυλ και γίνε πιο φιλικός. Εκτός από τις ομάδες υπάρχει και η παρέα. Εκτός αν η παρέα η δική σου πρέπει να απαρτίζεται μόνο από Ολυμπιακούς..

Λυπάμαι πολύ, αλλά αν συνεχιστούν οι χοντράδες το θέμα θα κλείσει και θα διαγραφεί

12. The Following 10 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

A8hnaios (04-02-11), alexm (04-02-11), deepBLUE (04-02-11), gant (03-02-11), Konstantinos E60 (04-02-11), kplc16 (04-02-11), m-power_01 (04-02-11), nikos ///M (04-02-11), Nino (04-02-11), Thomelef (04-02-11)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    ετυχε λογω φιλιας με καποιους απο "μεσα" να ανεβω Τουμπα για να δω 3 φορες την ΑΕΚ και κανα 2 φορες αλλα ματς του ΠΑΟΚ(λαρισα-ντιναμο).
    πιο ομορφη ατμοσφαιρα καθαρα "ποδοσφαιρικη" δεν υπαρχει στην Ελλαδα ΑΥΤΗ την εποχη.
    Περα απο καποια συνηθισμενα παρατραγουδα που ΚΑΚΩΣ βλεπουμε η βλεπαμε παλιοτερα σε ολα τα γηπεδα ομαδων με λαο πισω τους.
    και παντα επειδη μετα απο τα παιχνιδια ειμαστε απλοι ανθρωποι ,υπαρχει πλακιτσα,καλαμπουρι αντε και καμια ψιλοδιαφωνια για το ματς,ετσι θα επρεπε να το βλεπετε ολοι παιδια.

Υ.Γ στον ημιτελικο θα ειμαι πανω παλι με καποιους θα τα πουμε απο κοντα να γελασουμε.
    ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!!

14. The Following User Says Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

katsaraios (04-02-11)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων

Θα το γνωρίζεις πως κάποτε, δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αλλά γιατί όχι, Παοκ και Καλαμάτα όταν ήταν στην Α' εθνική είχαν αδελφοποιηθεί.
    Τους βόλευαν και τα ασπρόμαυρα.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

16. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

katsaraios (04-02-11)

Σελίδα 94 από 160 ΠρώτηΠρώτη ... 44849293949596104144 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP