-
Μπλα, μπλα, μπλα,
Αυτό είναι το μόνο που ακούω συνέχεια από όλους τους προλαλήσαντες. Χιλιοειπωμένα πράγματα που τα αναμασάμε όλοι από καιρό σε καιρό.
Στο όνομα της Ελλάδος και των Ελληνικών προϊόντων θα επιλέγατε να αγοράσετε ένα άλλο μη γερμανικό αυτοκίνητο? Θα σταματάγατε να ξοδεύετε χιλιάδες ευρώ σε αναλώσιμα βελτιωτικά και κάθε λογής αξεσουάρ για την αγαπημένη σας μάρκα?
Πιθανότατα όχι και η δικαιολογία ότι δεν παράγουμε αυτοκίνητα δεν αρκεί μιας και υπάρχουν και άλλες χώρες με παραγωγή αυτοκινήτων. Κάποιος ανέφερε πριν ότι η BMW Γερμανίας έκοψε την πρόσβαση στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά εάν ήσασταν υποψήφιος αγοραστής μιας BMW θα σταματούσατε την αγορά εξαιτίας αυτού?
Πολλών τα αυτοκίνητα εδώ μέσα κοστίζουν όσο το Σουπερ Μάρκετ μις τετραμελούς οικογένειας για 5-6 και ίσως για 10 χρόνια. Μήπως η αλλαγή στην προτίμηση των ελληνικών προϊόντων θα έπρεπε να αρχίσει από αυτούς που μπορούν και όχι από αυτούς που τα 2 λεπτά στην συσκευασία την υπολογίζουν σαν διάφορα γιατί απλά δεν τους βγαίνει? Εκτός και εάν αυτοί οι κάποιοι επωφελούνται από αυτές τις καταστάσεις και για αυτό δεν τους νοιάζει.
Το bottom line είναι ότι όλοι μας και εγώ συμπεριλαμβανομένου θα κάνουμε αυτά που θεωρούμε σωστά για τα δικά μας δεδομένα και για τα δικά μου πρότυπα με δεδομένο τα πιστεύω μας και την οικονομική μας άνεση. Και το αποτέλεσμα θα είναι κατά διάφορα χρονικά διαστήματα να έχουμε τα ανωτέρω
Μπλα, Μπλα, Μπλα….
Φιλικά Πάντα
-
The Following 3 Users Say Thank You to BMW FAN For This Useful Post:
katsaraios (16-12-10), oldcarskickass (16-12-10), PANOS-E60 (16-12-10)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP