
Αρχικό μήνυμα απο
gnx
Επειδή αναφέρεσαι στη χούντα, να σου πω το εξης χωρις να απηχώ τις απόψεις του συνομιλητή μου γιατι ειλικρινα δεν εχω εμπεριστατωμένη εικόνα για το θέμα.
Κουβέντιαζα τις προάλλες με πρωην υπουργό, συνταξιούχο, και μιλούσαμε για εργα υποδομής, κόστη, κλπ. και εξεστόμισα ότι ίσως κάποια εργα που δεν εχουν θετικο οικονομικό ισοζυγιο θα ήταν καλό να αναλαμβάνει ο στρατος
και αστραψε και βρόντηξε μιλώντας για τον επικεφαλής της εταιρείας τότε ο οποίος προήχθη σε Α/ΓΕΣ αργότερα και απετέλεσε προτεργάτης της χουντας.
Επεμεινε δε οτι σε μια χωρα σαν την Ελλαδα καλο ειναι ο στρατος να απεχει απο οποιαδήποτε "κοινωνική" δράση γιατι κίνδυνοι πάντα ελλοχεύουν. Ουτε στις πυρκαιές.
Ειδατε που στην Αγγλία ο Κάμερον ζητησε απο την ΒΑΑplc να μπει ο στρατος στο heathrow και η εταιρεια αρνηθηκε;
Εγω πάλι ειμαι της αποψης pooling of resources που λένε, οτι εχεις χρησιμοποίησε το.