Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 48

Θέμα: Noble....?

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nikos1400 Εμφάνιση μηνυμάτων
    OXI !
    Πιστεύω ότι δεν πρέπει να είμαστε προκατειλημμένοι με τη μάρκα η με τη προέλευση του διότι, όταν είχαν πρωτοεμφανισθεί στην Ελλάδα τα hundai όλοι μας λέγαμε νομίζω ακριβώς τα ίδια αλλά μας έχουν αποδείξει ότι είναι σκυλιά άρα νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα καταφέρει (αν μπορεί) να μπει και αυτό στη καθημερινότητα μας

https://www.airtrans.gr

"Μην έρχεσαι ποτέ σε λεκτική αντιπαράθεση με έναν βλάκα...
    Θα φέρει την συζήτηση στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας..."

2. The Following User Says Thank You to mixalis For This Useful Post:

deepBLUE (27-01-11)

Περιοχή
    Χανιά
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο mixalis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πιστεύω ότι δεν πρέπει να είμαστε προκατειλημμένοι με τη μάρκα η με τη προέλευση του διότι, όταν είχαν πρωτοεμφανισθεί στην Ελλάδα τα hundai όλοι μας λέγαμε νομίζω ακριβώς τα ίδια αλλά μας έχουν αποδείξει ότι είναι σκυλιά άρα νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα καταφέρει (αν μπορεί) να μπει και αυτό στη καθημερινότητα μας
    Εχεις δικιο στο οτι δεν παρουσιαζω επιχειρηματα για αυτο που λεω.

Εχω την εντυπωση, δεν ξερω αν θυμαται κανεις, ειχε γινει μηνυση απο τη Σμαρτ σε αυτην εδω την εταιρεια, και νομιζω οτι τη δικαιωσανε μονο τα Ελληνικα δικαστηρια. Νομιζω επισης οτι εξαγεται μονο στην Ελλαδα. Εδω μπορει να κανω λαθος, ας πει οποιος θυμαται κατι...

Κοιταξτε, ειδικα αυτη την εποχη, τι παιρνετε με τα μισα λεφτα απο οτι κανει αυτο καινουριο...παλι σε μικρο αμαξι, αλλα δοκιμασμενο. Ενταξει, οχι 3,10 μηκος αλλα 3,40.

Δεν ειναι η τιμη του τετοια που να αξιζει τη δοκιμη...
    _____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________

RTFM

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP