Σελίδα 4 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 88

Θέμα: Προτιμαμε Ελληνικα...Επιτελους!

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW FAN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή αύριο που θα ανοίξει εργοστάσιο η Χιουνται στην Ελλάδα και θα παράγει αξιόλογα αυτοκίνητα που θα κατασκευάζονται από Ελληνικά χέρια με αυστηρές προδιαγραφές από την Κορέα και που θα στοιχίζουν πιο οικονομικά το επόμενο αυτοκίνητο που θα πάρεις θα είναι Χιουνται Και τώρα τα ίδια ισχύουν και όχι μόνα για τα Χιουντα αλλά και για άλλες μάρκες.
    Και ένα θέλουμε να ξεφύγουμε λίγο από τα αυτοκίνητα πες μου γιατί να πάρω ελληνικό κρέας που είναι πιο ακριβό από το εισαγόμενο την στιγμή που το εισαγόμενο είναι και ποιοτικότερο?
    δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάς την κουβέντα στο αμάξι, το οποίο είναι κάτι
    το οποίο δεν παράγουμε. το να έρθει η χιουντάι εδώ για να παράξει, είναι φυσικά
    προς ώφελος μας και τπτ παραπάνω...στο κάτω κάτω τα χιουντάι είναι είδη φτηνα
    για την κατηγορία στην οποία ανήκουν...αν θα έπαιρνα εγώ χιουντάι???αν ήταν το
    μοναδικό που μπορούσα, ναι...αν είχα και άλλες επιλογές, θα ήταν η τελευταία μου.
    αλλά και πάλι, μιλάμε για εγχώρια προιόντα που παράγονται και όχι για υποθέσεις
    που μπορεί να μην γίνουν ποτέ...
    φιλικά πάντα.
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ουτε τα αμαξια ουτε τα κρεατα κατα μοναδες ειναι το θεμα, καποια εκ των πραγματων θα πρεπει να εισαχθουν καποια αλλλα παλι για αλλους λογους.
    Ενισχυοντας την ελληνικη παραγωγη -αγορα συμβαινει το εξης:
    Διατηρουνται και δημιουργουνται νεες θεσεις εργασιας
    Αυξανεται η ζητηση αρα και η παραγωγη,και ετσι ισως καποιοι ξαναεπιστρεψουν στα χωραφια,στα κτηνοτροφεια,στις βιοτεχνιες.
    Το ποιο σοβαρο ομως ειναι οτι δεν "φευγει" το χρημα σε αλλες χωρες και παραμενει μεσα στην Ελλαδα και και θα κινηθει στην δικη μας αγορα.
    Δεν ειναι κακο, καποιες μικροαλλαγες μπορουμε να τις κανουμε σε ειδη καθημερινης διατροφης και χρησης (το κωλοpaper παραδειγμα γιατι να ειναι εισαγωμενο ακομα και ποιο φθηνο αν ειναι ειναι αστεια η διαφορα, οι μπυρες...εχει φθηνοτερες και πολυ γευστικοτερες Ελληνικες μπυρες και δεκαδες αλλα παραδειγματα)

3. The Following 4 Users Say Thank You to Nino For This Useful Post:

joseph (05-03-12), Kostas_1 (16-12-10), Thomelef (16-12-10), Vasilis (16-12-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ συμφωνώ στη στήριξη ελληνικών προϊόντων αλλά απ'ό,τι φαίνεται το χρήμα δεν έχει ούτε πατρίδα ούτε τίποτα. Γιατί τι να το κάνω εγώ αν ο Σκλαβενίτης είναι Έλληνας και προσφέρει στους υπαλλήλους του μισθούς κατώτερους του lidl πχ, ή έχει λιγότερες προσφορές στα προϊόντα κλπ κλπ.

Προσωπικά στηρίζω όποιον προσφέρει την καλύτερη σχέση αξίας-ποιότητας, το λεγόμενο value for money. Όχι δηλαδή το φτηνότερο, αλλά αυτό το οποίο για την τιμή του είναι το πιο ποιοτικό. Ένα ελληνικό βιολογικό προϊόν πχ θα το πληρώσω ακριβά, ένα λίτρο ελληνικό γάλα όμως (που πολλές φορές περιέχει μεγάλες ποσότητες εισαγόμενου γάλακτος αφού η παραγωγή της χώρας μας είναι αρκετά μικρή) δεν θα το ακριβοπληρώσω σε σχέση με το εισαγόμενο, τη στιγμή που το τελευταίο δεν υστερεί πουθενά.

Δούναι και λαβείν είναι η αγορά και καλό είναι να εκτιμάμε τα ποιοτικά και σωστά τιμολογημένα προϊόντα ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης. Αν τύχει να είναι και ελληνικά, τόσο το καλύτερο.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δε βαριεσαι μωρε...εγω θα αλλαξω τον κοσμο?
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BMW FAN Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δηλαδή αύριο που θα ανοίξει εργοστάσιο η Χιουνται στην Ελλάδα και θα παράγει αξιόλογα αυτοκίνητα που θα κατασκευάζονται από Ελληνικά χέρια με αυστηρές προδιαγραφές από την Κορέα και που θα στοιχίζουν πιο οικονομικά το επόμενο αυτοκίνητο που θα πάρεις θα είναι Χιουνται Και τώρα τα ίδια ισχύουν και όχι μόνα για τα Χιουντα αλλά και για άλλες μάρκες.
    Και ένα θέλουμε να ξεφύγουμε λίγο από τα αυτοκίνητα πες μου γιατί να πάρω ελληνικό κρέας που είναι πιο ακριβό από το εισαγόμενο την στιγμή που το εισαγόμενο είναι και ποιοτικότερο?
    Ακόμη κι αν αυτό που περιγράφεις είχε έστω και μία πιθάνοτητα στο δισεκατομμύριο να συμβεί, ξεχνάς πως μεγάλο μέρος της αγοράς αυτοκινήτου αφορά μεταχειρισμένα. Εγώ καινούργιο αυτοκίνητο στο Ελλάντα ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΞΑΝΑ. Είτε πρόκειται για Hyundai είτε για Bentley.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ συμφωνώ στη στήριξη ελληνικών προϊόντων αλλά απ'ό,τι φαίνεται το χρήμα δεν έχει ούτε πατρίδα ούτε τίποτα. Γιατί τι να το κάνω εγώ αν ο Σκλαβενίτης είναι Έλληνας και προσφέρει στους υπαλλήλους του μισθούς κατώτερους του lidl πχ, ή έχει λιγότερες προσφορές στα προϊόντα κλπ κλπ.

Προσωπικά στηρίζω όποιον προσφέρει την καλύτερη σχέση αξίας-ποιότητας, το λεγόμενο value for money. Όχι δηλαδή το φτηνότερο, αλλά αυτό το οποίο για την τιμή του είναι το πιο ποιοτικό. Ένα ελληνικό βιολογικό προϊόν πχ θα το πληρώσω ακριβά, ένα λίτρο ελληνικό γάλα όμως (που πολλές φορές περιέχει μεγάλες ποσότητες εισαγόμενου γάλακτος αφού η παραγωγή της χώρας μας είναι αρκετά μικρή) δεν θα το ακριβοπληρώσω σε σχέση με το εισαγόμενο, τη στιγμή που το τελευταίο δεν υστερεί πουθενά.

Δούναι και λαβείν είναι η αγορά και καλό είναι να εκτιμάμε τα ποιοτικά και σωστά τιμολογημένα προϊόντα ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης. Αν τύχει να είναι και ελληνικά, τόσο το καλύτερο.
    Τώρα θίγεις άλλο ένα ζήτημα: Ο Σκλαβενίτης είναι μεγαλοοφειλέτης του Δημοσίου. Το πως έφτασε εκεί είναι άλλο θέμα, αλλά γιατί να στηρίζεις εκείνους που δεν είναι τυπικοί στις υποχρεώσεις τους προς το Δημόσιο, άρα και προς εμάς?

7. The Following User Says Thank You to S8N For This Useful Post:

NickE60 (16-12-10)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ καινούργιο αυτοκίνητο στο Ελλάντα ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΞΑΝΑ.
    εβγαλε κατι προσφορουλες η αουντι...

Audi A1 1.2 TFSI Attraction 16.540 ¤ (960 ¤)
    Audi A3 1.2 TFSI Efficiency Limited 18.940 ¤ (960 ¤)
    Audi S3 2.0T FSI quattro Limited 37.150 ¤ (5.300 ¤)
    Audi A3 Sportback1,4 TFSI 25.190 ¤ (960 ¤)
    Audi A4 1.8 TFSI 120hp Limited 27.150 ¤ (2.100 ¤)
    Audi A4 1.8 TFSI 160hp 33.900 ¤ (4.500 ¤)
    Audi Q5 2.0 TFSI Quattro 40.500 ¤ (5.300 ¤)
    δεν ειναι κακες...
    κουτι θα σου 'ρθει...

Rides
    1

Προεπιλογή

Τι τσιγκλακιας εισαι ομως ε?

Rides
    2

Προεπιλογή

αφου τον ξερω, ειναι του ρητου "καλυτερα να σπρωχνω ενα bmw στην ανηφορα, παρα να οδηγω ενα vag στην κατηφορα..."

11. The Following User Says Thank You to Stathis For This Useful Post:

S8N (16-12-10)

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προσωπικά στηρίζω όποιον προσφέρει την καλύτερη σχέση αξίας-ποιότητας, το λεγόμενο value for money. Όχι δηλαδή το φτηνότερο, αλλά αυτό το οποίο για την τιμή του είναι το πιο ποιοτικό. Δούναι και λαβείν είναι η αγορά και καλό είναι να εκτιμάμε τα ποιοτικά και σωστά τιμολογημένα προϊόντα ανεξαρτήτως χώρας προέλευσης. Αν τύχει να είναι και ελληνικά, τόσο το καλύτερο.
    Αυτο το value for mοney ειναι που μας "εφαγε" και ασε που ο καθενας μας αλλιως το αντιλαμβανεται...(430 ευρω σαγιοναρα Hermes για τον κυριο τσοχατζο...απο τη συζυγο του)

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακόμη κι αν αυτό που περιγράφεις είχε έστω και μία πιθάνοτητα στο δισεκατομμύριο να συμβεί, ξεχνάς πως μεγάλο μέρος της αγοράς αυτοκινήτου αφορά μεταχειρισμένα. Εγώ καινούργιο αυτοκίνητο στο Ελλάντα ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΞΑΝΑ. Είτε πρόκειται για Hyundai είτε για Bentley.
    Λαου -λαου το φερνεις οτι θα παρεις Bentley!!

13. The Following User Says Thank You to Nino For This Useful Post:

S8N (16-12-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ναι σε όλα, μέσα κι εγώ. Αλλά ρε παιδιά, ένα παράδειγμα θα πω που συνάντησα χτες στο ΣΜ. Γκούντα Ολλανδίας 4 γιούρια, γκούντα ΝΟΥΝΟΥ 8. Ε, είπαμε, να βοηθήσουμε την Ελληνική παραγωγή σε παραπλήσιες τιμές, αλλά δεν είμαστε και μ@λάκες!!!

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτηΠρώτη ... 23456 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP