...το ταξιδακι μου θα το κανω...οπως κ να χει!
Ο φιλος μου ο Σταματης (αν παρω smart) μου πε οτι αντεχει...εγω δεν ξερει αν θα αντεξω να πηγαινω μαξιμουμ 100-120χλμ
![]()
...το ταξιδακι μου θα το κανω...οπως κ να χει!
Ο φιλος μου ο Σταματης (αν παρω smart) μου πε οτι αντεχει...εγω δεν ξερει αν θα αντεξω να πηγαινω μαξιμουμ 100-120χλμ
![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Θα συμφωνήσω με το Δημήτρη (Ζ3 2.2), είμαι κατά των smart και των smartοειδών, όχι γιά λόγους αρχής (μοδάτα, trendy κλπ) αλλά γιά λόγους καθαρά πρακτικούς και οικονομικούς.
Τόσο πολύ κινείσαι μέσα στον πυρήνα του κέντρου της Αθήνας και του Πειραιά βρε Βασίλη που παίζουν ρόλο οι 80 πόντοι που είναι μικρότερο από ένα Panda ή ένα Aygo ? To κάνεις κάθε μέρα αυτό ? Αν ναι, που δε νομίζω, πάω πάσο. Αν το κάνεις μιά φορά τη βδομάδα, σφίξε τα δόντια και πάρε το σκούτερΕγώ αυτό κάνω.
Επειδή όμως μάλλον χρειάζεσαι κάτι που να θυμίζει περισσότερο αυτοκίνητο και να μην το παίρνει ο αέρας στην Αττική οδό με 4β. Β.Α. θα προτιμούσα κάτι μεταξύ Panda, Hyundai i.10, Atos, picanto, aygo, c1, όπου τέλος πάντων σε οδηγεί το budget που έχεις ορίσει. Και μη μου πεις όχι στο fiatακι γιατί μάλλον φτηνότερα service έχει από το smart και σίγουρα φτηνότερες ζημιές ...
Το κινέζικο δεν το κοιτάω καθόλου, υπάρχουν δοκιμασμένες λύσεις γιά γαιδουράκια πόλης, σαν κι αυτά που είπαμε, δεν θα ασχοληθώ με την κινέζικη κόπια που έχει ένα σωρό ερωτηματικά.
Τέλος δεν θα έβαζα πάνω από 5κ γιά τη δουλειά που το θέλεις
υγ είδες με τι αντικατέστησα το africa προσωρινά γιά τους 2 κρύους μήνες![]()